חזרתי לצייר...

חזרתי לצייר...

כן, אחרי עשרים שנים של הפסקה לפני כשבוע קניתי חומרי ציור וחידשתי קצת את הגידים החלודים בנסיונות שרבוט ואתמול חידשתי ימיי כקדם הלכתי אתמול לסטודיו של אמיר בכפר סולד, ציירנו טבע דומם (שם גנרי לערימה של קוביות משחק) בפחם ועיפרון.... מה אני יגיד לכם? מי צריך אורגזמות מסע במנהרת הזמן אל גיל עשרים, אל אולמות הציור של מכון אבני בתל אביב, ריח מחק הפחם, כתמי השחור על קצות האצבעות, האושר הרוטט הזה של להעביר את המראה אל הדף, לשחק עם האור והצל, להדגיש ולטשטש ולהביט בסוף במוצר המוגמר ולומר בגאווה שלא מתביישת מכלום: זה שלי. בדרך חזרה הביתה כמעט ועצרתי לקנות קופסת סיגריות, עניין של רפלקס מותנה. יש דברים שכן הישתנו מאז גיל עשרים.

חמעפה

New member
מזל טוב טללי על השיבה לאמנות

שיהיה לך בכיף בהנאה ובהצלחה

יערית

New member
יש לי חיבה עמוקה לאומנות

מקנאה ביכולת של אנשים לצייר,אם אותי סוחפת מוסיקה ומכניסה רטט לעורקיי ונישמתי,בדיוק כמו שכתבת "מי צריך אורגזמות"..זה בדיוק מה שאני מרגישה, {למרות שלא מיקצועית}יכולה להבין אומן שעוסק באומנות אחרת ובה הוא מבטא את עולמו הפנימי . תתמלא לך באושר,עיסוי לנשמה

erana75

New member
הייתי רוצה

הייתי רוצה לדעת לצייר את אשר עולה בדמיוני. לקחת תמונה שאני רואה בראש ולהדפיס אותה על הנייר. אני כולי קנאה לאנשים אשר מסוגלים לכך. בהצלחה, קבענו כבר לראות את הפורטפוליו - עוד לא קבענו מתי

פוטפוליו

קצת יומרני אבל אני מוכן לעשות כאן נסיון בוסר כמה ציורים שלי בין הגילאים 17 עד 24 זו תמונת טבע דומם. תרגיל ציור נא לקחת את הציורים בערבון מוגבל, לא תצוגת אמנות אלא בעיקר ציורי לימוד

עוד אחד וזהו

עוד תמונת סטודיו ממכון אבני וסליחה על היומרנות שבנסיון לכנות את זה פוטפוליו התמונות הן תמונות תלמיד, היום אני רואה את זה יותר מאשר אז. נראה לאן יוביל הפרק הנוכחי.

ב ו ע ו ת

New member
קצת מזכיר לי את הילה חבקין

בבחירת הצבעים, בנאיביות, בשיטוח המכוון, במשטחי הצבע. צרפתי אתר שניתן לראות את העבודות של המאיירת. לעיתים אני קונה ספר בגלל האיורים שלה, המזל הוא שיש לה טעם טוב בכותבים. נעמה

חמעפה

New member
הטבע דומם הצבעוני משגע טלוש

גם הקומפוזיציה יפה וגם הצבעוניות מאד מעניינת

לא ידעתי שאפשר להשויץ פה קצת

עם ציורים צילמתי כמה מהציורים שלי, אבל אז גנבו לי את המצלמה הדיגיטאלית והאחרונים לא זכו להנצחה תצטרכו להגיע לגליל כדי לראות לא רואה אפשרות אחרת

למעלה