חזרתי לצבוע

kislevorr

New member
חזרתי לצבוע

צביעה ראשונה רצינית. פיינטר 8. גיליתי שזה ממש נח פיינטר. הכל עם detail oil brush, כשהורדתי את ה resat ל-2%. לא גמור, לא גמור בכלל, רק פירטתי ברגל, ורציתי לדעת מה דעתכם, והאם זה נראה "נכון".

JimmyLove

New member
עדכון

אבל עדין לא מפורט, מחכה לתגובות וליואב82, או איך שקוראים לך, אני מפרסם את זה בשביל לשפר את זה, ולא סתם בשביל להציג, בשביל שאנשים יראו את התמונה אז התגובה הזאת ממש הייתה סתם...

Yoav1800

New member
הרי ברור מה זה...

זה היפופוטם ורוד עם זיפים על הרגל האחורית ואיבר משונה בין רגליו.. איך לא עלית על זה?

Yoav1800

New member
קוראים לי יואב..

אני יכול לא להגיב, אבל שאלת איך זה בתור התחלה, לדעתי זה
. אני לא מקצוען אז אני ישאיר למקצוענים את התוגבות ה"תגובתיות".. אני לא חושב שיש בעיה. אבל אם זה מפריע לך שאני חושב שזאת התחלה טובה, אני לא אגיב.
למה התוקפניות?

זה נראה לא ברור

קשה לדעת עם התלת מיימד עובד נכון ואם הכל נראה טוב לפני שברור מה זה. ברור שזה עצם תלת מיימדי די מאסיבי, הבנתי ממך שזה איבר כלשהו. מה הן הנקודות הכהות? מה קורה בהמשך? כרגע כל מה שאני יכול להגיד לך זה שההצללה לא אחידה בשני החלקים (באחד מהם היא כהה יותר). אולי זה בכלל אמור להיות ככה? ואין שום צורך בתגובות תוקפניות כלפי חברים אחרים בפורום. זה לא תורם לאף אחד ובטח שלא מעודד אחרים להגיב לך.

JimmyLove

New member
בכל קרה: תודה ו...

הסתדרתי עם זה, כנראה שבקרוב יהיה תמונה לקראת הסוף. זה אמור להיות יצור ענקי ורוד, מנופח ביותר. וסליחה בקשר לתוקפנות, רק מרגיז אותי שבפורום, שאמור להיות בית חם לאנשים בקשר לאיור הממוחשב, כשאני מפרסם תמונה כלשהי, ומבקש תגובה מסוימת, אנשים מגיבים ב"נחמד!", כי זה לא הפואנטה בכלל, לדעתי הפורום הוא לא מקום להציג את התמונות שלי לא שאני אומר שאסור להציג, כי ככה זה כאן ב"בית" שלנו, כיף להשוות, להראות, לפרגן, וכל אלה, אבל לדעתי אין מספיק אנשים שמשתמשים בתמיכה האמיתית שיש לאנשים כאן. הייתי יכול לעשות כמו רוב האנשים בפורום, לעבוד המון המון על תמונה לבד, להציג כאן, והיו מגיבים על כמה שהיא יפה\לא יפה. וזהו. אבל לא - לפורום יש הרבה יותר כח!

למעלה