חזרתי לפני מס' דקות

סמדר בנ

New member
חזרתי לפני מס' דקות

מבאר שבע - הסעתי את החיילת שצריכה להיות מחר מוקדם בבוקר בבסיס ואת אחותה הסטודנטית - שתיהן באו לשבת קצרה. בדרך ברדיו קטעים מהעצרת ביום השנה להרצחו של יצחק רבין ז"ל, בדיוק בשעה 23:11 שידרו את השידור מהיום ההוא בדקות לפני שאיתן הבר יצא והודיע על מותו של יצחק רבין. הרגשתי את אותו מתח שהרגשתי אז, כאילו שתיתכן הודעה אחרת.... מאז עברו כאן דברים רבים, ואיש לא יכול לומר מה היה קורה אלמלא הרצח. אני רק יודעת שלפחות לחלק מהאוכלוסיה היתה תקווה בלב, שנמוגה באותו ערב. מיד שהסתיימה העצרת נפתחו ערובות השמיים וגשם עז התחיל לרדת בת"א, כמה סימבולי..... שיהיה לכולם שבוע טוב, לחיילים שחוזרים לבסיס ולאלו שנשארו שם, לאלו שנמצאים עכשיו ברצועה ולהורים הדואגים בבית.

מקווה ששמעת גם את דבריו של גרוסמן

היה די מזעזע לראות אותו. כאילו שהזקנה קפצה עליו ברגע. הדברים היו מאד נוקבים, חודרים חדרי בטן - כך הרגשתי. כשהיתה דקת הדומייה - זלגו לי הדמעות, כמעט כמו באותו לילה ארור... בהחלט מבינה ומזדהה עם מה שהרגשת. אוח, כמה כואב. 11 שנה עברו וכמה מעט השתנה, ואם השתנה - אז רק לרעה, להרגשתי

מאקי

New member
שלנו נסע למחניים

עם 2 צימידנים עמוסים באוטובוס. כמובן שאני פידחתי ושאלתי אם יש לו מעיל... והגבר התאגז שאני מתייחסת אליו כ.... מה שהוא מפרש תינוק ואני מפרשת כאמא.

ע ו מ ר 4

New member
מאקי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חייבת לקרוא לך לסדר. מה פתאום שאלת אותו אם יש לו מעיל?! רק לפני כמה ימים כתבנו כאן שלקרביים לא קר....זוכרת? והוא בכלל נוסע לצפון...... וסיים קורס....
אז ככה: כאן הילד הגיע בשעות המוקדמות של הבוקר......בעצם בסוף הלילה.....כי התיק והנשק והמדים....היו כאן. כבר אתמול סיכמנו על מספר כריכים מכיון שיוצא ממש מוקדם ולא יספיק לטעום משהו... הוא הגיע למרבית הפלא ארוז בפליז של האח הגדול ...אותו קיבל בזמן השרות...עם סמל הגדוד....איזה יופי. ואני פולנייה(כן גם אני) שמחתי שהוא לבוש סוף סוף...אבל זימזמתי לו שביום ראשון ולהיכן שנוסע היום כל הסיכויים שיפגוש איזה שוטר צבאי 1 לפחות. "נוווווווווווווווווווו באמת מה את חושבת שרק אותי הם צריכים?"... מיד הפסקתי לחשוב....והוא נסע. לאחר כמה שעות...הגיע הטלפון:"אמא צדקת....ואני מרותק...עד המשפט" אז יש ילד מרותק...ונראהעד כמה העיניים הירוק תכלת יעזרו לו(אולי תהיה שופטת?!)

מאקי

New member
נו באמת... נפלט לי...

את הרי מכירה אותי.. גם אח שלו השאיר את המעיל באוטו של האיש.... שחזר הערב עמוס מעילי ילדים מיומו.. וצחק... יהיה להם קר מותק הם יקחו... ככה זה בנים. טוב מה לעשות שמחה שהילד היה (שלך) סופרת איתך ימים לאורח... מחזיקה אצבעות למשפט..... יהיה פסדר... נכון?? גשם בחוץ.. טמפ יורדות וחושבת על החיל שלנו שנמצא ברמה"ג במגורים החדשים שלו.... מבסוט בטח עד הגג... נזכרת בחדר של הרס"פ שם היינו מבלים סופי שבוע כי היתה שם אח - תנור בחדר שהיה בעצם בית סורי בנוי אבנים. או היו ימים. והנה הבן של אבאשלו שם יעבור . ושיהנה מכל שניה. שבוע קל בכל הגזרות של הפורום. ממני.

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור

בטח יהיה בסדר....זה רק ריתוק קטן.......מעכשיו חוזרים לשרוולים המקופלים
לכל ילדי הפורום אי שם.............שמרו לנו עליכם.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

בתקווה לריתוק קצר. לפני מספר חודשים היתה כתבה שהולכים להכניס מעילי פליז בתור מדי א (היום מותר רק על "ב"). נננווווו, מה עם זה?

למעלה