חזרתי לפינתי החמה!

sweet heart

New member
חזרתי לפינתי החמה!

(אני מקווה שהיא כבר תקפה בתור פינה רשמית...) ניסיתי לשים תמונה מהפרק הבא אבל לא הולך לי... וספוילר קטן להמשך העונה....
לא להכנס למי שלא רוצה! יש לי הרבה חדשות! סוקי תתחתן, לא מגלה עם מי....
לורליי וכריסטופר יחליטו לנסות להיות ביחד שוב (כי הוא נפרד מאיזשהיא חברה שהייתה לו שקראו לה שרי) אבל יש סוף מפתיע לעניין ואם תבקשו אני אספר לכם למה! לוק ולורליי רבו והיא מנסה להשלים איתו אבל הוא עדיין לא מקשיב, ורורי תתנשק עם ג´ס....... למי שרוצה פרטים על מה שיקרה עם לורליי וכריסטופר אז שיבקש פה ואני אפרסם! -מרינה

../images/Emo58.gif

סוקי תתחתן
עם ג´קסון, נכון
אני מקווה שכן, הם מ´זה מתאימים... וכריסטופר ולורליי! יוּפּי
שמרית.

shirakl

New member
כן! בבקשה, בבקשה...../images/Emo58.gif

תכתבי מה יקרה עם לורליי וכריסטופר, ותכתבי גם עם מי סוקי מתחתנת... וד"א: רורי תיפרד מדין? מאיפה את יודעת את זה? אם את קוראת באתר של תקצירים, את יכולה להגיד מאיפה?

sweet heart

New member
אז ככה...

לורליי וכריס לא יהיו ביחד כי ... נחשו מה? לשרי יש הפתעה בשבילו...היא בהריון! אז הוא אומר שהוא לא רוצה לחזור על אותה הטעות שהוא עשה עם רורי.... רורי ודין? אני עדיין לא יודעת אם הם יפרדו אז אני אשאל.. סוקי תתחתן עם.......דההההההה ברור שעם ג´קסון! ועוד ספוילרים שקראתי כרגע:
התאונה שתהיה לרורי שסיפרתי עליה? אז דין מאשים בזה את ג´ס-שחוזר בסוף העונה. (האחיין של לוק) בנוסף, נפתחת חנות של מוזיקה בסטרס הולו וליין הולכת לעבוד שם, ובדרך אגב היא לומדת לנגן על תופים שהיא גילתה שזה מה שהיא רוצה לעשות עם עצמה-להיות מתופפת. -מרינה
יש לי עוד למבקשים.. יש לי תקצירים של פרקים שעוד לא שודרו פה למי שרוצה!

בתאללל

New member
אני רוצה עוד -ולא הבנתי משהו .....

מי בהריון ??? ומי זאת שרי ?? ושמעתי שהאחיין של לוק מתנשק רורי - מה יקרה אחר כך ואני רוצה לדעת מה יהיה בהמשך ומאיפה את קוראת את כל זה????

shirakl

New member
כן, בבקשה תכתבי עוד!

והכי חשוב - בבקשה תכתבי איפה את קוראת את כל זה!!!!

shirakl

New member
כן, בבקשה תכתבי עוד!

והכי חשוב - בבקשה תכתבי איפה את קוראת את כל זה!!!!

pif

New member
לא הורס לכם שאתם יודעים מה יקרא?

זה פוגע בכל הכיף לא??? אני דרך אגב ראיתי כבר כמעט את כל העונה החדשה, וחלק מהדברים שקראתי פה עדיין לא הופיעו במה שראיתי, וזה קצת מעצבן אותי שקראתי. בייייי

למעלה