חזרתי לפורום
S slallum New member 21/10/04 #8 LOL../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה בגללך שקד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך קרעת אותי
LOL../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה בגללך שקד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך קרעת אותי
D darkness calls New member 21/10/04 #3 ברוך השב../images/Emo70.gif אממ, אנלא חושבת שאנחנו מכירים.. אני תומ, בת 14.5 ממשגב
ק קרניjack New member 23/10/04 #10 שלום לך../images/Emo104.gif סורי, אבל אני לא זוכרת אותך, תזכיר/ספר על עצמך
D darkness calls New member 23/10/04 #12 היא התכוונה שתציג את עצמך [שם, גיל, מיקום] ואם בא לך תספר על הדמות האהובה עליך, תחביבים שלך, או מה שבא לך
היא התכוונה שתציג את עצמך [שם, גיל, מיקום] ואם בא לך תספר על הדמות האהובה עליך, תחביבים שלך, או מה שבא לך
פ פאר צ New member 23/10/04 #13 תומצקה תודה על ההסבר שם:פאר גיל:14 מיקום:העיר אלעד ילד\ה אהובה מהפורום:תומוש דמות אהובה:לקס גק גי ראם ודריל ועוד כמה ששכחתי את שמם תחביבים: יש המון עדה:תימוני שלם מאכל אהוב :אוכל תימני וגאנק פוד ואכול בריא תמישיכו
תומצקה תודה על ההסבר שם:פאר גיל:14 מיקום:העיר אלעד ילד\ה אהובה מהפורום:תומוש דמות אהובה:לקס גק גי ראם ודריל ועוד כמה ששכחתי את שמם תחביבים: יש המון עדה:תימוני שלם מאכל אהוב :אוכל תימני וגאנק פוד ואכול בריא תמישיכו
D darkness calls New member 23/10/04 #16 אלעד../images/Emo35.gif איפה זה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
פ פאר צ New member 23/10/04 #17 ליד נחשונית אפשר להגיע לשם ברג בקיצקץ זה ליד ראש העין תומוש אני אוהב אותך