חזרתי לפורום + שאלה

Rudebox

New member
חזרתי לפורום + שאלה

היי שלום silverhawk זוכר אותי על הטיפ? אגב אם אתה זוכר מפעם זה אני The VoolKanuS / VoolKanuS לא יודע איך אני בפורום הזה ועכשיו לשאלה דיי נמאס לי יומן חלומות.. Status OK בדיקת מציאות.. Status OK חלומות צלולים ? נכשל נשבר לי השעון יד כבר לא עושה בדיקות מציאות לא כותב חלומות נשברתי אחרי חודשיים שלוש ללא חצלול אחד|סדגש אתם חושבים שזה הזמן לחדש את זה? יש עוד תקווה? תודה

MetalSinagouge

New member
תמיד יש תקווה.

מה שעזר לי זה פשוט לעקוב אחרי ההוראות של שיטת ווילד. זה נשמע קיטשי ודפוק אבל על תתייאש, כל אחד חולם ולכל אחד יש פוטנציאל לחלום במודעות. כמובן שאתה גם צריך לרצות את זה במודע. תנסה לדמיין במהלך זמן ערות כמה כיף יהיה אם תוכל לעשות משהו מסויים שאתה רוצה בחלום.

Psychopath1

New member
RUDEBOX כנס

אני השקעתי שבועיים ובשבוע השלישי שבקושי עשיתי איזה בדיקת מציאות אחת זה קרה לי .. החצלול הראשון בשבוע שאחריו היו לי עוד 4 חלומות צלולים ! תשמע אני יגיד לך כמה דברים שלמדתי: בדיקות מציאות צריכות להיות רפלקס אצלך, זתומרת, אם תחשוב על חלומות צלולים ורק אז תעשה בדיקה זה לא שווה את זה. אתה צריך להתרגל לעשות בדיקה כל פעם שאתה רואה שעון דיגיטלי/מחוגים, כל פעם שאתה רואה קיר, כל פעם שאתה רואה משהו לא הגיוני או שאתה לא מצליח להיזכר איך אתה פה. מה שבזכותו הביא אותי לחלומות צלולים זה בגלל שהתעוררתי מספר פעמים בלילה הזה, בגלל רעב וצמא בכלל שהגוף עדיין בסטלה של השינה אז לוקח לו להירדם מאוד מהר אבל את המוח שלי השארתי ער ונזכרתי בחלום ובקצרה הגעתי לחלום צלול. דרך אגב, חשוב לעשות בדיקת מציאות שאתה מתעורר, ולפני שאתה הולך לישון! אני עכשיו עובד על תוכנה שתעשה ביפים בלילה כל זמן מסוים וככה יהיה אפשר לזכור לעשות בדיקות מציאות בחלום. בכל אופן תנסה שיטות אחרת אבל תמשיך לנסות כי אחרי שיהיה לך את החצלול הראשון אתה לא תפסיק לנסות. תנסה לשים שעון מעורר או משהו.. בכל אופן כל הרעיון הוא לזכור לעשות בדיקת מציאות בחלום. ברגע שאתה עושה בדיקת מציאות בחלום 99 אחוז שכבר תגיע לחלום צלול. תנסה לחשוב מה יגרום לך לזכור לעשות בדיקות בחלום

silverhawk

New member
ברוך השב! + תשובה

תמיד יש תקווה.
תראה, חלומות צלולים הם דבר מאוד סובייקטיבי. יש שמצליחים לחצלל כבר בלילה הראשון, יש שכעבור שבוע ויד שזה לוקח להם קצת יותר. אבל בסופו של דבר, מי שמתמיד מצליח (וזה יותר משווה את זה). יומן החלומות ובדיקות המציאות הם רק הבסיס. האם יצא לך לנסות את השיטות המתקדמות? הם הדבר שמאפשר לך לקחת שליטה על עולם החלומות הצלולים ולייצר אותם כרצונך. אז... ניתן לזה עוד ניסיון?

Rudebox

New member
תודה דודי

אני אוהב את התגובות שלך .. "אז..ניתן לזה עוד נסיון? :)" תשובה : כן :) קצת קשה אתה יודע לימודים :(

sh00sha

New member
אומג! הוא חזר!

It's the KING everyone!
יש תקוה! כל הפורום מאחוריך! אתה יכול אתה יכול אתה יכול ! תן לעצמך הזדמנות... העיצה שלי, היא ממש ממש להישאב אל תוך עולם החלומות, לחשוב על הנושא, להיות מודע לחלומות לשלך, שהם קיימים... ובעיקר, לרצות לחצלל! תנסה כל מיני שיטות, כולנו רוצים שתצליח!
אני אפילו אכבד אותך בברכה המיוחדת שלי: ברוכעס והצלוחעס, סבתא שושה.

למעלה