חזרתי לעניינים

Cheetah

New member
חזרתי לעניינים

הייתה לי סדרת חלומות צלולים ארוכה מאוד(יותר מ10) הלילה, אני לא זוכר אותה כל כך טוב רק חלקים קטנים מאוד, ככל הנראה המשכתי לישון אחרי הסדרה ואיבדתי קצת זיכרון, לא נורא. מה שאני כן זוכר... חתול שמתעללים בו(לא אני התעללתי, ראיתי את החתול וניהייתי צלול). קרב ערפדים המוני(מאוד כיף). טיסה מעל אגמים והגעה לפירמידה שבכל קומה בה יש מקדש, לא זוכר מה היה במקדש הראשון, אחר כך עפתי ישר לראש הפירמידה ונכנסתי לתוכה, היו שם חפצים קטנים וכיווצתי את עצמי לראות מה יש בתוכם, ראיתי את המספר S21, והוא נראה לי משמעותי בזמנו. ניסיון חלימה, הסתכלות על הידיים, שכנוע עצמי שאני בונה גוף אנרגיה, ושאני נכנס למציאות, הרגשתי מעבר אנרגיה בגוף, עיוותים מסויימים בתחושה של הגוף, והתפיסה שלי השתנתה, ונהייתה קצת מוזרה(היו לי תחושות מוזרות יותר, אני לא מוריד מהערך של התחושה הזאת, פשוט יש לי הרבה ניסיון בחלומות וחלומות צלולים, אני זוכר דברים יותר מוזרים). אז פגשתי איזה מישהו, נדמה לי שהוא היה סלבריטי(סמואל ל ג´קסון אולי), לא שהתייחסתי אליו כאל מישהו מיוחד. הוא הוביל אותי למטה במדרגות באמצע הצטרף אלינו עוד מישהו, התחילו להגיד משהו על השמיים, משהו מאוד חשוב! החלום ברח לי באמצע. זה היה משהו כמו "השמיים האלה הם שלך/מייצגים אותך" והתחלתי לראות אותם(לצאת מהמבנה) ציפיתי לראות איזשהו ציור בשמיים, אבל לא הגעתי כל כך רחוק מהר פתאום החלום היטשטש, באסה. תעופה ברחפת מעל עיר עתידנית (נראה לי שסמואל היה הנהג) סטייל האלמנט החמישי, כולל ירידה לתוך הבניינים. חזרה לפירמידה, בדקתי שוב את המספר.. 21S. עשיתי טאי צ´י בחלום בין לבין היו עוד הרבה, הרבה מאוד, אבל זה מאוד מבולגן אצלי.

Cheetah

New member
התחלת חלום בכוח

אם מישהו זוכר פעם אמרתי שאני משתמש ברעיון של יציאה מהגוף כדי למקד את עצמי, וליצור חלום בכוח, כזה שיתחיל מיציאה מהגוף. אז הפעם השתמשתי במשהו אחר קצת יותר חסכוני באנרגיה. חיפשתי תמונות בראש, הפכתי את המחשבות שלי ולויזואליות, כשראיתי תמונה פשוט נכנסתי אליה, נתתי לה למשוך אותי, להתרחב וליצור עולם, חלום. (המממ המספר בהודעה מקודם הוא S21 לא 21S)

wee man

New member
למה אתה מתכוון

שאתה משתמש ביציאה מהגוף כדי למקד את עצמך וליצור חלום בכוח שיתחיל מיציאה מהגוף?? תודה מראש ינון

yariv~2

New member
נראה לי שהשאלה נשאלה

כבר כמה פעמים.. ואם אני זוכר טוב אז צ´טא בעצמו שאל אם מישהו מבין למה הוא מתכוון במשפט, אבל אני ישאיר לצ´יטא את הכבוד לענות
(אני יחפש את הקישור אם אני ימצא תקבל תשובה מפורטת..)

Cheetah

New member
הרבה פעמים...

עוד לפני שהגעת לפורום כתבתי את זה כמה פעמים כהודעה, והסברתי את זה כמה פעמים לאנשים בצ´אט או באייסיקיו. כמה מעייף,

Cheetah

New member
טוב שוב...

כשאני נמצא במצב עמוק מספיק בתהליך השינה(או לא בתהליך השינה), אני מנסה למקד את המחשבה שלי ואת המיקוד שלי, חזק על הפעולה של יציאה מהגוף, מכיוון שהמצב שבו אני נמצא מאפשר התחלת חלום, הריכוז שאני משקיע(יבזבז לי אנרגיה אבל...) יגרום להתחלת חלום מיד, והחלום הזה יתחיל ביציאה מהגוף (שים לב שאני מבדיל את החוויה הזאת מיציאה "ממשית" מהגוף) בימים האחרונים עשיתי משהו אחר כדי להתחיל חלום במכוון, חיפשתי תמונה בדימיון שלי, ונתתי לתמונה למשוך אותי אליה, התמונה מתרחבת ומתפשטת ויוצרת חלום. אני מוצא שהדבר השני הוא הרבה יותר חסכוני באנרגיה, ואם אני יוכל אני ישתמש יותר בזה (זה לא תמיד קל/אפשרי למצוא תמונות, במקרה הזה אני יצטרך להשתמש בשיטה הראשונה, או אם אני רוצה להתחיל חלום בכוונה במקום שבו אני נמצא)

למעלה