אי אפשר בסלון זה תלוי לי במשרד בחקולטה
מ מממאיה35 New member 18/3/08 #43 דב 1000, הרכבתי בזמן שהותי בארהב. חלק מהחתיכות מורכבות ככה שיש צורה של דב בחיתוך שלהן.
מ מממאיה35 New member 18/3/08 #44 ואגב חתיכה שחסרה בפאזל הזה מצאתי לפני שבוע בתיק גב שלי, אחרי שחשבתי שאיבדתי אותה אי שם בארהב את הפאזל נתתי לאחי דב בחיתוך
ואגב חתיכה שחסרה בפאזל הזה מצאתי לפני שבוע בתיק גב שלי, אחרי שחשבתי שאיבדתי אותה אי שם בארהב את הפאזל נתתי לאחי דב בחיתוך
1 123נעמי New member 18/3/08 #60 איזה אוסף יפה יש לך ../images/Emo13.gif אני ארשום ליד כל פאזל את המיקום שלו לדעתי. כמובן שזו דעתי האישית. תהני מהדירה החדשה
איזה אוסף יפה יש לך ../images/Emo13.gif אני ארשום ליד כל פאזל את המיקום שלו לדעתי. כמובן שזו דעתי האישית. תהני מהדירה החדשה
1 123נעמי New member 18/3/08 #78 זהו - רשמתי לך את המלצותיי עוד שבועיים אני באה לבדוק איפה תלית מה ספרי לנו אחרי שתתלי את הפאזלים לאן הלך כל אחד בסופו של דבר. מעניין
זהו - רשמתי לך את המלצותיי עוד שבועיים אני באה לבדוק איפה תלית מה ספרי לנו אחרי שתתלי את הפאזלים לאן הלך כל אחד בסופו של דבר. מעניין
ד דוגילה13 New member 18/3/08 #52 ממש נהניתי מצפייה בתמונות אפשר לשאול כמה זמן את כבר מרכיבה פאזלים? דוגילה.
J jocie1 New member 18/3/08 #55 אוסף מדהים ביותר מסכימה עם ivory בהחלט יש פה מבחר אדיר דרוש כאן תכנון וארגון מעולה כדי להתאים כל פאזל למקום המתאים ביותר. ב ה צ ל ח ה
אוסף מדהים ביותר מסכימה עם ivory בהחלט יש פה מבחר אדיר דרוש כאן תכנון וארגון מעולה כדי להתאים כל פאזל למקום המתאים ביותר. ב ה צ ל ח ה
ח חניר35 New member 18/3/08 #59 מבחר מקסים של פאזלים../images/Emo70.gifאוסף מרשים ואחד אחד יפים יפים!!!! פשוט תענוג.