חזרתי לעולם

מממאיה35

New member
חזרתי לעולם ../images/Emo13.gif

אחרי שבועיים בלי אינטרנט בבית, היום התחברתי לעולם... הקירות עדיין לבנים, אני מקווה לנצל את השרשור הזה שלי לצלם את הפאזלים שמועמדים לתליה, אשמח לרעיונות איפה למקם מה.. בכל מקרה, בסופש הזה סיימתי את הרקדניה. יצא מהמם כצפוי, העבודה לא היתה קשה. אחרי מיון גס לצבעים - והתחלת הרכבה של כל אזור לפי הצבע שלו, מגלים מהר מאוד שיש מרקמים שונים בכ"א מאזורים, וכשעולים על זה - ההרכבה רצה (כמו נייר טואלט, הוזכר פה השבוע..) הנה תמונות של ההרכבה.. מסגרת + כל החלקים הצהובים

מממאיה35

New member
לא נשאר עוד הרבה

בניגוד ללחם, שהקשה בחוץ, פה זה היה ההיפך.. התחלתי לעבוד על האדומים וזה איכשהו לא יודעת איך עבר לגווני החום שבפנים..

מממאיה35

New member
100

פלוס מינוס, מי סופר
חלקים אחרונים מסודרים מוכנים ומזומנים למצוא למי הם מתאימים..

מממאיה35

New member
ככה אני מרכיבה את כל הפאזלים שלי

על כל חלק שאני עובדת עליו (אחרי מיון) - אני פורסת את כל החלקים לפי הצורות שלהם - בכל מגש - סוג הצורה שלו. לאט לאט כשהחלקים נגמרים - אני מצמצמת למגש אחד. אני צריכה לראות את כל החלקים פרוסים מול העיניים שלי. והשיטה של למיין לפי סוגי חלקים היא טובה לי כי הרבה פעמים רואים בפאזל עצמו שצריך לבוא חלק מיוחד ואז אני הולכת למגש המתאים וישר (?
?) מוצאת אותו.

מממאיה35

New member
NEXT

חיכיתי היום לטכנאי של הטלפון שלוש שעות בבוקר, אז פתחתי קופסא.. פאזל ריחני, 1000 חלקים (20 ש"ח בקניה של פאזל אחר לפני איזה חודשיים), הייעוד - שירותים (כל הזכויות שמורות למיסי על הרעיון
) (אגב, הפאזל לא מריח בכלל, איך זה עובד?)

מממאיה35

New member
ועוד הרבה NEXTים

ספריית הפאזלים שלי, ממתינים להרכבה.. יש עוד פאזל משולש 2000 שלא נכנס במדפים אז הוא למעלה ולא בתמונה.. ובמדף העליון אפשר לראות ציוד הדבקה

דוגילה13

New member
הי! גם לי יש את הפאזל של מזלות של 5000 חלקים

אבל אני עדיין לא מוכנה נפשית להתחיל אותו
. הגודל מפחיד אותי. דוגילה.

ivory

New member
מניסיון

אחרי שתצלחי את ה- 5000 פחות מזה יראה לך פשוט מדי. היום אני עבר לא קונה פאזלים פחות מ-4000 חלקים

noale noale

New member
ובעוד אני צועקת "גמני רוצה...." (על הפאזלים)

אני קולטת את הספר "הגן האנוכי" על המדף מימין....(למעלה - כתום ירוק) קלטתי נכון? כי אם כן אז ההמלצה שלי היא - לקרוא אותו רק - אבל רק - באנגלית , התרגום מזעזע

123נעמי

New member
כל הפאזלים האלו עוד לא הורכבו ?

את תרכיבי אותם באיזה שהו שלב.? אצלי פאזל שמחכה בתור סופו שאני לא אגע בו לכן אני לא אוספת. בהצלחה.

מממאיה35

New member
אני חושבת שארכיב אותם

לפחות חלק, הם פשוט חיכו לזמנם ולמקום עבודה מסודר ולא על השולחן סלון ששימש גם כשולחן עבודה וגם כשולחן אוכל וגם כשולחן טיוי.. בכל מקרה, אני גם בצום קניה
ולכן אני מקווה להרכיב את אלה שעוד לא הרכבתי. יש שם גם כמה מארה"ב שאני מאוד רוצה להרכיב (פוטומוזאיק ועוד איזה imposible של דגים
).
תודה רבה על העצות איפה לתלות מה
. השלב הבא - להחליט סופית, למסגר חלק ואז לתלות.

למעלה