חזרתי לסופ"ש, FILL ME IN!

חזרתי לסופ"ש, FILL ME IN!

אז אני מבין שהווינטר מיטינגס התחילו, אבל ממש אין לי זמן (או כח לצורך העניין
) לקרוא את כל השרשורים :]. אז בקיצור, לירון (או כל אחד אחר), מה החדשות החמות של השבוע האחרון? רצוי בעיקר של הפייראטס אבל גם חדשות חמות על טריידים שכמעט סופיים או סתם טריידים שכבר בוצעו יהיה אחלה. אגב, שחררו אותנו בסוף לסופשבוע כאשר כבר חלקו אותנו למערכות נשק. אני אהיה במערכת טילי ההוק. זה אחלה.

תתכונן לזה...

מיגל קבררה ודונטרל וויליס עברו לדטרויט טייגרס עבור קמרון מייבין (אתה מכיר אני מניח, אחד מ10 הפרוספקטים הטובים בבייסבול), אנדרו מילר (הכשרון הכי גדול בדראפט של 2006 להזכירך), הקאצ'ר המחליף שלהם ועוד 3 פרוספקטים (אף אחד מהם לא שווה יותר מדי). אנדרו ג'ונס חתם בדודג'רס לשנתיים ו36.2 מיליון. ה18.1 מיליון לשנה זה כאילו יותר מה18 של האנטר. הפייראטס? כל המיטינגס היו דיווחים על דיבורים עם קליבלנד על ג'ייסון ביי. קלי שופק, קליף לי ופרנקלין גוטיירז תמורת ביי ופאולינו...התחלה דווח שהם מדברים אח"כ שהם דיבורים הופסקו ואח"כ ששוב הם מדברים ואז שהם לא דיברו מאז תחילת המיטינגס
בקיצור אין שום דבר קרוב... הפייראטס עשו מהלכים קטנים (לתקן את ה40 מאן רוסטר) לא זוכר את כולם אבל שיחררו את בראד אלדרד - ביג קאנטרי
הם לקחו את אוון מיקס איזה רילבר לא משהו מיוחד עם הבחירה השנייה בRULE 5 DRAFT. והם ממשיכים לדבר עם קבוצות על הרילברים שלהם: טורס, מרטה (במיוחד הוא...עם היאנקיז) וגרייבו, אבל שום דבר לא קרוב. אה, וקריס שלטון עבר מדטרויט לטקסס תמורת פרדי גוזמן
זה ככה OFF THE TOP OF MY HEAD מה יעניין אותך...ממה שאני ראיתי בשבוע האחרון (וזה הכל...). אולי אני אוסיף בקרוב...

אה וחג שמח בן אדם../images/Emo13.gif

עברתי על עוד כמה דברים (יש אתר מצויין שנותן לחפש לפי קבוצות... -החתמתם את יוטיליט מאן קריס גומז לשנה, מיליון. -(קצת ישן אולי שמעת) היו דיבורים עם ווילסון/מוריס לקארדס (קריס דאנקן) אבל הם החליטו להחתים את איזטוריס במקום...מאז נראה שה2 ישארו בקבוצה... -היו דיבורים על זה שאולי תשחררו את ניידי אם לא תמצאו טרייד...אבל הGM שלכם הכחיש את זה. באמת אין שום סיבה לשחרר אותו...הוא ירוויח 3.5 מיליון משהו כזה שנה הבאה. -נייט מקלאות' היה שם די חם האמת. הג'ייאנטס, פאדרס, מארלינס, קאבס, פיליז וברייבס התעניינו אבל שום דבר לא קרה/קרוב. -אתם מתעניינים בברט טומקו... -בלי קשר אליכם, קיפ וולס מוכר את עצמו בFA מרקט כסט-אפ מן...סתם שתדע
-אה, ושיחררתם את חוזה קסטילו. בגזרת הMLB... -סנטנה נשאר בטווינס...בינתיים...עדיין נראה שהוא יילך לפני סוף החורף אבל הטווינס יכולים לשמור עליו...בוסטון עדיין פייבוריטים אבל זה יכול לקחת שבוע, שבועיים או חודשים...היאנקיז בחוץ כרגע והיה דיווח שסירבו להצעה של יוז, קבררה, מרקז ועוד פרוספקט (בוא נגיד שאם הם היו מוכנים להכניס את יוז זה לא מה שהיה צריך לעצור אותם). המטס ניסו קצת אבל אין להם מה להציע ממש (חוץ מרייז). -שמועות על זה שפוקודום הRF היפני מתקרב לקאבס...הוא אמור להחליט בימים הקרובים. -מילטון בראדלי נשאר בפאדרס... -דיבורים בין הג'ייאנטס לבלו ג'ייז על החלפה אפשרית של מאט קיין/טים לינסקום תמורת אלכס ריוס. הג'ייאנטס סירבו בעבר כבר לדלמון יאנג-לינסקום אבל מתחממים לרעיון של להעביר אחד מהם בשביל מחבט. הם רוצים יותר מריוס מטורונטו...עוד איזה פיצ'ר צעיר בנוסף. -הרבה דיבורים אבל שום דבר מבולטימור בקשר לטהדה ובדארד... -בונדס, למרות הכל, רוצה לשחק ב2008...האייז והקארדס היחידים שאפילו הוזכרו בקשר אליו... -הרייז שלחו את אלייזה דיוקס סופית לנאשינלס...הוא כבר חצה את הגבול. דווקא קיבלו פרוספקט לא רע. הנאשינלס עשו כמה צעדים קטנים (אארון בון, פניה להארכת חוזה, דיוקס...) -דיוויד ריסקי הלך לברורס, 3 שנים ו13 מיליון. -אארון קוק חתם על הארכת חוזה עם הרוקיז. טוב נראה לי מספיק אם קראת את זה בכלל
אני צריך ללכת בכל מקרה אז חג שמח ומצדי תבקש עדכון כל שבוע

ואו אני בשוק עם הטרייד הזה של פלורידה!!!

הם יצאו סוסים ברמות לא הגיוניות. וויליס אמנם עם כישרון אבל הוא די היה נפילה העונה ומיגל כמה שהוא סוס לא הולך להשאר שם עוד 3 שנים. הם השיגו חובט שיכול להיות עוד יותר טוב ממיגל ופיצ'ר שיש סיכוי טוב מאוד שיהיה יותר טוב מוויליס. שיחקו אותה, כרגיל. הלוואי עליי ההנהלה שלהם. נייט האנטינגטון צריך ללמוד... הוא די עושה חרא דברים עד עכשיו... טומקו?! למען השם... לשחרר את ניידי?!?!?! איזה טירוף.

LADodger

New member
גם לדטרויט זה יצא לא רע

הם הולכים להתחרות חזק מאוד על האליפות בשנתיים-שלוש הקרובות, והקריבו בשביל זה צעירים אמנם מבטיחים מאוד אבל אף פעם אי-אפשר לדעת אם הם באמת יהיו סופרסטארס.

BB FuNaTiC

New member
אסף השתגעת?? טרייד כל כך עדיף לטייגרס שזה לא

יאומן. מדברים על זה באופן קבוע שהGM של פלורידה הוא פשוט אחד הגרועים. בחיים אל תחשוב על שום שחקן שיש סיכויים שהוא יהיה יותר טוב מקבררה. זה יכול לקרות אבל איך אפשר להניח דבר כזה? זה כמו להניח שםיל היוזן הולך להיות יוהאן סנטנה. קבררה בן 24 וכבר יש לו כמה? 3 עונות עם מעל 30 הום ראנים + אוורג' של 300? השחקן הזה חיה. אולי יותר טוב מכל שחקן שלא קוראים לו אלכס רודריגז או אלברט פוהולס. עכשיו שדונטרל וקבררה לא ייצטרכו לסחוב קבוצה על הכתפיים שלהם, סיכויים טובים שהם רק יישתפרו. קבררה בכלל משתפר בכל עונה בערך מאז שהוא עלה. ועם כל הכבוד חוץ מה-2 פרוספקטים הטובים מילר+מייבין, 4 הפרוספקטים האחרים יחסית שוליים. בעצם זה היה טרייד של 2 פרוספקטים בשביל 2 שחקני אול-סטאר מוכחים. דיטרוייט כרגע מחזיקה בליינאפ הקטלני ביותר בAL עם התוספת של רנטרייה+קבררה לאינפילד והאאוטפילד החולני של גרנדרסון, אורדונייז ושפילד. אם כבר לדעתי דיטרוייט שיחקו אותה.

BB FuNaTiC

New member
אה- ועוד משהו.

זה לא שהם שדיטרוייט עשו את מה שהיאנקיז היו נוטים לעשות שזה להחליף את כל הפארם שלהם עבור שחקנים זקנים שיוכלו לעזור להם רק לתקופה קצרה. דונטרל וקבררה יותר צעירים מ25 עדיין. הם אשכרה לקחו פשוט שחקנים צעירים ומוכשרים ומוכחים לעומת שחקנים צעירים שלא מוכחים עדיין. ועם פרוספקטים אי אםשר לדעת

LADodger

New member
וכשאתה אומר את זה ככה....

ה-GM של פלורידה באמת אחד הגרועים... אני מופתע שהוא לא ביקש את כל אלה רק תמורת קבררה (כמו שעשה עם הדודג'רס).

דעתי בכל העניין...

טרייד עדיף לטייגרס, רק כי ממה שזה נשמע המארלינס דרשו/יכלו להשיג את מייבין/מילר רק בשביל קבררה, והם די הוסיפו את וויליס כי הם ראו הזדמנות (הפרוספקטים/קאצ'ר לא רציניים) לעשות מכירה מלאה... דטרויט עם התקפה מדהימה של גרדנרסון-פולנקו-קבררה-אורדונייז-שפילד-גיאן-רנטריה-פאדג'-ז'ק ג'ונס/ת'יימס. מצד אחד, הטרייד באמת משדרג אותם והופך אותם אולי לפייבוריטים בדיווז'ן ואולי אפילו בAL. מצד שני, אני עדיין לא משוכנע שהפיצ'ינג שלהם הרבה יותר טוב. ההתקפה שלהם הייתה טובה מאוד גם שנה שעברה, כמובן שהיא אפילו יותר טובה השנה אבל הם חייבים פיצ'ינג כי הפיצ'ינג שלהם היה רע שנה שעברה. דונטרל וויליס אחרי שנה כזו רעה בNL עובר לAL סנטרל? האמת שאני יכול לראות אותו דווקא מצליח בהתחלה...אבל לא יודע, אני לא משוכנע שהוא הרבה יותר טוב ממילר ברוטציה. המפתח הוא בונדרמן עם השנה הבינונית שלו שנה שעברה, אני מאמין שהוא יחזור לעצמו וזה ייתן שדרוג לפיצ'ינג אבל אני לא יודע אם זה מספיק. לצערם, זומאיה נפצע והם שוב עם ג'ונס בקלוזר והבולפן שלהם לא נראה טוב. מצד שלישי, התוספת של קבררה התותח הצעיר בהתקפה הזו חשובה מאוד. הבסיס של ההתקפה זקן, זקן מאוד. אם אני לא טועה כל שחקן שם בן 32 ומעלה חוץ מגרנדרסון. קבררה נותן להם בסיס להתקפה לשנים וגם יש להם מקום בDH אחרי 2008 אם הוא יהיה יותר מדי אסון בהגנה. צריך לזכור שלמרות קבררה נותן שיפור אדיר על ברנדון אינג' בהתקפה, הוא גם נותן דאונגרייד עצום בהגנה מאחד הטובים (אינג') לאחד הגרועים. זה מוריד בהרבה מהשיפור האדיר בהתקפה. מצד רביעי, הם רוקנו לגמרי את הפארם בשביל רנטריה, קבררה ווויליס, לגמרי לגמרי חוץ מריק פורסלו מהסיבוב הראשון בדראפט של 2007 ("הפיצ'ר הכי טוב מהתיכון מאז ג'וש בקט") שבטח גם היה עוזב אם היה אפשר לעשות לו טרייד. אני לעומת זאת, לא מאמין גדול במייבין או מילר, מילר מציג כמה בעיות בקומנד שיכולות להפוך אותו יותר ל2-3 מאשר 1 (הסטאף שלו עדיין של #1). מייבין...היה השחקן הכי צעיר בAL העונה, לא יזיק לו עוד שנה אחת במיינורס. הוא שיחק 6 משחקים שלמים מעל A וגם בA הוא עשה קצת יותר מדי סטרייקאאוטס (רוב הזמן לא מסמן משהו טוב). המארלינס לעומת זאת, תקועים בלי CF כבר כמה שנים ובטח ישימו אותו ישירות בCF. הוא האופציה הכי טובה שלהם אבל אני דואג שהוא באמת צריך עוד שנה במיינורס. כמובן שגם אמרו את זה על הנלי רמירז ופלורידה יצאו גאונים. בקשר לשאר השחקנים בטרייד - לא הפסד גדול. בהחלט שווה להפסיד את 2 השחקנים האלו תמורת וויליס וקבררה בני ה24-25. אני גם לא רואה למה קבררה לא יישאר שם כמה שנים...יש להם כסף, אחת הקבוצות הטובות בבייסבול, חברים כמו אורדונייז וגיאן מונצואלה...מה רע? מישהו זוכר שלפני כמה, 4 שנים הקבוצה הזו הפסידה 119 משחקים? ולקבוצה השנייה...תגידו מה שתגידו על המארלינס, אבל זה הולך להם. השיטה הזאת של פיתוח שחקנים צעירים ואז מכירת חיסול של כולם עבדה להם והביאה להם 2 אליפיות ב10 השנים האחרונות, משהו שרק היאנקיז והרד סוקס יכולים להגיד. אומנם החבילה הזאת לא נראית משהו לאוהדי המארלינס, אבל גם על הטרייד של בקט לא אמרו יותר מדי בזמנו. אני אומנם לא מתלהב ממייבין ולא חושב שהוא יהיה חובט יותר טוב מקבררה, אבל העובדה שהוא משחק CF...גם אם הוא יחבוט פחות טוב יש מצב שהוא יהיה שחקן יותר טוב מקבררה שבטח יהיה DH עד גיל 26 (עדיף DH על אסון הגנתי האמת). הסיכויים קטנים מאוד שזה יקרה, אבל מי יודע. וויליס לא הפסד גדול סה"כ...קצת מכרו בזמן לא נכון עליו אבל למילר יש עוד פוטנציאל והוא יזרוק בNL ובפארק עצום...ואם ייצא משהו משאר הפרוספקטים...זה רק מתנה. (האמת שאני קצת לא פייר לגבם...יש לחלק פוטנציאל להיות סטארטר סולידי או סט אפ מן או אפילו קלוזר...). וכמובן שהמארלינס גם נפטרים מהשכר של ה2...השחקן הכי יקר שלהם יהיה קווין גרג (1-2 מיליון) והתקציב באזור ה10 מיליון. אולי זה לא יעבוד להם הטרייד הזה בסופו של דבר, אבל מה כבר הם יכלו לעשות? להמשיך לשחק עם ה2 ושלא ייצא מזה כלום?

Homer Simpson

New member
אתה רציני לגבי אנדרו מילר והדראפט?

או שמה שכתבת עליו זה התיחסות למשהו שכתבתם פה בעבר?

דיברנו עליו באותו זמן...

כשהוא נחשב לכשרון הכי גדול בדראפט...אל תדאג, לא אומר שהוא יותר טוב מצ'מברלין

Homer Simpson

New member
אה, תיארתי לעצמי שזה משהו כזה

והייתי מעדיף את לונגוריה ואולי גם את לינסקום על פני צ'מברליין (וכמובן גם על פני מילר).

כן לונגוריה...

שכחתי אותו, לא ממש חשבתי על זה האמת...אני לא אהיה כזה מופתע אם מילר לא בין ה5-10 שחקנים הכי טובים מהדראפט הזה האמת.

omri1234567

New member
חוץ מטרייד ענקי בין הטייגרס למארלינס

של 6 פרוספקטס בשביל דונטרל וויליס וכבררה לא היה משהו מעניין , אה כן אנדרו ג'ונס חתם לשנתיים בדוג'רס וסתם נצל"ש יש סרט עכשיו בהוט פאן על כליבלנד נקרא ליגה לאומית אני בטוח שראיתם כבר אבל אתם מוזמנים לראות שוב

למעלה