דעתי בכל העניין...
טרייד עדיף לטייגרס, רק כי ממה שזה נשמע המארלינס דרשו/יכלו להשיג את מייבין/מילר רק בשביל קבררה, והם די הוסיפו את וויליס כי הם ראו הזדמנות (הפרוספקטים/קאצ'ר לא רציניים) לעשות מכירה מלאה... דטרויט עם התקפה מדהימה של גרדנרסון-פולנקו-קבררה-אורדונייז-שפילד-גיאן-רנטריה-פאדג'-ז'ק ג'ונס/ת'יימס. מצד אחד, הטרייד באמת משדרג אותם והופך אותם אולי לפייבוריטים בדיווז'ן ואולי אפילו בAL. מצד שני, אני עדיין לא משוכנע שהפיצ'ינג שלהם הרבה יותר טוב. ההתקפה שלהם הייתה טובה מאוד גם שנה שעברה, כמובן שהיא אפילו יותר טובה השנה אבל הם חייבים פיצ'ינג כי הפיצ'ינג שלהם היה רע שנה שעברה. דונטרל וויליס אחרי שנה כזו רעה בNL עובר לAL סנטרל? האמת שאני יכול לראות אותו דווקא מצליח בהתחלה...אבל לא יודע, אני לא משוכנע שהוא הרבה יותר טוב ממילר ברוטציה. המפתח הוא בונדרמן עם השנה הבינונית שלו שנה שעברה, אני מאמין שהוא יחזור לעצמו וזה ייתן שדרוג לפיצ'ינג אבל אני לא יודע אם זה מספיק. לצערם, זומאיה נפצע והם שוב עם ג'ונס בקלוזר והבולפן שלהם לא נראה טוב. מצד שלישי, התוספת של קבררה התותח הצעיר בהתקפה הזו חשובה מאוד. הבסיס של ההתקפה זקן, זקן מאוד. אם אני לא טועה כל שחקן שם בן 32 ומעלה חוץ מגרנדרסון. קבררה נותן להם בסיס להתקפה לשנים וגם יש להם מקום בDH אחרי 2008 אם הוא יהיה יותר מדי אסון בהגנה. צריך לזכור שלמרות קבררה נותן שיפור אדיר על ברנדון אינג' בהתקפה, הוא גם נותן דאונגרייד עצום בהגנה מאחד הטובים (אינג') לאחד הגרועים. זה מוריד בהרבה מהשיפור האדיר בהתקפה. מצד רביעי, הם רוקנו לגמרי את הפארם בשביל רנטריה, קבררה ווויליס, לגמרי לגמרי חוץ מריק פורסלו מהסיבוב הראשון בדראפט של 2007 ("הפיצ'ר הכי טוב מהתיכון מאז ג'וש בקט") שבטח גם היה עוזב אם היה אפשר לעשות לו טרייד. אני לעומת זאת, לא מאמין גדול במייבין או מילר, מילר מציג כמה בעיות בקומנד שיכולות להפוך אותו יותר ל2-3 מאשר 1 (הסטאף שלו עדיין של #1). מייבין...היה השחקן הכי צעיר בAL העונה, לא יזיק לו עוד שנה אחת במיינורס. הוא שיחק 6 משחקים שלמים מעל A וגם בA הוא עשה קצת יותר מדי סטרייקאאוטס (רוב הזמן לא מסמן משהו טוב). המארלינס לעומת זאת, תקועים בלי CF כבר כמה שנים ובטח ישימו אותו ישירות בCF. הוא האופציה הכי טובה שלהם אבל אני דואג שהוא באמת צריך עוד שנה במיינורס. כמובן שגם אמרו את זה על הנלי רמירז ופלורידה יצאו גאונים. בקשר לשאר השחקנים בטרייד - לא הפסד גדול. בהחלט שווה להפסיד את 2 השחקנים האלו תמורת וויליס וקבררה בני ה24-25. אני גם לא רואה למה קבררה לא יישאר שם כמה שנים...יש להם כסף, אחת הקבוצות הטובות בבייסבול, חברים כמו אורדונייז וגיאן מונצואלה...מה רע? מישהו זוכר שלפני כמה, 4 שנים הקבוצה הזו הפסידה 119 משחקים? ולקבוצה השנייה...תגידו מה שתגידו על המארלינס, אבל זה הולך להם. השיטה הזאת של פיתוח שחקנים צעירים ואז מכירת חיסול של כולם עבדה להם והביאה להם 2 אליפיות ב10 השנים האחרונות, משהו שרק היאנקיז והרד סוקס יכולים להגיד. אומנם החבילה הזאת לא נראית משהו לאוהדי המארלינס, אבל גם על הטרייד של בקט לא אמרו יותר מדי בזמנו. אני אומנם לא מתלהב ממייבין ולא חושב שהוא יהיה חובט יותר טוב מקבררה, אבל העובדה שהוא משחק CF...גם אם הוא יחבוט פחות טוב יש מצב שהוא יהיה שחקן יותר טוב מקבררה שבטח יהיה DH עד גיל 26 (עדיף DH על אסון הגנתי האמת). הסיכויים קטנים מאוד שזה יקרה, אבל מי יודע. וויליס לא הפסד גדול סה"כ...קצת מכרו בזמן לא נכון עליו אבל למילר יש עוד פוטנציאל והוא יזרוק בNL ובפארק עצום...ואם ייצא משהו משאר הפרוספקטים...זה רק מתנה. (האמת שאני קצת לא פייר לגבם...יש לחלק פוטנציאל להיות סטארטר סולידי או סט אפ מן או אפילו קלוזר...). וכמובן שהמארלינס גם נפטרים מהשכר של ה2...השחקן הכי יקר שלהם יהיה קווין גרג (1-2 מיליון) והתקציב באזור ה10 מיליון. אולי זה לא יעבוד להם הטרייד הזה בסופו של דבר, אבל מה כבר הם יכלו לעשות? להמשיך לשחק עם ה2 ושלא ייצא מזה כלום?