חדש...קצת מאיים...הדיסטנס...חחח אבל זה נראה שנפלתי על מפקדת טובה...היא מאוד אכפתית.. יאי לי... אנחנו ישנות באוהלים..אבל בסך הכל ממש סבבה... אני עם הרבה בנות טובות...
אני בטירונות הייתי באוהלים ובקורס הייתי בחדרים ובאוהלים היה פי 100 יותר כייף. אל תיבהלי מהדיסטנס הזה, תזכרי שהכל זאת הצגה ושהמפקדת שלך היא סתם מכית שהייתה שנה מעלייך בתיכון. את כבר יודעת לאיזה תפקיד את הולכת?
אני עושה קורס בצריפין..סייעת לרופא שיניים.. אני יודעת שהדיסטנס הוא לא אמיתי אבל המ''פ ממש חרא..כשהוא עשה לנו את השיחה לפני שיצאנו הביתה חצי מהבנות כמעט התעלפו מרוב החום, הרוב שם קיבלו מכת שמש..(אני מביניהן) ורק אחרי שהוא הבין שעוד שניה אנחנו מתות לו הוא אמר לנו לשבת...
חח אם כל הקטע שהן גדולות מאיתנו סה"כ בשנה, הבנות והבנים האלו עוברים 22 שבועות של קורס וטירונות 03 בשביל לקבל את השרוך הדרכה הירוק הזה..וזה קשה פיזית ונפשית..אפשר קצת להעריך אותן! נכון זה הצגה, אבל זה גם התפקיד שלה בלי קשר לגיל שלה.. (חח אני הולכת להיות מכי"ת, והיה לנו כנס בחמישי ו22 שבועות זה מלא =[)
סתםסתם. אין לי שום דבר נגד מכיות אבל כל הקטע של הדיסטנס וכאלה- סורי אבל זה באמת הצגה. כל השאר שזה להכניס בחיילים משמעת וללמד אותם חומר מקצועי לטירונות- זה באמת קשה. הלוואי עליי שהייתי בנויה לעשות את הטירונות והקורס של מכיות, זה נראה לי התפקיד הכי מתגמל ומספק ומאתגר בעולם. באמת זה אחד ה-תפקידים שבנות יכולות לעשות בצבא. כל הכבוד לך.
אבל צריך לדעת לשלב, שעומד מולך חייל ובוכה לך על המצב בבית את לא תהיי "קרה" ומגעילה אליו כי יש דיסטאנס אלא תשברי אותו מעט, בשביל להתקרב לעזור לו ושהוא יבין שיש מישהו במערכת שמקשיב לו ושוב, תודה רבה=]
לא עשיתי זריקה איזה מיליון שנה , ובבדיקת דם התעלפתי אחרי שניה בערך ועוד הלכתי לבד . קשה לי לחשוב שזהו , הנה פרק חדש בחיים ... ואיך נסתדר אני וחיילי כששנינו ניהיה בצבא..