חזרתי לכאן

forglemmigej

New member
חזרתי לכאן

לפני יומיים, אחרי שהייתי בארץ 10ימים תמימים .והאמת ?נהנתי כל שניה ורגע. אלף ,בגלל המזג, כל יום היה שמשי יותר ממשנהו. וזה הרבה מאד לעומת הקדרות הסקנדינבית .בית ,יש אנשים ברחובות ובחנויות ,ואפילו רחמנא ליצלן בבתי קפה... ואני מדברת על ירושלים! אנשים אמרו לי שיש התאוששות מה ,ובאמת אני ממליצה מכל הלב לבקר עכשו!

blixgirl

New member
ברוך שובך../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שקצת יותר טוב בארץ...
בליקסי

Nathi

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבדיחות טובות

צהריים טובים. חזרתי מהלימודים אחרי לילה לבן מטיש,(נכון אני לא ישנה הרבה) אז אם אגיד שטויות אז תבינו, טוב? אני קצת מבולבלת...
FORG-ברוכה הבאה-אני מקנאה...איך בירושלים ספרי ספרי...את משם? בתי קפה חדשים? אני מגבעת קנדה, זו שכונה פיצפונית בקצה של גילה, מכירה? (כן..אני משכונת היריות...שכונה מקסימה אגב)...

blixgirl

New member
נתי היתה לי חברה טובה בגבעת קנדה...

יש לי תמונות נוף מהבית שלה איפושהוא...אחפש ואסרוק

Nathi

New member
יש!כולי ציפייה בליקסי!!!../images/Emo23.gif

בינתיים הינה תמונה נוספת מהמרפסת שלי-ענן...כ"כ מדהים לדעתי. אני כ 200 מטר מעל ירושלים...ובאופק רואים את גילה א'.

forglemmigej

New member
כן אני

אשכרה ירושלמית, אוהבת לא אוהבת את העיר.. יש לה הרבה פנים .וכל מי שמשם יודע שלכל שעה ביום יש לה אור אחר .עכשו הימים קצת יותר ארוכים ,ואפשר כמעט להריח את האביב. אגב אנו כמעט שכנות אני גרתי בארנונה .כשהגעתי לשדה תעופה ממש צבט לי בלב לעזוב אבל אני אחור..

Zival

New member
../images/Emo140.gifהי Forglemmigej

Hej med dig igen וברוכה החוזרת אז איך באמת הייה בארצנו הקטנה עושה סבבה לשמוע וטעם של עוד

Nathi

New member
שלג על עירי../images/Emo113.gif

שלא תגידו שאין בארץ שלג מסיבי אז הינה הבאתי רק לכם תמונה של ירושלים בשנת 98´זוהי תמונה ממרפסת ביתי...(אני מתגעגעת
) רואים גם את החומה למרחוק...אבל היא לא בפריים הזה.

Sparker

New member
וואו...

אני זוכר את החורף הזה... ביום הראשון של השלג, החלטנו על טיול ג'יפים ספונטני לירושלים לראות שלג... אחד המדהימים שלי... אני רץ לברוק את התמונות!!

Nathi

New member
../images/Emo13.gif גם לי זה היה אחד המדהימים

פעם ראשונה שראיתי כ"כ הרבה שלג בעיר..טיול ג'יפים בירושלים- עוד משהו שאני צריכה לנסות!

Sparker

New member
ואחרונה...

החלטנו לנסוע מהקסטל לרמות דרך השטח... אין טעם לציין שהנהרות שם היו מוצפים לחלוטין... המים כיסו את המכסה מנוע אבל הסופה הכלה עברה בלי בעיות... התמונה הכי מדהימה מהטיול ואחת היפות ב"קריירה" שלי נעלמה לה... אז נסתפק בקצת שקדיות... (שאגב כבר בשיא פריחתן כאן במלגה...)

blixgirl

New member
ספרקר

עכשיו אני מתגעגעת לג'יפ שלי... אחלה תמונות...

Nathi

New member
תמונות יפיפיות SPARK../images/Emo143.gif

אהבתי מאד את השקדיות! מכל השלג הזה נהיה לי קר! אין כמו ירושלים מכוסה בשלג, זה תמיד ריגש אותי מאד. בחורף 2000 ירדה עוד כמות גדולה מאד בירושלים (שבעיקבותיה לא יכולתי להגיע לבסיס לעשות שבת בשל הכבישים החסומים ועל כן הקפיצו את חברתי ליחידה, לא אשכח את זה, מסכנה, איך הרגשתי רע) אבל באופן מפתיע אני לא מוצאת את התמונות
חבל. אני מצרפת עוד תמונה מהמרפסת...בה ניתן לראות היטב את הכפר הערבי השלב שועפת. בואדי הנ"ל מסתובבת לה בחופשיות משפחת צבאים יפיפייה שצילמתי במצלמת וידאו אינספור פעמים,ומידי פעם בלילות ניתן להבחין בשורת דורבנים מצחיקה וחמודה. אני משוגעת על הואדי הזה...

Nathi

New member
טוב טעות אנוש

בבקשה רחמים! אני כ"כ צריכה לישון

little wave

New member
כמה שלו ורגוע נראה הואדי....

יופי של תמונה, בעיקר ההשתקפות של האור הורדרד על השלג, שבדרך כלל מאפיין שקיעות ביום חמסין...

למעלה