חזרתי לי שוב!!

BaBa LiVe

New member
חזרתי לי שוב!!

מה קורה? אז הפעם אני בגימלים (היה מסע קצר וראשון, וממש לקראת הסוף, לא שמתי לב לאיזו בור בכביש, והתרסקתי...העיקר שסיימתי את המסע, עם ברך חבולה כואבת, ומשופשפת...) חזרתי עכשיו, וראיתי שאפשר להוריד הופעה שלמה של אלאניס מה16.8.04 פשוט מדהים! (אין לי מילה אחת רעה -לא בגלל שההופעות חלילה, ב2004, היו משהו טוב) אלא בגלל שלא שמעתי אותה כ"כ הרבה זמן!) פשוט מדהימה - מכניסה אופטמיות לחיים! מה אתכם?

j u n k

New member
היי רן! ברוך שובך

מה שלומך? איך עבר השבוע?(חוץ מעניין הברך המזערי
)

Rוית

New member
גימלים!

למדת מהר איך זה הולך בצבא מה
תרגיש טוב!!! תמיד כיף לחזור הביתה לדברים ישנים ואהובים

BaBa LiVe

New member
השבוע עבר סבבה

קבלת נשק, מטווחים, מסע ראשון (ואולי אחרון שלי?!) ובעקרון סבבה, המפקדים שלי קצת מעצבנים (שירדו מאתנו כבר) אבל אני לוקח את זה כמשחק! אכן, כיף לחזור הבייתה, למרות שאני לא יכול לעשות הרבה, ולבלות או משהו איזה יופי זה צבא, כ"כ לומדים להעריך דברים - כמו גם את אלאניס... איזה כיף זה לזמזם במסע את אבריטינג, בסוף כבר שרנו שיר אחר, אז בטח בגלל זה התרסקתי...

Lotzifer

New member
רן!!!!

אני מתרגשת לראות אותך כל פעם מחדש!! תרגיש טוב!

AlanisJunkie

New member
יפה לך גימלים בחודש הראשון לשירות!

אני רק אחרי שנה וחצי העזתי לקבל גימלים. טוב, האמת שזה היה שבוע שלם של גימלים על הפעם הראשונה, מראשון ועד ראשון, כך שדי השלמתי את החסר. :) תהיה בריא וכייף לראות שאתה חוזר אלינו! :)

BaBa LiVe

New member
שלומית, מה חדש??

מה עם אחיך? האמת...שלא הייתי צריך להעיז להוציא גימלים... פשוט שלחו אותי לצילום ונתנו לי גימלים, אפילו לא הזכרתי את זה, או ממש חשקתי בזה (כלומר אני כן כמו כל אחד! - אין כמו הבית, ביצפר, גן, ועבודה הכי קשה שיש...תנצלו אנשי הביצפר - ואל תגידו עליו שום דבר רע, כי זה חוזר כמו בומרנג)

Lotzifer

New member
הכל טוב....

לאח שלי די בסדר.... הוא מסתדר... הוא אחד שמסתדר עם כל דבר, אני מקווה.... יש יום הורים ביום חמישי, לא?

למעלה