חזרתי לחצלל (כמעט)

נדב 5

New member
חזרתי לחצלל (כמעט)

שלום לכולם. הייתי פה לא מזמן ושאלתי שאלות על חלומות צלולים, אתם בטח לא זוכרים (אבל אני כן) אתם יודעים איך שתחילת שנה חדשה זה זמן מעולה לקבל החלטות ולבצע דברים שנתקעו? כן! אז אני החלטתי שאני חוזר לחלומות הצלולים כמו בעבר וזו לא משימה קשה במיוחד, אפילו שאני גם כן קצת עצלן ואין לי כוח לכתוב יומן חלומות או לבצע בדיקת מציאות, אני מנסה בדרכים יותר יצירתיות כמו לכתוב לעצמי חלום לפניי השינה או לצייר חלום... כמובן שגם כתיבה בפורום הזה משפר בהרבה מאוד את הסיכויים לחלום צלול! אז אני כאן עכשיו מקקוה לספר לכם על הרבה חלומות צלולים העתידים לבוא!

pilpelmemule

New member
ברוך שובך נדב../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה עם החלומות הצלולים
אני מניחה שאנחנו נשמח לשמוע על חצלולים שלך.. וחוץ מזה השיטות שלך נשמעות מעניינות.. אולי תפרט יותר? מה זאת אומרת לצייר חלום?

נדב 5

New member
../images/Emo51.gif לגביי השיטות שלי

שאני אומר לצייר חלום אני מתכוון כמובן לציור סצינה מתוך חלום שאני מעוניין שיגיע, אבל בציור אני עוסק פחות כי זה מעט יותר מסובך, כתיבה היא הכלי הכי טוב מבחינתי, אתמול למשל כתבתי במחשב על תמונה מסוימת מעין קטע קצר על עצמי ובלילה חלמתי שאני כותב מכתב לאבא שלי על אותה תמונה, מזה לא התפתח חלום צלול אבל אני בהחלט בדרך!

נדב 5

New member
תיאוריית השלבים שלי

אחריי הרבה תקופות שבהם ניסיתי לחלום צלול הגעתי למסקנה שיש סדר מסוים בהתקדמות לעבר החלום הצלול. שלב ראשון - הרצון לחלום חלום צלול על מנת לפתור בעייה כלשהיא או למצוא סיפוק מסוים... וכמובן עוד דרך לגוון את החיים ולעשות אותם הרבה יותר מעניינים וכיפיים. שלב שני - זה השלב שבו צריך להתחיל לבצע את השיטות השונות, לכתוב יומן חלומות, וכמובן לעשות בדיקות מציאות, אני אמנם מתעצל לכתוב יומן כי אני דיי ישנוני בבוקר אבל במקום לכתוב יומן אני סתם משחזר את חלומות הלילה בראש כמה דקות לפניי שצריך לקום מהמיטה. אני כמובן מנסה להיות יצירתי כי אני נוטה להשתעמם בקלות מהשיטות הרגילות. שלב שלישי - החלום הצלול
בדרך כלל אחריי שבוע מרגע התחלת הפרויקט, בלילות שלפני החצלול הראשון יופיעו חלומות "טרום צלולים"- חלומות מלאים ברמזים לכך שאתה נמצא בחלום.

למעלה