חזרתי לחסל חשבון-כנסס..

חזרתי לחסל חשבון-כנסס..

אני לא אגיב הרבה, אבל אתה בסך הכל מסכן. "עושה הצדק בבלוגים.." יש לי כמה דברים להבהיר לך: א. אני הרבה זמן בתפוז וממש לא הרבה זמן בבלוגים. ב. תבוא בניק שלך אהממ אהממ ג. זה שלא רשום לי תשם שלי בניק זה לא אומר שזה לא הניק שלי.. יום טוב! אידיוט.

אז ככה

כל אדם ששם אותי ברשימת החברים שלו,אני רואה את זה, גם אם האדם בחר באפשרות שהאחרים ואו האחרות לא יראו את מי שהוא שם ברשימת החברים שלו,וגם אם האדם בחר באפשרות שרק מי שהוא שם ברשימת החברים שלו,אז האדם הזה ואו האנשים האלה יוכלו לראות את מי האדם הזה שם ברשימת החברים שלו, אז בשני המצבים האלה,אני רואה מי האדם ששם אותי ברשימת החברים שלו,
נכון לעכשיו,אני נמצא בעולמות של 101 שמות משתמש, דרך אגב מי שלא יודע איך אני יודע,אז כניראה שהוא לא צריך לדעת, ואיך זה קשור לשירשור? אז ככה אני חושב שכמו שיש פה גולשים שרושמים פה שטויות למרות שהם לא עוברים על חוקי הפורום הזה,ואני לא אפרט במי מדובר,אז אני שומר לעצמי את הזכות בהקשר הזה להיות כמוהם ואו כמוהן,

כמה בן אדם יכול להיות א***ט

זה שאתה חושב שאתה חכם זה לא אומר שאתה כזה ... אני לבנתיים הבנתי את כל התרגילים שלך עם ה' שאתה מכניס אותו ומה הקשר שלו בכל דבר ודבר שאתה רושם אבל תזכור "לא תשא את שם ה' לשווא" תלמד תתורה... ויש לי תחושה שאתה מתחיל להשתגע..באמת לא בשביל לפגוע או משהו..האהבה שלך היא ללוינים!! מה עובר עליך?! לך תתחתן אתה כבר מאוד מבוגר תמצא אהבה אחרת.. תשים לב לעצמך מה קורה.. אתה מתלהב מזה שאתה יודע מי שם אותך בחברים נו באמת ועוד עשית גם שלוש סמיילים חחחח תמצא חיים..זאת לא כזאת בעיה גם אני אם ההיתי כל היום מול מסך מחשב ומנסה פה ומנסה שם אז ההיתי מצליחה אבל למה לי.. אני לא רוצה להסתגר בבית .. ואני מאמינה שלכל דבר שאני רושמת יש מטרה אם לטוב ואם לרע ..תקרא לזה שטויות תקרא לזה איך שבא לך כי אם אתה חושב שזה שטויות כניראה שלא הבנת טוב את המסר ... ומשהו קטן לסיום: מתוך בתי קפה של עיברי לידר.. זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום עם מי לישון מתי לקום ואיפה הילדות שלנו? בתוך מחשב, בתוך אתר של כמה מופרעים שכבר איבדו את הרצון שיהיו להם פנים . עפתי מכאן...

אז ככה

א,אני לא נושא את זה לשווא,אלא למטרה טובה, ב,אם את חושבת שאני טיפש אז את יכולה לנסות אותי, ג,אני לא משנה את הדעה שלי,

אז ככה..

א. זה כן לשווא, כל עוד לא אמרת את זה בבית כנסת. או למטרה באמת חשובה. ב. אתה לא מבין כמה שאתה טיפש, אתה יכול לנסות אותי אם בא לך.. ג. ממש לא רציתי לשנות כאן אותך או את הדעה שלך..טיפת ביקורת בונה.. בסך הכל עשיתי את זה בשבילך..

אז ככה

א,זה לא לשווא,כי זה בהקשר של דבר טוב, ב,אני לא טיפש,אני יודע בדיוק מה שאני עושה, ג,אני לא מאמין לך,

אל תנסה להתנצח...

מתגובה לתגובה אתה רק מוכיח כמה שאתה טיפש.. "השתיקה יפה לחכמים" אולי אתה לא כזה חכם חחחחח ולפי הדת אסור להגיד את שם ה' לשווא ולא מתי שבא לך תשים את השם שלו..ככה מאמינים מי שמאמין בה'.. ואל תאמין אני לא יחפש עכשיו הוכחות ולהבהיר את עצמי - פשוט אין לי כוח מצטערת..

אני לא קורה לזה היתנצחות,

אלא תגובה ואו תגובות הוגנות, כל עוד הכוונה טובה מותר להזכיר את זה מתי שרוצים, לפי ההלכה של הדת היהודית,מותר לצוטט פסוק מתהילים של הדת היהודית,כי לפי ההלכה של הדת היהודית,זו האמת הנכונה, לפי ההלכה של הדת היהודית,מותר לטעון שעיקר האהבה בעולם הזה היא אל הקדוש ברוך הוא,כי לפי ההלכה של הדת היהודית,זו האמת הנכונה, לפי ההלכה של הדת היהודית,מותר להאמין ולרשום,שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה,כי לפי ההלכה שלך הדת היהודית,זו האמת הנכונה, לפי ההלכה של הדת היהודית מותר לטעון שהדבר יעשה רק אם הקדוש ברוך הוא מסכים לכך,כי לפי ההלכה של הדת היהודית,זו האמת הנכונה, אסור להזכיר את שם הקדוש ברוך לשווא בשם המפורש,ואו למטרות שאין לא מצד האמת של ההלכה של הדת היהודית, ובכל זאת נכון לעכשיו,אני לא אדם דתי למרות שאני מאמין בהקדוש ברוך הוא,

זה סוג של שטיפת מוח...

אסור להזכיר את שם אדוני בכל מקום שהוא לא קשור או לא חיוני.. מה שאתה עושה בכל פעם שאתה מזכיר את שם ה' הוא גורם לאנשים אחרים פשוט לשנוא אותך ואת אדוני ומה שאתה בעצם מנסה לעשות ושנינו יודעים מהי מהטרה בהזכרה הזאת גורמת בדיוק לההפך מהמצופה.... ואל תנסה להוכיח על ידי זה שעכשיו הבאת לי דוגמאות שאתה חכם..כי אתה מה זה רחוק מההגדרה של זה..

אז ככה

אם אתה טוענת בצורה אחרת אז תצרפי בבקשה קישור על דברים שמוכיחים שאני טועה,הנטענים בידי רב יהודי הלכתי, בהקשר זה אני לא סומך רק על חוות דעת מסויימת,

"תעשה לך רב"

"שבעים פנים לתורה" "צדיק צדיק באמונתו יחיה" כל אחד והאמונה שלו... אותי חינכו שלא לשוואת את שם ה' לחינם..ואתה אומר שזה למטרה טובה ...אבל אתה לא מבין שיוצא לך בדיוק ההפך ממה אתה מתכוון?!!?? אתה גורם לאנשים לשנוא את אדוני.. עייפתי..אין לי כוח, לך עם ההלכות שלך והלוינים שלך וכל מה שרק אתה רוצה.. בסך הכל ניסיתי להאיר לך באור אחרת את הדעות שלך... ולפי דעתי אתה עדיין טיפש..סורי.. יום טוב..

רמי ששששששששששששששששששששששששששששששש

שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שקט!

ששששששששששששששששששששששששששששששששששש

שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שקט בבקשה שקט רמי דיי חלס !

למעלה