חזרתי לחטוא

מתוקה שכמוך. זה מירן אגב ששיסה

אותי בפרופסור...

יוסי בן טוב יקירי - קשה לי ככה

לשמור על מדורת האהבה ביננו מרחוק
מתי אתה בא לבקר אותי במשרדי החדש ?

shedonYaar

New member
אכן דברים בסלע

אך אני מבין גם את צד המפרסמים מעבר לתאוות הבצע. היום בעידן הYESMAX והHOTMAGIC, שמאפשרים דילוג קליל על פרסומות, המפרסמים מכינים להם את רשת הבטחון ליום שאחרי. לי יש MAX בבית, ואני חייב לציין שמכיון שהתמכרתי למכשיר, וביטלתי לשמחתי הרבה כל תלות בלוח המשדרים המקורי ובשעות המקוריות בהן משודרות תוכניות, ואני רואה את התוכניות המעניניות אותי מהMAX, לא יצא לי לראות פרסומת כבר חודשים. המקום היחיד בו עוד יוצא לי להחשף לפרסומות הוא דווקא ערוץ 24 שפתוח לי במשרד כל היום. ו...בפרסום הסמוי. לדעתי תוך זמן לא רב, המכשירים האלו, דומיהם וקרוביהם הממוחשבים (משפחות הHTPC) יציפו את בתי ישראל בשנים הקרובות, עד שיתבטל לחלוטין מושג הפרייםטיים, וכל אחד יראה את התוכניות שהוא אוהב מתי שבא לו - ללא פרסומות!. יחי הMAX!

shedonYaar

New member
אין לי מושג

את תמיד יכולה לשאול בYES. נראה לי שזה באזור ה-1000 ש"ח. (קניתי מאוד מזמן והם הורידו מחירים) אגב, נאמר לי שHOT עדיין לא משווקת את שלה אלא לקבוצת ניסוי. שווה בכל מקרה כל שקל. אחת ההמצאות החשובות מאז המצאת הוידאו.

אני טוענת להפך הגמור ממך

אני חושבת, שככל שמתרבים ערוצי הפרסום, כך יאמצו רבים את האמצעים לחמוק מפרסום. כעת יש את מכשיר ה-MAX ולאחריו יצוצו עוד שלל דברים. אולם, ככל שאני מסתכל על סדרות, נראה לי מוזר ששותים קפה או מיץ, אוכלים במסעדה או לובשים בגד ולי כצופה אין מושג מהם שותים, אוכלים או לובשים, בעוד שבחיים עצמם אין לי כל אפשרות לחמוק מפרסום כזה או אחר. הצופה אינו אידיוט גמור, ואם יש פרסום ראוי שלא יהיה זה מגונה או בלתי ראוי, אלא, שיינתנו הקלות למפרסמים לפרסם תוכן שיווקי, והסמוי יהפוך לגלוי. בלאו - הכי לא יהיה ניתן להמשיך להתעלם מקהל הצופים אשר ירבה את שימושיו באמצעים המסננים פרסום.

avi763

New member
לצופה אין ברירה

בבחינת אספקט ההשפעה, הצופה מודע לרוב לפרסום הסמוי. הרבה פעמים זה עוזר במכירות, כן, זה משפיע, אך ישנם אנשים לא מעטים המתרגזים על הפרסום הכביכול סמוי שמנסים להכניס להם בתוכנית האהובה עליהם, או שהם מלגלגים עליו. כך שלפעמים זה יכול להביא נזק למפרסם. אם יהיה פרסום אינטנסיבי גם בתוכניות עצמן, יש לא מעט צופים שלא ירצו בכלל להסתכל, אך יש גם צופים שיבלעו הכל, אם מחוסר ברירה ואם לא, כל עוד התוכנית תמשוך אותם או שלא יהיה להם משהו מעניין אחר לראות על המסך באותו זמן. לכן הכלל שכתבת "בוא נתיר את כל המגבלות, הצופה לא אידיוט" לא נכון לדעתי.

למעלה