חזרתי להציףףף^_^

DarkMagic18

New member
חזרתי להציףףף^_^../images/Emo28.gif

כמו תמיד בעיתות לחץ ומצוקה, אני מוצאת לעצמי המון זמן פנוי להציף פורום קט ויקר זה
אז האנשים שעוד קיימים וחיים- יש לי משימה
ספרו משהו אחד קצר (אפשר יותר
) על כל יום בשבוע שעבר עליכם (ואני לא מתכוונת לשבוע הנוכחי, אחרת זה יהיה מאוד מאוד קצר
אני מדברת כמובן על שבוע שעבר) יאללה, למשימה

De-Panther

New member
נגנב לי הטלפון שבוע|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שעבר ככה שאין לי מספרי טלפון ואני רוצה לארגן מסיבת יומולדת מתישהו החודש אז תתקשרי

DarkMagic18

New member
חחחחח טוף../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

רק שאני בתקופת מבחנים אז אני לא באמת אוכל להגיע
סורי
אתקשר הערב

DarkMagic18

New member
טוף, אני אתחיל../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

יום ראשון יכולתי להתעורר מאוחר, מה שהיה כיף
|מכונית| ביום שני היה לנו טורניר טניס בקורס טניס שלי ואני והשותפה שלי הגענו למקום אחרון בטורניר
אנחנו כה גרועות
|חילזון| ביום שלישי היה לי שיעור אנגלית מחורבן ואין לי כוח לאנשים בקורס המחורבן הזה יותר
מחר שיעור אחרון
ביום רביעי היה לי יום עמוס כמו החיים עצמם
מליון שעות של למידה ברצף. היה קשה בהחלט. אבל זה עבר...
ביום חמישי הלכתי למסיבה והופעה מדהימה של סינרגיה
הופמן נגע בי והיה כלכך כיף^______^
והשתכרתי והייתי לגמרי מצחיקה (או ככה אנשים טוענים, אני זוכרת קטעים מאוד מצומצמים מהאירוע
)
ביום שישי נסעתי הביתה באוטובוס עם הנג אובר:-\ אפפעם לא רעיון טוב
ביום שבת נהגתי בחזרה לטכניון בגשם זלעפות, היה מגניב, התנסות טובה, כמעט נכנסתי בפיאט פונטו לבנה מסריחה שלא הצליחה להחליט אם בא לה לתת לי להשתלב או לא, כוס של אמא שלו בן זונה
אבל זה הסתדר והצלחתי לראשונה לנהוג כל הדרך עד הטכניון בלי שאבא שלי יכריח אותי להתחלף איתו באיזשהו שלב, כפארה עליי
סה"כ ציון לשבוע הזה- 7.8
(מתוך 100.. סתםסתם
מתוך 10
)

Kuroi Tenshi

New member
השבוע האחרון...

שלישי - שמירה. אני חושב שזו הייתה השמירה הכי פחות מעניינת שלי. חשוב לציין שבהמשך לשבוע לפני זה, עוד הייתי חולה כאן. רביעי- מרגע שחזרתי הביתה ישנתי כמעט כל היום. בהתחשב בעובדה שאני סובל מבעיות שינה כבר שנה (עם הפסקות), זה היה טוב. שינה זה טוב. חמישי- לא עשיתי כלום. קשה לנייד את החברים שלי. שקלתי להשיג חברים חדשים. שישי- אחי בא עם אשתו והילד (הכי חמוד בעולם). הייתי כ"כ עייף שנרדמתי מיד אחרי ארוחת צהריים, וקמתי מאוחר. ניסיתי לראות את הדיסק השני של "מלאכים באמריקה" בלילה- את הראשון ראיתי לפני חודשיים בערך~ - אבל לא הצלחתי להתרכז. שבת- סיימתי את "מלאכים באמריקה". אני חולה על מרי-לואיז פארקר ועל ג'סטין קירק. כרגע גיליתי שהם משחקים ביחד ב-Weeds... אולי אני אתחיל לראות את הסדרה מתישהו. בערב ראיתי את Blood Diamond, שהיה ענק. ראשון- עוד שמירה. אני מקבל תורנות קלה ויוצא הביתה באותו הערב. כדי להעביר את הזמן בשמירה, עשיתי ניתוח פסיכולוגי לכל חבריי הקרובים וכתבתי משהו שאני די גאה בו בפעם הראשונה זה חודשים/שנים. שני- בחור חדש מגיע אלינו לצוות. אני מכנה אותו "הצעיר שלי" למרות שהוא נוטש-עתודה כמוני והתגייס רק חודש וחצי אחרי. כשאני קולט כמה זה עצוב, אני שואל אם הוא רואה סקראבס, ומקווה שכן כדי שאני אוכל לקרוא לו Newbie. >_>. שלישי (היום)- החדש יכול להחליף אותי ואת הוותיקה (כולה שנה, אבל ותיקה לעומתנו). אני מתחיל לדאוג שזה מה שהוא יעשה בסוף.

De-Panther

New member
לא ציינת שאכלנו יחד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בפיתיה ביום חמישי

PopPy

New member
תגיד, שמרת מחוץ לקרייה במקרה?

ראיתי מישהו שממש נראה כמוך אבל לא הייתי בטוחה שזה אתה.

PopPy

New member
יו../images/Emo122.gif

בהיתי בך אבל בגלל שלא הייתי בטוחה שזה אתה לא אמרתי שלום.

BlueBeIl

New member
יו אלי הגיע מסתמך חדש למדור

ורציתי להתחיל לקרוא לו בשמות של בנות ולהתעלל בו, אבל בסוף וויתרתי... רגע, מה, כולכם בקיריה??

De-Panther

New member
אני אלוהים ולכן אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמעט בכל הארץ(בכל זאת יש חורים שאפילו אני לא מתכוון להגיע אליהם) ולפעמים גם חו"ל

thebaby

New member
פיסיקה 1מ' !!!!!!../images/Emo101.gif

אלגברה 1מ' !!!!!! חדו"א 1ת' !!!!!! C - פחחחחחח

DarkMagic18

New member
חדוא 1 ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo28.gif

אלגברה א!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מערכות ספרתיות!!!!!!!! C- פחחחחחחח אבל בכל זאת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראיתי אותך הרבה זמן. אני רואה את החבר ההוא שלך מדי פעם, אבל אותך לא!

thebaby

New member
im too cool to be seen with you|סיו

ע| האמת שאין לי חיים ואו שאני לומד בספריה או בבית עובד....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifנאמ נאמ זמני מצוקה? איפה?

*הולכת להכות בקיר* ממ... יש לו פז"מולדת 3 היום!
יש לי דירה קטנה ושותפה חולת ניקיון. האמת, אני לא זוכרת ממש מה קרה באיזה יום השבוע., היה ארוך ומתוסבך וכמעט החטפתי כאפה לילד. אתמול הייתי בחתונה הראשונה שאי פעם נכחתי בה וחרשתי על הבירה (*טון של הומר סימפסונס* ממממ בירה ) חוצמזה פגשתי בבלונדה קטנה ושמה ימיט במקרה .(אם כי הייתה לי תחושה שאפגוש בה...) בחנות יד שניה של ספרים. הא. אתם מכוערים ושמנים!!!

DarkMagic18

New member
אנחנו במיוחד שמנים:-\../images/Emo28.gif

למרות שאי אפשר להאשים אותנו, אומרים שכולם משמינים בתקופת מבחנים בטכניון
למי יש פזמולדת 3
לקיר
לא הבנתי

De-Panther

New member
3 חודשים זה כלום...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שנה גם לא חוגגים שנתיים כן ותגיעי לשנה וחצי

למעלה