חזרתי!!!!לביקור קצר!!!!!

ילד רע 15

New member
חזרתי!!!!לביקור קצר!!!!!

תאמינו לי שאני קורא כאן די הרבה בזמן האחרון ומשתדל להיכנס, חבל לי שהפורום לא כמו פעם וההודעות והתגובות שלכם לא תמיד ענייניות, איפה מורן?? עזבה,אה גבי? בקיצור
בהמשך לכולם (למנהל בעיקר שעובד כאן קשה ולכל הגולשים), אני עוד אחזור.. חח כשיהיה לי מחשב מתוקן,חדש + אינטרנט בינתיים אם אתם שואלים הכל בסדר אצלי, אני סבבה..צוטפה בשיר שלנו נינה הייתה אתמול מדהימה, כנ"ל גם לפרק הפתיחה המדהים שממש אהבתי! צופה יחד עם אמי וכל המשפחה ועוקב בדריכות! זה ממש פצצה ובטוח יעקוף ברמה את שתי העונות הראשונות! מתגעגע המוןןןןןן לנינט ומחכה לה בעונה הרביעית, וכמובן איך לא? לדיסק המיוחל! אני מתעסק קצת פחות ופחות עם הזמן שעובר בנינט, כי מה שנהיה סביבה זה כבר פסטיבל רציני, שוב חוזרים להתעסק ביודה ונינט ושוב בקריירה ואז ברן ועוד כתבה על הדיסק, דיי מאוס.. אז איך אומרים? לקחתי חופש מכל הבלאגן הזה, מספיק יש לי מסביבי.. אבל אני עדיין אוהב את נינט, מתגעגע המון בעיקר כי היא כבר בקושי משחקת בשיר שלנו היום אני בטח ממש אוהב את הפרק כי היא חוזרת קצת, וגם בעוד כמה פרק/ים השבוע!! תמשיכו ותצליחו בחיים, בלימודים אני עוד אחזור.. היה חשוב לי ככה מכתב סיכום-פרידה\התחלה איך שלא תקראו לזה!!!! להתראות בקרוב..... מואעאעאעאעאע

טולה 1995

New member
ואו היית חסר../images/Emo24.gif

תחזור מהררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר !!!

ג ב ש ו ש

New member
עדןןן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אתה באמת חסר כאן... מקווה שתחזור במהירות,תודה על המחמאות

למעלה