חזרתי לארץ,,,לא לפורום

חזרתי לארץ,,,לא לפורום

אני לי כל עניין בפורום הזה. אייך כתב מר השדרן הדגול אלי (יאסו) ניצלת את הפורום לצרכיך האישיים!!!!| ומנהלת הפרום הגיבה בחוכמה המתאימה רק לה !!!! אני לא פה. אני עובר לפורום וואלה,שם אולי אמצע אנשים יותר מפרגנים. שלום לכל אותם ידידים אמיתיים. ציון

Yasoo

New member
הושטנו יד וכולם חזרו ללא יוצא מהכלל

אם זאת תגובתך - אנו נכבד אותה... כנראה שבגרות היא מעלה נירכשת... אנו החברים הבנו שמריבות לא יועילו אתה כנראה לא הבנת וחבל. ידנו בכל זאת מושטת - שכחנו לך את עיניין הדיסקים שאתה חייב שכחנו הכל.. החלטנו שהפורום חוזר ובגדול לדבר שלשמו נוצר המקום לאוהבי המוסיקה היוונית. ובכל זאת ידינו מושטות אלייך בשלום...

טאKילה

New member
אני חושבת..ש..

כשרוצים ללכת פשוט הולכים,לא מודיעים. וכשמודיעים אז לא ממש מתכוונים ללכת. אם אתה באמת לא מתכוון ללכת,למה אתה מודיע על הליכה??. למה לא ללבן דברים,להגיע לרמה נאותה בינך ובין האחרים?? הרי בכל זאת יש לך כאן חברים,ואתה בטח גם להם חבר,והמקום נוצר בדיוק למטרה דומה מותאמת לך ולאחרים,מוזיקה יוונית.. אז למה ללכת כשהכל כבר כאן??? ורק חסרה לחיצת יד לשלום..
לב אל לב שיר אל שיר ומנגינה אחת לכולם שלום

ייעל7

New member
../images/Emo41.gifאת צודקת../images/Emo41.gif

אבל יש לי דז'וו קטן היינו במקום הזה לפני כמה ימים לא? רק השם הוא קצת אחר?

טאKילה

New member
יעל..

זה לא יחשב דז'וו [אם הכוונה לפאדי] מאחר ופאדי לא פרש,אלא יצא לחופשה מהמדיה. התפנה ללמוד ולאחר מכן ישוב כשבאמתחתו תעודה או תואר, או עוד ידע בתחום לימודיו..

אויייייי

אם הטמטום היה כסף. רוצה ללכת לך לא צריכים מסיבות פרידה. אתה בטח מחפש תשומת לב זה העניין.

12אניהיא

New member
ציון קדם יקירי

החוכמה שלי מתאימה להרבה....זו אני אתה לא חייב לאהוב אותי!!!!! אם אתה כותב כאן זה אומר שאתה רוצה להיות כאן!!!!

למעלה