חזרתי כרגע מטסט...

lee_1

New member
חזרתי כרגע מטסט...

נראה לי שנכשלתי הוא העיר לי פעמיים, פעם אחת להסתכל במראה ופעם אחת שהייתי צריכה לתת יותר זכות קדימה (האוטו היה רחוק אבל בא במהירות גבוהה)... חוצמזה לא היו הערות, הוא לא נגע לי בהגה ולא בלם לי אבל אני לא יודעת, הפסקתי להאמין....זה כבר טסט חמישי

lee_1

New member
הקטע של המראה...

אז זה מזה חפיף אבל הקטע של הזכות קדימה- זה רציני... אני לא רוצה לפתח שום תקוות כי יש לי הרבה טובה שנכשלתי

m G m

New member
יש סיכוי גדול שעברת

זה לא הערות על דברים גדולים או רציניים.... הקטע של המראות זה שטויות וגם הזכות קדימה אז הוא אמר שהיית צריכה לתת "יותר" זתומרת שנתת אבל לא מספיק אז זה לא טעות לגמרי.... סביר להניח שתעברי במיוחד שזה כבר טסט 5 המון

lee_1

New member
המורה שלי הבטיח לי שהוא יתקשר

להודיע לי אני מחכה עוד רבע שעה ומתקשרת בעצמי אני מתה מלחץ מתה לעבור והלב שלי אומר לי שנכשלתי

M o l

New member
כבר אמרתי לך, אבל בכל מקרה...

שיהיה לך המון המון מזל טוב!! תהני וסעי בזהירות

Krishi

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד 120 שנות נהיגה מצויינות

tia3

New member
החלטתי לחדש

ובמקום לאחל לך את המזל"ט הרגיל, אני רק רוצה להגיד לך - איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!! אני זוכרת אתמול איך שהמורה הודיע לי שעברתי (אחרי אין סוף מתיחות) איך הייתי מאושרת. אז - congratulations!!!!!!

lee_1

New member
לא רק שהייתי מאושרת...

התחלתי לבכות... נורא נורא התרגשתי

tia3

New member
טוב,

לבכות זאת גם אופציה... כשהמורה שלי אמר לי שעברתי אחרי שהוא מתח אותי ועינה אותי (וכמובן נהנה מכל רגע), דפקתי כזאת צעקה. אפילו לא שמתי לב שצעקתי עד אחרי שצעקתי... חחח... בכל אופן, אני מאושרת בשבילך!

sattla

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo73.gif

למעלה