חזרתי כי התגעגעתי........

תותי 4

New member
חזרתי כי התגעגעתי........

הרבה מאוד זמן נעלמתי.....לא ממש....עדין היתי פה ושם...אך לא כתבתי... טיגר....ניראה לי ששנינו לקחנו חופש.....אתה לא לבד! וחוץ מזה.....עכשיו אני כאן....וזה הכי חשוב... אפילו לויכוחים העקרונים והפחות עקרונים התגעגעתי.... טוב לחזור למקור שכנראה אי אפשר לברוח מימנו...

doodidoo

New member
אהלן תותי יופי שבאת הכיסא שלך נשאר

ריק וממתין לפילפל שלך שיתבלן את הפורום היקר של כוווולנו.

תותי 4

New member
doodidoo......../images/Emo23.gif

חזרתי....וחזרתי בגדול......אגב....היתה בהפנינג בשבועות של אנ.איי... עם לא היה גדול חבל שלא...אז מה חדש יקירי....?

tiger

New member
אהלן תותי.את רואה אמרתי לך:

אין לאן ליברוח....

תותי 4

New member
לא רק שאין לאן לברוח.......

לא צריך לברוח....והאמת לא ברחתי....רק לקחתי חופשה קצרה ממכם......וחזרתי עם כוחות מחודשים לטוב ולרע....טוב לראות שהכל פורח....

תותי 4

New member
קשכפית יקרתי..........

מה חדש?.....האמת שבזמן האחרון היתי כל כך עסוקה בנושא שקשור גם לך,כל הקשור לאגודה שלנו ולבעלי החיים,לשמחתי השגנו כל כך הרבה....בכלום של זמן,הודות למלחמה לא פוסקת.אני רוצה שוב את הקישור לפורום שלך ושם אני ירחיב לך בנושא,כי כאן זה לא בדיוק המקום לכך.חוץ..........אני מחפשת עדין דירה...ובמקביל גן לילד....וחוץ מזה.....הכל שיגרתי......ומה חדש אצלך?....

tiger

New member
הודעה:כאן זה גם מקום לדיון בבע"ח

מבחינתי כל מה שקשור לטיפול וזכויות של בעלי חיים קשור גם לפורום הזה. למה ? ככה (איזה כיף לי) !!! בעלי חיים ומכורים זה שני נושאים שמיתקרבים אחד לשני בהרבה סוגיות ולפחות כל עוד אני כאן אז לנושא הזה יש את כוווול הבמה שבעולם ואפילו לא צריך לסייג את ההודעות בנושא ב O.T (אוף טופיק)... אז זהוא ,בעלי חיים והזכויות שלהם או יותר נכון הדריסה של הזכויות שלהם ביגלל שאין להם פה וביגלל שהם חלשים דומה בהרבה מיקרים לצורה שבה נידרסות ונירמסות גם זכויות המכורים ומיעוטים חלשים אחרים. לצערי אפשר אפילו ליראות איך כאשר מדינות מסויות משנות את היחס שלהן לזכויות של מכורים כימעט באותו הזמן יש שינוי לטובה גם בזכויות של בעלי החיים ולדוגמא אחרונה אפשר לציין רק את אנגליה שהעבירה חוקי סמים מהפכניים ורק לאחרונה גם חוקקה חוקים שלא ניראו כדוגמתם בשום מקום בעולם להגנה על בעלי החיים וחיות המחמד.

למעלה