חזרתי ייאאאאאאאאא

איין כמו הבית.............

אני כל כך שמחה שחזרת הביתה, והוא כמו ארמון בשבילך. אני הכי אוהבת כשהבית צבוע זה נותן מראה חדש ומרענן. אז עכשיו בטוח נראה אותך יותר. אוהבת אלונה

הלנה

New member
עכשיו צריך להתחיל לתלות

את כל התמונות מחדש. יש מתנדבים לתקוע מסמרים?? אלונה תודה, כן עכשיו ההתמכרות שלי לפורום חוזרת בגדול (למרות שהצלחתי בשבוע שעבר להתנתק משעה 15:00 עד 7 בבוקר למחרת, זה היה הישג אדיר! אתמול כשחזרתי הביתה, דבר ראשון לפני שהתחלתי לסדר את כל הבאלאגן ניסיתי להתחבר למחשב והאינטרנט לא עבד! איזו פניקה! עד שהגיע ליאור וסידר.

הלנה

New member
תודה דני !

אקח את זה בחשבון (קודם אני אתן צ'אנס לליאור, נראה כמה זמן יקח לו להתחיל לתקוע מסמרים....)

אנחנו צריכים עוד כמה חודשים../images/Emo82.gif

להחליף דירה...ואנחנו צריכים לשפץ...כמה אני נרתעת מהתקופה של השיפוץ אין לך מושג כבר נמאס לי לעבור דירות...הפעם זה לתמיד - אני מקווה.

הלנה

New member
אני מאמינה לך....

גם אנחנו עברנו כמה דירות עד שהגענו לכאן לפני 4 שנים. מפה לא נראה לי שנעבור, אבל מדי פעם צריך לצבוע....

הלנה

New member
דני אני מאד מקוה שגם נתניה לא

ערן עכשיו במשחק (וגם אמיר למרות השבר שלו, כמה שהתנגדנו לא עזר), ואני מתפללת שלא יפסידו (אם כי עדיין צריך לחכות שבני סכנין לא ינצחו)... מה אתה אומר על המומחיות שלי, הכל אני מוכנה רק שהילד יבוא מבסוט ולא יהיה עצבני. כל הכבוד לאשדוד!

ליגה ב????

GIVE ME A BREAK!!!! תיקי!!! שיעור דחוף ברזי הכדורגל!!!! דחוף!!!!! מצטער הלנה , אבל זה הסוף, יורדים ללאומית.... ערן, זה רק ספורט, ותחזרו אחרי שנה חזקים ומחוזקים!!!!

סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמעתי ברדיו שמכבי נתניה ירדה לליגה השניה, חשבתי לתומי שזו ליגה ב' סליחה
לאחר שהוסבר לי קצת ע"י זיו שהורדתי את מכבי נתניה 5 ליגות צחקתי כל כך ובאמת מבקשת סליחה

ערן קו

New member
תודה על החיזוק אבל זה לא כולכך הוזר

לי שעוד פעם אומרים לי שהיא ירדה ליגה והיא ירדה לליגה לאומית לא לליגה ב אבל טפו טפו טפו טפו טפו טפו בוא לא ניפתך פה לסטן

למעלה