סעמק
H Hypnotise New member 4/8/04 #12 יאאאאאא.. ברוכה באה!!! איזה כיף לך שראית כפיל של דאגי!!! איזה כיףףףףףףףף.... ד"א השיר שכתבת על דאגי פשוט מדהים!! הרגת אותי מצחוק!! את פשוט מוכשרת.... !!!
יאאאאאא.. ברוכה באה!!! איזה כיף לך שראית כפיל של דאגי!!! איזה כיףףףףףףףף.... ד"א השיר שכתבת על דאגי פשוט מדהים!! הרגת אותי מצחוק!! את פשוט מוכשרת.... !!!
L LizLuvBusted4Ever New member 4/8/04 #13 אוווו תודההה איזה מותק!! =]]] אממ חחח את היחידה שהגבת עליו במאט כולם התעלמו אבל לא משנה אז תודה... אויש זה מחמיא...
אוווו תודההה איזה מותק!! =]]] אממ חחח את היחידה שהגבת עליו במאט כולם התעלמו אבל לא משנה אז תודה... אויש זה מחמיא...
H Hypnotise New member 4/8/04 #14 איך אפשר להתעלם? חחח... אני מדפיסה לי אותו עכשיו... אם לא אכפת לך כמובן... הוא פשוט גרם לי לצחוק (ועם הימים האחרונים שהיו לי זה דבר טוב!!)... אז תמשיכי ככה..
איך אפשר להתעלם? חחח... אני מדפיסה לי אותו עכשיו... אם לא אכפת לך כמובן... הוא פשוט גרם לי לצחוק (ועם הימים האחרונים שהיו לי זה דבר טוב!!)... אז תמשיכי ככה..
L LizLuvBusted4Ever New member 5/8/04 #18 חחחחחחחחחחח חחחחחמ מדפיסה!!! חחח יש לי מעריצים!! חחח סתם אממ מזמןן שיניתי את המילים של britney וכאילו עכשיו קוראים לשיר charlie זה היה ממש בתחילת השנה ואם אתן רוצות אני יזכר וירשום פה...
חחחחחחחחחחח חחחחחמ מדפיסה!!! חחח יש לי מעריצים!! חחח סתם אממ מזמןן שיניתי את המילים של britney וכאילו עכשיו קוראים לשיר charlie זה היה ממש בתחילת השנה ואם אתן רוצות אני יזכר וירשום פה...
F fight star New member 5/8/04 #23 חחחחחחחההה זה היה בחצי חינם... זה לא בחולון? (סורי להרוס לך..אבל אולי הוא נסע לקניות שם?!)
D Dark Amy New member 5/8/04 #26 יש חצי חינם גם בראשון!!! חחח וגם בפתח תקווה ומלא מקומות... או שזה כמעט חינם? נו אותו דבר
M M o T e K 16 New member 5/8/04 #27 כןכןכןכן יש גם בראשוןןןןןןן חהחהחהחהח כפיל דאגי יאאאאאאאאאאאא כמה מושלם מצידו!!!