Lettuce Girl
New member
חזרתי, ולתמיד.../images/Emo15.gif
אז ככה, אני יודעת שלא הייתי פה הרבה בזמן האחרון, וגם כשהייתי, בעיקר קראתי ולא כתבתי כלום, ואני מצטערת. הייתי קצת בלחץ.. אז עכשיו אני חוזרת, ואתם עוד תראו, הפורום הזה יחיה, ויחיה טוב! הדברים שהולכים לקרות פה בזמן הקרוב:
הסקר יוחלף, וכבר יש לי סקר חדש. זה יקרה עוד מעט, או מחר אם לא אספיק היום.
הפרויקטים הולכים לחזור. ואני מדברת על הפורייקטים האלה:
המאמרים:
מאמר על שודדי הקאריביים - תקציר הסרט, קצת הרחבה על הדמות של אורלנדו (וויל טרנר).
שר הטבעות - תקציר הסרטים: מחולק לשלושה חלקים של מה היה בכל סרט. + הרחבה על הדמות של אורלנדו (גלולאס גרינליף)
רשימה מסודרת של כל הסרטים והסדרות שאורלנדו השתתף וישתתף בהם.
האתר- כמו שכבר דיברנו, אנחנו רוצות להקים אתר לפורום. האתר יתחלק לשני חלקים:
החלק על אורלנדו: המאמרים שיכתבו לפינת המאמרים של הפורום יעלו לאתר, מי שתרצה תקבל פינה, כמו "פינת הרכילות", "פינת האקטואליה", "פינת הסקרים" או כל דבר שתרצו ותנהל אותה ותחליף אותה מדי פעם.
החלק על הקהילה: חלק שיהיה עלינו, תמונות שלנו, סיפורים שלנו, בדיחות שלנו, חדשות שלנו, רכילויות שלנו. מה שבא לנו. אם אתן רוצות, אפשר לעשות את זה בדרך אחרת, כמו עיתון, כמו "הפרנקלין" של פורום בנות גילמור שעולה פעם בחודש וקצת ואז נוכל לעבוד כל חודש על הכתבתות ועל המדורים ולהעלות אותם יחד לאתר בצורה שתהיה "גיליון החודש" (כמובן שהגיליונות הקודמים גם יהיו נגישים) טוב, זה פחות או יותר מה שהולך לקרות פה בזמן הקרוב. הפורום הולך לגדול והלתפתח, ולהיות הפורום של אורלנדו בלום. אז קחו לתשומת לבכם, תודיעו לי מיעושה מה, ו... יאללה, לעבודה
אז ככה, אני יודעת שלא הייתי פה הרבה בזמן האחרון, וגם כשהייתי, בעיקר קראתי ולא כתבתי כלום, ואני מצטערת. הייתי קצת בלחץ.. אז עכשיו אני חוזרת, ואתם עוד תראו, הפורום הזה יחיה, ויחיה טוב! הדברים שהולכים לקרות פה בזמן הקרוב: