חזרתי, ולתמיד.

Lettuce Girl

New member
חזרתי, ולתמיד.../images/Emo15.gif

אז ככה, אני יודעת שלא הייתי פה הרבה בזמן האחרון, וגם כשהייתי, בעיקר קראתי ולא כתבתי כלום, ואני מצטערת. הייתי קצת בלחץ.. אז עכשיו אני חוזרת, ואתם עוד תראו, הפורום הזה יחיה, ויחיה טוב! הדברים שהולכים לקרות פה בזמן הקרוב:
הסקר יוחלף, וכבר יש לי סקר חדש. זה יקרה עוד מעט, או מחר אם לא אספיק היום.
הפרויקטים הולכים לחזור. ואני מדברת על הפורייקטים האלה:
המאמרים:
מאמר על שודדי הקאריביים - תקציר הסרט, קצת הרחבה על הדמות של אורלנדו (וויל טרנר).
שר הטבעות - תקציר הסרטים: מחולק לשלושה חלקים של מה היה בכל סרט. + הרחבה על הדמות של אורלנדו (גלולאס גרינליף)
רשימה מסודרת של כל הסרטים והסדרות שאורלנדו השתתף וישתתף בהם.
האתר- כמו שכבר דיברנו, אנחנו רוצות להקים אתר לפורום. האתר יתחלק לשני חלקים:
החלק על אורלנדו: המאמרים שיכתבו לפינת המאמרים של הפורום יעלו לאתר, מי שתרצה תקבל פינה, כמו "פינת הרכילות", "פינת האקטואליה", "פינת הסקרים" או כל דבר שתרצו ותנהל אותה ותחליף אותה מדי פעם.
החלק על הקהילה: חלק שיהיה עלינו, תמונות שלנו, סיפורים שלנו, בדיחות שלנו, חדשות שלנו, רכילויות שלנו. מה שבא לנו. אם אתן רוצות, אפשר לעשות את זה בדרך אחרת, כמו עיתון, כמו "הפרנקלין" של פורום בנות גילמור שעולה פעם בחודש וקצת ואז נוכל לעבוד כל חודש על הכתבתות ועל המדורים ולהעלות אותם יחד לאתר בצורה שתהיה "גיליון החודש" (כמובן שהגיליונות הקודמים גם יהיו נגישים) טוב, זה פחות או יותר מה שהולך לקרות פה בזמן הקרוב. הפורום הולך לגדול והלתפתח, ולהיות הפורום של אורלנדו בלום. אז קחו לתשומת לבכם, תודיעו לי מיעושה מה, ו... יאללה, לעבודה

ThisIsJustME

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני בעד לעשות כמו שהצעת כזה "גיליון החודש" זה מגניב לאללה
וגם אני למשל לא יכולה ממש להשתתף בלהקים אתר כי זה דורש כפול עבודה, ואין לי כ"כ זמן לזה, אבל עדיין אני רוצה לעשות משהו שקשור לפורום, אז לפי דעתי גיליון חודשי זה רעיון מגניב

p r u d e n s

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

זה הסקר שאני הצעתי! אני לא מקבלת קרדיט בכלל!

Lettuce Girl

New member
סורי...../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

רשמתי את כולם על דף ולא רשמתי מי אמרה מה...

love angle

New member
מגניב!!../images/Emo66.gif

אני שמחה שעוד יש אנשים עם חזון בעולם הזה (במיוחד אם זה קשור לאורלנדו) עזבו אני ילדה עם הפרעה

TrinMyQueen

New member
לא מכירה אותך, אבל נעים להכיר ../images/Emo9.gif

אני שחר... אני שמחה שהולכים להיות בפורום שינויים (לטובה, כמובן!) לאורלי מגיע הטוב ביותר

יש!!!! *התלהבות יתר*

חחחחח סוף סוף חזרת!! התגעגעתי!!
בקשר לאתר, אשמח לקחת חלק פעיל, רק מקווה שאני יהיה פעילה..
ובאמת נראה רעיון נחמד לעשות גליון, ככה זה פחות לחץ כלפי כולנו..
והסקר באמת שיר נתנה את הרעיון (לא שאני סוקלת אותך או משו..), וזה סקר נחמדדדדדדדד!
(ורק בגלל הפאנפיק של שיר בחרתי חברים..
וגם כי זה נחמד מאוד..
)

Lettuce Girl

New member
תמונה חדשה בדף הקהילה../images/Emo15.gif

עלתה תמונה חדשה לדף הקהילה. דניאל הכינה לנו אותה

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה פינה שבועית שלי פינת הסקרים.. אם אפשר........

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

בנות, אני מבקשת קצת צומי להודעה הזאת.. היא חשובה ואני רוצה לדעת איפה אנחנו עומדות.

g a g a

New member
הצעה למנהלת:

את יכולה לשים את ההודעה הזאת "תקועה" בראש הדף מעל לכל השרשורים האחרים למיטב ידיעתי. זה נועד לשרשורים חשובים :) אני יודעת שעושים את זה בפורומים אחרים

Lettuce Girl

New member
אני יודעת שאני יכולה...../images/Emo15.gif

אבל.. אני לא רוצה אותה למעלה. לא איכפת לי איפה היא. אני רק רוצה שתתיחסו אליה. אם זה לא מעניין אתכן, זו בעיה שלכן והפורום ישאר כמו שהוא. אני לא הולכת לרדוף אחריכן בשביל זה.

g a g a

New member
אין צורך בתגובה תוקפנית

רק הצעתי הצעה. ההחלטה שלך בסופו של דבר.

little bry

New member
אהבתי את הסקר, ואהבתי מאווווווד

את התמונה בשער דניאל עשתה עבודה מהממת!
ובקשר לאתר - נראה לי שאנחנו צריכות להתחיל, ולחלק תפקידים!!! וגם בקשר לעיתון זה נשמע רעיון ממש טוב, אבל צריך מתנדבים לכל מיני פינות וכאלה... ד"א - חלי אין בעיה להיות חלק מהעיתון + האתר...

love angle

New member
........./images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

גם לי אין בעיה לעזור בעיתון אם צריך! ברגע שתקבעי פינות וכאלה אז אני ינסה לראות מה אני יכולה לעשות!!

למעלה