חזרתי....ולא לבד.

fifi01

New member
חזרתי....ולא לבד.

שורו הביטו וראו....זו הסיבה שבגללה נעלמתי (חה, חה) (מתנצלת מראש על איכות הצילום)

fifi01

New member
ואחרונה חביבה...

שעדיין לא גמורה. אני בהתלבטות אם להוסים כתמים או לא? אגב, כל העבודות ללא ללכה, בינתיים. מחכה להארות/הערות המלצות וכמובן.....מחמאות. יאללה ביי

את לא חייבת לסיים את הכתמים, אבל תסיימי

בסיום מדורג ולא חתוך בקו ישר, או עד הפנים...

מידור

New member
אני אוהבת את הג'ירפה כמו שהיא

זה נראה כאילו היא לבשה בגד עם כתמים. את יכולה ללכת עם זה ולהוסיף עוד כמה אלמנטים כך שזה יראה ממש כבגד. חוץ מזה העבודות שלך מדהימות, הגימור מושלם ורואים את הכשרון המשפחתי שמסתובב אצלכם.

קסמלי

New member
אוי-פיפי-פיפי

כזו-דייקנית-ופדנטית איך-אמא-הצליחה-להוציא-שני-ניגודים-שכאלו?! עבודות-כל-כך-נקיות-ויפות כמו-שמים-גם-אני-חושבת-תפזורת-דלילה-יותר-של-כתמים-עד-הצוואר-או-להמשיכם-עד-לראש-ובהדרגתיות-להבהיר-את-צבעם-מצבע-הבריק-עד-השמנת כאילו-הם-נמחקים. ולבבושקה-הייתי-מוסיפה-לבן-בגלגל-העין-הוא-לא-צבוע. חיבוק-גדול ניפגש-בשישי.

בנבית

New member
היי פיפי../images/Emo24.gifוכייף שאת כאן.....

קבלי ממני ווואווווווו אחד ענקקקקק על היצירות המדהימות שלך! פוקה ובוב ספוג יצאו פשוט מושלם!!! הגימור כל כך חלק ונקי!! ובקשר לג'ירפה, אני הייתי מוסיפה לחמודה פאפיון מבד בצבע ורוד בצבע של האוזניים שלה או שתציירי לה פאפיון גם הרעיון של שמים וקסם נפלא!

קדם2

New member
fifio1 ../images/Emo140.gif

קודם כל ,כייף שחזרת אלינו. וכמו שקסמלי אמרה הכל כל כך נקי ומדיוק, יופי של עבודות והספק. ושאלה: האם המבנה של בוב ספוג הוא על קרטון ביצוע?. חושבת להכין לבן שלי "בובי קטן" הוא כל כך אוהב אותו.

fifi01

New member
תודה רבה לכן. קדם2 - תשובות

אני באופן אישי לא משתמשת בקרטון ביצוע כי אני מוצאת אותו לא נוח לעבודה. הגוף בנוי מקרטון דו גלי (קרטון רגיל אבל עבה) חתכתי לי את החתיכות בגודל הרצוי והדבקתי עם דבק חם. האף - צינור פלסטיק העיניים - כדור קלקר חצוי ידיים ורגליים - מקלות עץ שליפפתי בעיתון הנעלים - פשוט פיסול בלי קונסטרוקציה. אני כאן לשאלות נוספות. בכיף בהצלחה ומחכה לתמונות...

למעלה