חזרתי ויש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.
חזרתי ויש לי שאלה

חזרתי ויש לי שאלה
התנתקתי מהפורום לתקופה, חשבתי אולי זה יעזור אבל שום כלום. בעוד חמישה ימים אמורה להתחיל להזריק פיריגון 100 דבר שלא השתמשתי בו עד היום. רציתי לשאול על תופעות לוואי? מחירים? ובכלל במה הוא שונה מגונל F . תודה שהקשבתם לי

אף אחת לא השתמשה

חזרתי ויש לי שאלה
התנתקתי מהפורום לתקופה, חשבתי אולי זה יעזור אבל שום כלום. בעוד חמישה ימים אמורה להתחיל להזריק פיריגון 100 דבר שלא השתמשתי בו עד היום. רציתי לשאול על תופעות לוואי? מחירים? ובכלל במה הוא שונה מגונל F . תודה שהקשבתם לי
אף אחת לא השתמשה
ולא יודעת לענות לי?

עמית@

New member
אני הזרקתי פיוריגון 150.

חזרתי ויש לי שאלה
אני הזרקתי פיוריגון 150.
יקר למדי, זו תרופה לא זולה, במכבי 150 עלה כ-50 שח' לאמפולה, אני מניחה ש100 עולה מעט פחות, תופעות לוואי מש לא היו, תרופה מאוד סימפטית, עבדה עלי יפה למרות זמן הזרקה ארוך מהממוצע, אבל זו תגובה שלי, ממש לא מחייב.

תודה . במה הוא שונה מגונל?

אני הזרקתי פיוריגון 150.
יקר למדי, זו תרופה לא זולה, במכבי 150 עלה כ-50 שח' לאמפולה, אני מניחה ש100 עולה מעט פחות, תופעות לוואי מש לא היו, תרופה מאוד סימפטית, עבדה עלי יפה למרות זמן הזרקה ארוך מהממוצע, אבל זו תגובה שלי, ממש לא מחייב.
תודה . במה הוא שונה מגונל?

anguly

New member
אני!

חזרתי ויש לי שאלה
אני!
בטיפול שהביא להריון של נועה השתמשתי בפיוריגון (לא זוכרת איזה מינון זה היה מזמן) והרופא שלי החליט שנחזור לזה בטיפול הבא. הבעיה עם התרופה שהיא יקרה כמעט פי שניים מהתרופות האחרות. מצד שני החלטנו לחזור לזה כי זה היה פרוטוקול מנצח. מאחלת לך בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה