חזרתי ויש חדשות.

avinusha

New member
חזרתי ויש חדשות.

שלום רב אנשים יקרים. פניתי לפורום בבקשה לקבלת תכנית אימונים על המולטי טריינר שיש לי בבית (זוכרים ?) הגעתי כדי לדווח שאני אחרי חודשיים + - של אימונים מרגיש הרבה יותר חזק, הביצועים שלי עלו, הסיבולת עומדת בקלות בריצות ה 2000 מטר בבית ספר, הגוף קיבל נפח שרירי ואני מרוצה ! לפי מה שהבנתי התכנית שלי היא יותר לעיצוב וחיטוב הגוף. ברצוני לקבל תכנית אימונים חדשה שתגרום לי להעלות במסת השרירים בעזרת המולטי טריינר, אם זה אכן אפשרי ואחרי שבוע של אימונים אראה שהתכנית מתאימה, אקנה גם אבקת חלבונים. בנוגע לאבקת חלבונים - יש לי חבר בגילי (16) שמתאמן כבר כ 4 חודשים בחדר כושר, הוא רוצה לקנות אבקת חלבונים והמאמן שלו אמר לו שבמחיר של כ 160 ש"ח הוא יכול להביא לו קילו של אבקה, האם האבקה הזאת טובה ? כדאי לקנות ולסמוך על המאמן ? בתודה מראש, אבי.

avinusha

New member
אה ועוד שאלה קטנה ..

אני מרגיש שהשריר הקדמי ביד לא מתנפח בצורה משמעותית .. אני לא עובד עם משקולות חופשיות ואין לי מושג האם חייב משקולות חופשיות או שאפשר עם המולטי טריינר - אם כן, איך ?

avinusha

New member
מקפיץ .......

אין תגובות ?!
בבקשה אנשים ..

Nut420

New member
תשובה

קילו אבקה ב160 שקל ? קרוב לודאי חלבון חלב- לא מומלץ...

avinusha

New member
מקפיץ בשנית (רמי תן עזרה בבקשה)

הקפצה הקפצה הקפצה ושוב הקפצה.

avinusha

New member
אוקיי אז ככה ...

אימון כולל: חזה: בשכיבה לחיצת חזה במולטי טריינר - 2 סטים של 12 חזרות במשקל של כ-40 פאונד. פרפר - 2 סטים של 10 חזרות במשקל של 40 פאונד. כופפי המרפק: בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקוליות או ע"ג המולטי טריינר - 2 סטים של 12 חזרות במשקל של 10 פאונד לכל משקולת. רגליים: בישיבה פשיטת ברכיים - 2 סטים של 10 חזרות במשקל של 40 פאונד. בשכיבה על הבטן כפיפת ברכיים - סט אחד של 10 חזרות במשקל של 40 פאונד. כתפיים: בישיבה לחיצת כתפיים במכישר המולטי טריינר - סט אחד של 12 חזרות במשקל של 30 פאונד. גב: פולי עליון מקדימה - 2 סטים של 12 חזרות במשקל של 40 פאונד. חתירה כנגד מולטי טריינר - 2 סטים של 12 חזרות במשקל של 30 פאונד. פושטי המרפק: בעמידה פשיטת מרפק כנגד מולטי טריינר - 2 סטים של 12 חזרות במשקל של 20 פאונד. בטן: בשכיבה כפיפות בטן - 3 סטים של 12 חזרות. הערה: 1 ק"ג = 2.2 פאונד, ניתן לשנות משקלים כך שהעצימות של האימון תהיה בסביבות 60-70 אחוזים. זאת התכנית שקיבלתי ממך, ברצוני יותר לעבוד על פיתוח גוף כדי לגדול במסת השריר ולקחת תוסף מזון, רצוי עם עלייה במשקל, זה נושא שהייתי רוצה לקבל ממך המלצות, מאוד מפחיד אותי העיניין אחרי הכתבה בערוץ 2.

avinusha

New member
אהה שכחתי לציין ש ..

אני עובד עם התכנית הזאת כבר חודשים בערך.

למעלה