חזרתי והאקדמיה

gamegir

New member
חזרתי והאקדמיה

היי כולם חזרתי מפולין אתמול, ארץ הרוחות, נרות הנשמה והגועל. בכל מקרה, היה מעניין מאוד. מה שיעניין אתכם (או לפחות שלושה ארבעה מכם) הוא שאתמול בערב, אחרי התאוששות קלה מהג'ט לג (..), נסעתי לי שמח ובר לבב לאולפני מימד, לצילומי "האקמדיה לצחוק"- התחרות שתשודר מחר בערב. מה אגיד ומה אומר, היה משעשע עד מאוד. בפרק מחר יש הפתעה קטנה (ולא, זה לא טוויסט מטורף בדמות "כל-מי-שעף-הופך-להיות-מורה-באקדמיה-והוא-זה-שיחליט-מעתה-ועד-עולם-מי-יעוף-ומי-ישאר"), היה מצחיק יחסית, שלישיית דופה היו נפילה, אבל ביג טיים, והיה שמח לראות מי קיבל מקום ראשון (הגיע לו/לה) ועצוב לראות מי נשלח הביתה (לא הגיע לו/לה). נתראה מחר, אחרי הפרק.. יומטוב

Boran

New member
הלו, אתה לא יוצא מזה כזה בקלות

ספר מה היה בפולין

maya567

New member
גם אני הייתי אמורה ללכת...

התקשרו אלי מההפקה. אבל יום רביעי זה יום שאני עובדת קבוע
דווקא נורא רציתי.

niminam

New member
רק אני לא הבנתי מה הפואנטה?

אני חושבת שכדאי לי לפתוח בעובדה שאני בחצי השנה האחרונה לא רואה כמעט טלויזיה. לכן, בתור אחת שלא שמעה כמעט על חצי מסדרות הריאליטי שמדוסקסות כאן בפורום, די הופתעתי לראות פה שצצות כל שנייה מלא תוכניות מציאות וחלקן, לצערי הרב בתור חובבת סדרות מציאות טובות (לשעבר), חסרות כל סיבה הגיונית לקיומן. דוגמא לכך ניתן לראות באקדמיה לצחוק. אני מתנצלת מראש כלפי האנשים שאוהבים את התוכנית, אני רק מנסה להביע את דעתי. רעיון התוכנית הנ"ל, עוד לפני שראיתי אותה בכלל, נראה לי טיפשי ומיותר. מילא יש את כל התוכניות למציאת כשרונות שירה, עם זה עוד איכשהו השלמתי (למרות שסדרת ההמשך לפי דעתי רק תהרוס, אבל לא ראיתי בשביל לשפוט). מה הקטע בלקחת אנשים ולהכריח אותם להצחיק? הם לא מצחיקים! יצא לי לראות חצי תוכנית לפני שנסעתי לפולין, ובמקום להשתעשע כמעט ובכיתי מרחמים על האנשים שנבחרו להופיע. אולי לאנשים יש כישרון בלרדת על כל מה שזז, חי, נושם, בועט (=הם עצמם), אבל לבסס על זה תוכנית? נגמרו כל הרעיונות היצירתיים? רדו למדבר, תפסו קצת שקט ותחשבו על משהו מקורי ויחד עם זאת מתוחכם. אני מבקשת יותר מידי? אני לא חושבת. לדעתי בתור מישהי שהתחילו להשניא עליה סדרות מציאות אני חושבת שיש מקום לשיפור. הצופים לא מפגרים, הם יודעים מה טוב ומה לא, והאקדמיה לצחוק פשוט לא עומדת בסטנדרט. נאטי נ.ב. אני די בטוחה שלא ראיתם אותי פה, אבל הייתי מגיבה בפורום הישרדות הישן לפעמים. ושוב אני מתנצלת מראש אם העלבתי או פגעתי במישהו אישית באומרי את דעתי הכנה על האקדמיה לצחוק. אני פשוט מעדיפה איכות על כמות.

Boran

New member
../images/Emo45.gifמסכים

מי שכתבה למעלה היא המלכה, תנו לה הרבה כבוד

yes REAL

New member
אני לא מסכים עם זה שאי אפשר למצוא

אנשים שיצחיקו - עשו את זה טוב בסדרת הריאליטי הקומית Last Man Standing של NBC, רק שבארץ קשת החלטוריסטית הייתה חייבת להפוך את זה לשעמומון SMSי. הם מומחים ברדידות.

גלׁ

New member
החיים הפשוטים

מה כבר נגמר החיים הפשוטים? זה הפסיק יותר מוקדם בגלל העניין הזה עם ניקול בבר? או שזה עבר מהר בגלל השידור התלת שבועי... בכל מקרה, איזה באסה אקונומיקה על השולחן פול...

למעלה