חזרתי ובגדול!

חזרתי ובגדול!

אוח אנשים בעקבות חלום שהיה לי שהתגשם כמובן וטסתי למצריים לפירמידות בלי שום תיכנון בספונטניות שכזאת ועליי לספר לך את החוויות שעברתי... הכל התחיל בחלום....חלמתי שאני בפירמידות מדברת עם אישה זקנה מאוד והיא מציעה לי מים שעשויים מחול... שבוע למחרת דודה שלי הציעה לי לטוס איתה למצריים וכמובן שקפצתי על הרעיון . טסתי לשם וכשהגענו תמיד ראיתי את הזקנה בכל מניי מקומות.... זה היה מדהים עד שכשהגענו למלון הופתעי כאשר אישה באה ושאלה אותי מה שמי והאם אני מאריאל(המקום שבו אני גרה) נסעתי איתה ועם דודה שלי לפירמידות והיה לי מן מחשבה כזאת שהיא הזקנה....בכל מקרה גיליתי שהיא מתעסקת במיסטיקה והיא לימדה אותי עוד הרבה ...עברתי חוויות שלא ניתנות לתיאור בפורום.... טוב לחזור לארץ!! תאמינו לי..... שלכם:)

shabaz

New member
וואו....זה נשמע ענק..

מקווים שתצליחי איכשהו שלתאר את זה במילים לפורום. שבז נ.ב.-אם את לא מכירה אותי עדיין זה בגלל שאני די חדש פה.

Zipadidoda

New member
כן גם אני

רוצה למשוע! ספרי ספרי ספרי... :) *מייחל שיום אחד כזה דבר יקרה לי...

למרות...

...המצב עם הערבים שאנו שוהים (אינתיפדה) עדיין נסענו...אחזור ואומר שנית זה היה טיול מקסים . אני אספר לכם עוד על האישה ה"זקנה". בחלומי היא הייתה נוודית עם גלבייה וכאן ניתן להבין שהיא באמת במצריים מזה הרבה זמן. האישה שפגשתי......בת 50(נדמה לי) והיא פשוט באה אליי....ת´אמת הסתכלתי עלייה הרבה , היה במבט שלה קסם שכל אחד יכול לזהות..והיא ניגשה אליי והחלה לבחון את האבן שאותה אני עונדת וסיפרה לי דברים על האבן שאותה לא ידעתי, ואז היא שאלה אותי האם אני גרה באריאל ובלה בלה בלה... היא מדברת עיברית:) בכל מקרה כל הזמן היינו ביחד וכן אנחנו עדיין נפגשות, והיא מלמדת אותי דברים יותר לעומק ..אגב יש לה ספרים ממש יפים בבית! ZIPADIDODA-בן כמה אתה אם יותר לי לשאול? שינוי- האיימיל שלי הוא [email protected]

Zipadidoda

New member
:))

את יכולה לקרוא לי זיפי... בן חמש עשרה... את? :) מגניב... איך היא ידעה מאיפה את ואיך קוראים לך? :)

זיפי:)

שם חמוד:) אין לי מושג מאיפה היא ידעה...את האמת שאלתי אותה והיא אמרה לי את תדעי כבר:) ואין לי מושג עדיין מוזר אה?.. כמוך כמוני....אני בת 15 וחצי

למעלה