חזרתי ובגדול

benibug

New member
חזרתי ובגדול

לאחר שהמחשב שלי היה מקולקל חודש וקצת ויש לי אפילו סיפור מעניין יום שבת האחרון החלטתי להוציא את הבאגי לטיול עם בני רפי אלעד ועוד כמה חברה נחמדים . נסעתי בבוץ בשלוליות נרטבתי כולי אבל מה נהנתי. לידי ישב חבר שתפקידו היה לחבר שני חוטים כאשר הבאגי נכבת אני לא יודע למה ומדוע פתאום הוא מסתכל אחורה וצועק לי משהו מכיוון שהרעש העצבני של הבאגי דופק לי בראש אני לא מבין מה הוא אומר ואז הוא מתחיל לסמן עם הידיים אני נעצר נסתכל אחורה ודופק ריצה של החיים כאשר אני משאיר מאחורה את הבאגי בוערת. תוך 30 שניות ראיתי את רפי ובני רצים עם מטף ומכבים אותה. עכשיו מתחילים לסדר אותה? אז כנראה שכן עוד לא הספקתי לסובב את הראש כבר בני ורפי החליפו חוטי הצתה וצינורות דלק ופילטר דלק. ואז מגיעה הרגע שאני שומע ברקע .......תניע....... אני לא יגיד לכם איזה חלק בגוף שלי רעד יותר אבל אם המומחים אמרו להניע אני מניע. הבאגי הניע כמו גדולה ואנו בשלנו המשכנו לטייל. מי שרוצה לשמוע עוד פרטים שיגיע למפגש מחר בן

Morticia

New member
אנחנו כבר מעודכנים

כאן. להתראות בשישי הבא. דרך אגב, נהרסה לי ההברגה של המכסה דלק, בקושי הצלחתי לפתוח את כדי לתדלק, אז אם יש למישהו כזה ספייר, נשמח לאמץ אותו. וכן, דיברתי עם קוביקס - הוא יחפש.

למעלה