חזרתי ובגדול :):):):)

חזרתי ובגדול :):):):)

שלום לכל הפונדקאיות וההורים המיועדים חזרתי. אחרי תקופת הבשלה , שבתי למעגל הנפלא הזה. כיום לפני חתימת חוזה ואישורו בוועדה. קצת לפני הטיפולים ההורמונליים מבקשת את עזרתכן בהמלצות על מה יותר עדיף: אסטרופם, פרוגינובה או מדבקות אוורל?? אנא חלקו עימי חוויות טובות וטובות פחות. שהיה לכולן ולכולם הרבה בריאות. ואושר. איזה מתנה גדולה נפלה בחלקנו הפונדקאיות:)|

רוית ב

New member
הכל אותו הדבר

לא נרשמו תופעות לוואי לאף אחת מהתרופות האלו חוץ מהנקודה שהדבק של מדבקות האוורל לא יורד במיים וצריך לשףשף עם שמן תינוקות וזה לוקח כמה ימים... אסטרופם זה פרוגינובה זה אותו הדבר כמעט.... סתם כדור שבולעים פונדקאיות מקבלות מינון ממש נמוך כדור עד 2 ביום זה ממש כלום. בהצלחה.

r a s h

New member
היי פונדקאית בחיתולים (איזה שם בחרת לך ../images/Emo6.gif )

אני גם פונדקאית ואת באמת צודקת שנפלה בחלקנו מתנה גדולה לעשות זאת. לשאלתך אני אישית משתמשת בפרוגינובה אין לה שום תופעות אני לא מרגישה אותה בכלל ואני לוקחת אותה 3 פעמים ביום לגבי השניות אין לי מושג לא השתמשתי בהן לכן הייתי ממליצה לך פרוגינובה אין לה שום תופעות לוואי(לפחות לי)וכמובן שכל גוף והתופעות שלו. בהצלחה.

מירבי*

New member
ברוכה השבה לפורום../images/Emo140.gif

מאחלת לך בהצלחה עם החתימה בוועדה, שיהיה לכם תהליך קל ונעים. לגבי התרופות- כל השמות שציינת עושים את אותה הפעולה. תופעות הלוואי הן אינדיבידואליות ומשתנות מאחת לאחת, אצל חלק גדול מהבנות אין בכלל תופעות לוואי וחלקן כן מתלוננות. בכל מקרה, כדאי להשאיר את ההחלטה לרופא המטפל, יש רופאים שמאמינים יותר בתרופה כזאת ויש שבאחרת, הדבר לא קשור בהכרח לפעילות של התרופה אלא למערכת השיווק שלה. בהצלחה

זהבה28

New member
לפונדקאית בחיתולים

דבר ראשון הצדק איתך זו באמת מתנה גדולה ומספקת את כל הרגשות ובטור פונדקאית לשעבר אני קיבלתי פרוגינובה והוא היה מצוין אך לכי עם החלטת הרופא שלכם מאחלת לך הרבה בהצלחה ובשורות טובות מכל הנשמה

למעלה