חזרתי - ואני מרגישה נפלא.

@tagel

New member
חזרתי - ואני מרגישה נפלא.

תשמעו, הייתי צריכה את זה כל כך. אתן יודעות כמה זמן לא יצאתי לבלות? כמה זמן לא יצאתי בכלל.... וואיי לי איך אני מרגישה טוב. בהחלה, רעדתי מפחד, לא יכולתי לסבול את חברת האנשים ברחוב. אבל הכרתי את כל האנשים המקסימים עלי אדמות, ולאט לאט התחלתי להשתחרר. תגל שלכם הפסיקה לרעוד. שעה אחרי שהגענו למועדון הרגשתי רע והקאתי. אבל אז הייתי משוחררת, עליתי על הבמה ושרתי שלושה שירים! כן כן, שרתי, רקדתי, צחקתי, היה פיצוץ!!!!!!!! כבר שנה שלא יצאתי לבילוי. תגל שלכם גילתה את חיי החברה מחדש. התאהבתי עד עמקי נשמתי בחבורה המדהימה הזו, והיה לי טוב, ועשיתי חיים. עליכם להתגאות בי חברים, עשיתי את זה! יצאתי מהבדידות שלי, וטוב לי, עייפה אבל טוב לי. חוץ מסחרחורת אחת שחשתי, היה לי ממש טוב. חברים שלי, האם זוהי תחילתה של דרך חדשה? אני רואה אור בקצה מנהרת האופל אליה נשאבתי. תודה למורני על שהביאה לי שוב את האושר לחיים. אוףףףףףףף - כמה צחקתי. אוהבת אתכם, שלכם תמיד - תגל המחודשת.

תגל?

כמה שאת נהנת איתנו, אז... אני, ואני בטוח שאני מייצג דעה נרחבת יותר, היה לנו נהדר איתך.. ואם זו תחילתה של דרך חדשה - אז מה טוב! ;-)

מורני !

New member
תגוש!!!!

יקירה... אני אוהבת עד אין סוף... והאושר הוא הדדי... (ותעשי לי טובה.. תמצאי לי את התפילה.... אני לא יכולה להתחיל עד שאני לא אמצא אותה...) :) :) :) מתה עלייך. שבת שלום.

אוסי

New member
יווווווו.... אני מזה שמחה...

שמעתי שאת מזה מדליקה .... גם אני רוצה ... טוב אולי שבוע הבא ....

עופרי-

New member
ואני...אני מחרימה

כל מפגש שנערך בפורומים שאני כותבת. לא אין סיבה. אני פשוט שקועה כל-כך בבעיות שלי, שאני לא רוצה לפגוש אנשים חדשים עכשיו. לא עכשיו. לא בתקופה הזו. זה שונה מלהכיר אנשים בעבודה או במקום בילוי, כי לאנשים פה אני מספרת הרבה דברים שלא בטוח שאני רוצה שמי שפוגש אותי יידע. אני שמחה שנהנית תגל.

עופרי...

לפעמים זה טוב לספר מה שכואב ומה שעובר בלב כדי להתחזק.אני בטוח שכאן תמצאי הרבה כוח.תמיד בשבילך.דודי.

למעלה