חזרתי ה-
- סוף סוף !

מלוחית

New member
חזרתי ה-../images/Emo82.gif- סוף סוף !

שלום לכולם!
ביום ראשון בלילה חזרתי הביתה, אחרי חודש ארוך במיוחד... מה אני אגיד לכם, אני רק עכשיו מתחילה לקלוט את העובדה שאני אחרי ההשתלה,ואת ההדים העצומים שזה עורר אצל כל מי שקרוב אלי (יותר או פחות). אני כותבת כעת יותר בקומונה , שם מציפים בשאלות, אבל אשמח לכתוב ולענות גם כאן לכל מי שרק ירצה לדעת... אני מרגישה הרבה יותר טוב, יש עדין כאבים,כמובן, אבל בסוף זה ישתלם...! אני רק מקוה שלא תיראו אותי בתור אחת ש"עברה לצד השני"
ונמצא על מה לדסקסס- בייחוד עכשיו כשיש את האופציה של הפורום. אז , יאלה, נשתמע אחרי שגם חשפתי את הניק שלי, מקוה שאתה סולח לי יסמין... אוהבת אתכם
רעות

ראשגדול

New member
וואלה שמח לשמוע .

שהכל עבר טוב ... קבלי המלצה מאחד שיש לו ניסיון ... יש כזה פלאסטיק שמחולק 7 ימים ושמים בו את הכדורים ... קני אחד כזה זה עוזר לאללה ... וקחי את הכדורי דחיה בשעות קבועות והכי הכי הכי חשוב ... לא לפספס .. למרות שפעם ב- אם את מפספסת פעם אחד לא קורה כלום ... ודבר נוסף ... דחיה זה לא סוף העולם ... זה ניתן לטיפול .. שוב ממי שיש לו ניסיון בנושא ...

jasmine38

New member
מה?

זכותך להיות תחת שם אלמונימי
ואו להזדהות בשמך האמיתי. היש סיבה מיוחדת לבקש את סליחתי? חוצמזה, יופי שאת בבית
עוד משהו משעשע........ הנסיך שלי בן 7 (ממש בימים אלה) וצפה בקטע שלך בחדשות. מיד לאחר מכן, ביקש לראות את הקלטת ה"ארוכה" שלך מלפני -7 שנים. "מכתב וידאו". לא רק שהוא יתעקש על זה, הוא ביקש מכל המשפחה להתרכז סביב הטלביזיה והחל לספר מראש מה יהיה בכל קטע וקטע. הנסיך מכיר את הקלטת שלך כמעט בע"פ. כשהיינו השבוע אצל רופאת שיניים, החל להסביר לה על הליחה שחוסמת את הסימפונות מאוהב| הרופאה והסייעת נשארו פעורי פה

itamarc8

New member
ברוך שובך רעות

קודם כל שמחתי לקרוא שחזרת הביתה הרבה בריאות אפילו שמחתי והתרגשתי לראות אותך בטלוויזיה אני מאחל לך ולהורים נחת והרבה בריאות ואורך ימים ממני איתמר .

אוווו כ"כ התגעגענו...שתהיה לי בריאה

ואל תלכי לקומונת מושתלים...את צריכה להשאר איתנו!!שכחת מי גידל אותך?

שלום רעות מה המצב?

שלום רעות מה קורה? אני קראתי עליך ולא האמנתי דשיהיה לך המון
מכול
את גדוה מחיים ותמשיכי להיות כמו שאת? ד"ש להורים אשמח לדבר איתך אני שולח במספר את הפלאפון שלי. ביי לאנדרו

רעותתתתתתת ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif|נשיק

"כמה טוב שבאת הביתה...." איך את מרגישה ? אני מקווה שעכשיו סופסוף תפסיקי לעשן
ואני באמת מקווה שלא תעברי רק לקומונה כי לא רוצים לוותר על חומר טוב כמוך יא עיוני. אוהבת אותך ובואו נרים כוסית וגם קצת נאכל
מקווה שאת אוהבת

מלוחית

New member
פאנוש'קה../images/Emo24.gif

שלחתי לך מסר שתהיה לך שבת שלום רעות (מודל 2005)

vikvik

New member
רעות מודל 2005

גמרת אותי מצחוק ביציאה הזאת!!!!!!!! תגידי , שאלה. האם משהו באופי שלך השתנה ולקחת משהו מהאופי של בעלת הריאות? כי אני ממש לא רוצה שתשתני לנו
ואם כבר , את אל תהפכי לנו לסנובית ללא סיאף
כפרות עלייך , עיניים

מלוחית

New member
מה השתנה?../images/Emo132.gif

האמת היא שביום שבת הייתי כל כך פעילה עם האחיינים שלי (עם מסכה כמובן) שפשוט בני משפחתי הבינו ,כנראה, שבתקופה לפני ההשתלה
לא הייתי כל כך עצלנית- באמת לא היה לי כח להזיז את עצמי לשום דבר. אז מסתבר שאני קצת פחות עצלנית ומפונקת, אבל אם מישהו רוצה לפנק- אז בכיף! בכלל, יש איזו בדיחה במשפחה- שעכשיו שקיבלתי ריאות של צעירה ממוצא רוסי אני סוף סוף אהיה חרוצה (ואולי גם אקלוט משהו במתמטיקה...) האמת, שעכשיו אני מתחילה את "השיקום"- ופתאום הספורט נראה לי אתגר שמביא לי חשק ולא להיפך. אני מרגישה שאני מתקדמת כל יום ובאמת מגיעה לתוצאות! השבוע אני חוזרת לעשות יוגה, לתרגל נשימות, וגם ללמוד להשתעל...-נשמע מגוחך אבל חשוב ביותר ! מתה עליך , כפרות (לא יצאתי סנובית, נכון?)

למעלה