חזרתי. העומס חזר.

FOR THE LD

New member
תודה רבה לך.

השכנה אמרה לי הבוקר, כשטיילתי עם הכלבה, "שמנת קצת, נכון?". כן, שקלו את התלמידים בכתה, אז באותה הזדמנות ביקשתי מאחות ביה"ס שתשקול גם אותי. 69.5. במילים אחרות 70 ק"ג. אולי אקנה לי משקל ביתי? אני אף פעם לא עוקבת אחרי הדברים האלה, וזה גם לא מטריד את מנוחתי, אבל אם השכנה הבחינה בכך... אפילו אני לא הבחנתי בכך. שוב, זה לא מסוג הדברים שמעסיקים אותי. ק"ג פה ק"ג שם, אבל למה זה מטריד את האחרים? למה? אולי זה החופש הגדול, עם הצורך לתת שירותי הסעדה 24 שעות ביממה לילדים? יש פה מכשיר כושר שאחותי נתנה לנו במתנה - אלפטיקל (מקווה שזהו השם), אבל רק הילדים משתמשים בו. אולי גם אני אתחיל להשתמש בו? בדיוק מה שהיה חסר לי. עוד משהו על הראש, שעד היום בבוקר בכלל לא הפריע לי. עכשיו זה מפריע. זה כל כך נורא ביחס לגובה 1:68? אין לי כוח להליכות בוקר. השכנה כל בוקר הולכת קילומטרים בהליכה מהירה. הבוקר הוא בבחינת סיוט עבורי. אני מתעוררת לגמרי רק כעבור שעתיים שלוש, במהלך השעה הראשונה של יום הלימודים. ההתאוששות מן השינה ממש בלתי נסבלת. אקנה משקל ביום ראשון. חבל שפגשתי בשכנה הזאת הבוקר. חבל. אז מה מצפה לי בשעות הקרובות? אלך לשתות שתי כוסות נס נוספות ואתחיל לטפל בבית - כביסה, כלים, החלפת מצעים, ניקיון... מקווה שההספק יהיה סביר, ושלא אתעייף במהירות. החודש אין לי מספיק כסף לכל הכדורים שאני צריכה ליטול, ולכן הקצב שלי יותר איטי, מה שאומר שאני צריכה להסתמך על שעות השינה, מרגע שאני מתאוששת. זהו הדלק שלי והוא מוגבל בזמן. שבת שלום לכולכם!

FOR THE LD

New member
עליתי על מכשיר הכושר

בקושי החזקתי מעמד 2-3 דקות, על דרגת הקושי הקלה ביותר, ולאט לאט איבדתי את הקצב, עד שנעצרתי באפיסת כוחות. אני ממש לא בכושר.

FOR THE LD

New member
חזרתי. העומס חזר.

כאב הראש שתקף אותי עכשיו הזכיר לי ששכחתי ליטול כדורים לאחרונה. אני חייבת למצוא את קופסת הכדורים, פעם אחת ולתמיד, או לפחות אחת מתוך השלוש שיש לי - מאבדת וקונה, מאבדת וקונה. כמה כפילויות יש כאן בבית הזה... כל ענייני האגרנות זזו הצידה. היה ניסיון לשלב בין החזרה ללימודים של הילדים ושלי לטיפול בערימות, אבל זה לא הלך. שוב מצב הבית נראה דיכוטומי - חדרי הילדים מאורגנים, ואילו יתר חלקי הבית שרויים ברמה זו או אחרת של באלאגן. אבל יותר מזה - זוהי האנדרלמוסיה שיש לי בראש עם כל המערכות, החוגים, הטיפולים, הקניות מהיום למחר (המורה אמרה לקנות...), החישובים הכלכליים, אסיפות ההורים, ימי הולדת של חברים בכיתות של הילדים, אירוח חברים אצלנו בבית ומה לא. איך כל כך הרבה דברים נדחסים ל-10 ימים ראשונים של חזרה לשגרה. לא פשוט. אני צריכה לנהל רישום כלשהו. להכין לוח מידע, לענות לכל ההודעות שהשאירו לי במשיבון ולא הספקתי לטפל בהן, להחזיר ספרים לספרייה. ההמיספרה הימנית שלי לא מפסיקה לפמפם. אולי אקח אופטלגין נוסף? אני חושבת שהפעם מדובר במיגרנה של ממש. אתמול הילדים הריחו במדרגות ריחות עוגה שוקולד שנאפתה זה עתה. זו השכנה שלי. "איזה כיף להם", אמרה בתי. אז גם עוגה אני צריכה להספיק לאפות? למה אני כל הזמן מנסה לרצות אותם? אמרתי לעצמי: "עשי הפתעה. אפי להם עוגה". אין לי כוח. אמרתי לבתי אתמול שאין אמא שיכולה לעשות הכל. כן, לא האמנתי - פרפקציוניסטית שכמותי - שהמילים הללו יצאו מפי. כשהיא נכנסה הביתה היא גילתה על מיטתה משהו שביקשה שאקנה לה ומאוד שמחה. אמרתי לה שהנה - אמנם לא אפיתי עוגה, אבל קניתי מה שביקשה, אז היא הבינה את הנקודה. לכל הפחות אני מקווה שהיא הבינה. חלפו כמה שעות והיא שינתה עורה, ודיברה אליי בצורה שמעולם לא דיברה. הייתי המומה. אני עדיין כועסת. אני חייבת לעשות משהו בעניין הזה. אני לא מאמינה שהטיחה בי אמירות שכאלה. בושה וחרפה. פשוט בושה. אם בגיל 8 היא מרשה לעצמה, מה יקרה כשתגדל קצת יותר? אני לא מוכנה לעבור על כך בשתיקה. אמרתי לה את זה. אני עדיין מעבדת את זה. אני מרגישה לא בנוח. אולי נבוכה. אולי חשה בושה. אולי מרגישה שאני מספרת דברים אישיים, אבל פשוט אין לי עם מי לדבר, ואת מי לשתף, ולכן החלטתי לספר על כך. אני מזועזעת. מרוב זעזוע אני לא מצליחה לזכור אפילו מה אמרה לי. לרוב יש לי נטיה לרשום כל מיני דברים - לטוב ולרע, אבל אתמול המילים האלה היו כל כך ..... שלא קמתי מייד ורשמתי. הרישום הזה הוא גם סוג של אובססיה, כשאני חושבת על כך. מפריע לי שלא רשמתי. מאוד מפריע. אני אוהבת לרשום הכל. יש לי כל כך הרבה רישומים ותיעודים. מילה במילה. נזכרתי במשהו אחד שאמרה, אבל לא בדבר האחר שאין לי מושג אם היה גרוע יותר או פחות או באותה מידה. זה מעצבן שאני כל כך שכחנית.כאב הראש לא נותן לי מנוח. אלך לנוח מעט. אולי הכאב יחלוף.

אמא11

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לאט לאט והכל יכנס לשיגרה. תחזיקי מעמד תמי

למעלה