חזרתי הנה

• פותח הנושא ZGala
  • פורסם בתאריך

ZGala

New member
חזרתי הנה

רק עכשיו תיקנו לנו HOT ואינטרנט שלא היו בקריית שמונה מיום שישי יום שישי בבוקר תיקנו לי מחשב, הסתבר שלא ליום-יומיים אך רק לשעתיים עכשיו אינטרנט חזר גם את המקרר תיקנו לי זמנית יש לנו עכשיו ביטוי חדש: "נעשה את זה אחריי מלחמה" יש הרבה מה לעשות אחריי מלחמה אחד הדברים שנעשה אחריי מלחמה אולי נשמע דיסק חדש של אתניקס בקרוב? לפחות יש תקוה. אולי אני לא מבינה הרבה דברים אולי זה טיפשי מצידי אבל בראש שלי מילים מתחברות בשאלות: איפה הוא אלוף ברק עכשיו? כשבלי ברק שמיים רועמים מעל העיר שלי! מה הוא אלוף ברק חושב עכשיו? כשעוטפים שרפות ועשנים את כל העיר שלי? מה גנרל ברק בכלל ידע? אם לא ידע שלא צריך מאה שנים סביב עיר מסכנה שלי בשטח שאלוף ברק עזב לצבור מספיק קאטיושות אויבים יפלו על היר שלי! איפה מסתתר אלוף ברק עכשיו? יש שם מזגן במקלט שלו פרטי? לא כמו בעיר שלי! מה הוא אוכל אלוף ברק עכשיו? יש לו מספיק אוכל בריא? לא כמו בעיר שלי! איך הוא אלוף ברק בעשר אצבעותיו נתן לנשראללה לאויב מושבע כל כך קרוב לעיר שלי כמו על מגש של קסף מתנה בסיסי צבא שלמים בסכנה לארצ קטנטנה שלי? גלה

shifo

New member
מילים כדורבנות!

כולנו שפני נסיונות של פוליטיקאים ציניים ותקשורת שמגבה מהלכים טפשיים.

ZGala

New member
בן שלי עכשיו לןחם בלבנון

כל משפחה, כולנו רוצים ללדת-לגדל בנים כשהוא היה קטן תמיד אמרתי לו: אל תבכה, אתה גבר והוא גדל גבר שעכשיו הלך להגן אותנו אני יודעת: אסור לי לבכות אבל מאיפה לי לקחת כוח להתאפק? אני עולה לגג ועומדת כך שנותנת לרוח לייבש את עיניי עיניי כבר אדומות ממלח ורוח אני עומדת בין שתיי אשים אני רואה איך נופלות קטיושות פה ושם אני רואה איך ארטילאריה שלנו שולחת טילים כולם עוברים מעל ראש שלי קטיושות לפעמים עם שריקה - אז נופלות רחוק, פעמים אחרות עם רישרוש, אז נופלות קרוב. טילים יוצים עם רעם גדול מקרוב, עם רעם הושתק מרחוק אני יודעת שאין לי כבר לפחד, אני צריכה לייבש את עיניי, לשאת אל השמיים ולבקש-להתפלל שהוא יחזור אליי הבייתה אמן אמן

קלנדיה

New member
../images/Emo24.gifליבי איתך, גם בעלי במילואים

כבר חודש וגם גיסי בלבנון. אני בהריון מתקדם וכבר לא מתפקדת!! אני על סף התמוטטות לא יכולה כבר!!!! שייגמר כל הסבל הזה כבר. אני מפללת כל יום לשלום החיילים שכולם יחזרו הביתה בשלום! אמן אמן אמן תהיה חזקה

KeLeMeNcY

New member
בע"ה שכולם יחזרו הביתה בשלום

ומהר! המלחמה הזאת כל-כך מיותרת, הגיע הזמן שסופסוף המצב המחורבן במדינה הזאת יירגע!

למעלה