חזרתי!!! היי, תקשיבו...

Hugs a Kisses

New member
חזרתי!!! היי, תקשיבו...

חזרתי מהטיול השנתי והיה ממש ס22ה!!! ממש פ33ה!!! לכן החלטתי לפתוח שרשור חדש של בובות טיולים! הכנתי בובה די קולית, לא הכי טיולית ולבושה די יפה, רציתי לעשות לה קרעים במכנסיים אבל בסוך החלטתי שאני אשאיר אותה ככה ודי התלהבתי מהשיער שיצא לי! אז מה דעתכן בנות? ואתן רוצות לדעת איך היה הטיול?

איזה בובות מהממות!!!../images/Emo13.gif

הבובה שלך ממש ממש ממש יפה!!! מה נשמע?? ודרך אגב איך היה לך בטיול??

Hugs a Kisses

New member
תודה רבה!!! :)

הטיול היה פצצה, חוץ מכמה קטעים מרגיזים מגעילים וכל השאר אבל היה ממש ממש ממש פצצה אני עוד היום או מחר אכתוב אתיקה בפורום בנות (פרסומת מוסווית) רותי

your-destiny...

New member
מתי תביני שהבובות שלך נראות נורא...

יפות??? הדולי מדהימה! אבל... יש לי כבר 2 דוליות טיולים שעשיתי אחרי שחזרתי מהטיול שהנתי שלי (שכן, במקרה, אף אחת לא התעניינה בו, תודה) ותיכננתי להראות אותן מאוחר יותר עם עוד כמה דוליות שאני עובדת עליהן כרגע... אז אני אחזור לשירשור הזה עוד כמה ימים:)
דנה

Magi¢ Girl

New member
דולי מאזניבה, רותי! (²-_-²) ../images/Emo8.gif

יופי, אני שמחה שהיה לך טיול מהנה! הבובה הזאת מדהימה, התאהבתי בה ממבט ראשון..
תשאירי ככה, אל תעשי קרעים במכנסיים - מסכנה..
וכן, רוצות לדעת איך היה- כתבי את זה בשרשור דברים שהם לא קשורים לדוליז. ורותי- אני חייבת את מספר האיי סי קיו שלך, תגידי לי אותו- אני רוצה לדעת איך להקטין את הקובץ של הדולי {החדשה! היא מהממת..} שעשיתי, כדי להראות לכן!

Hugs a Kisses

New member
לגל ודנה!

לדנה אני שמחה שאת אוהבת את כל הדולי שלי וגם את זאתי! וכן תצרפי את הבובות טיולים שלך! אני ממש רוצה לראות אותן! לגל הנה האייסיקיו שלי, יש לי כבר אותך ברשימה אבל הנה הוא: 156378080 ואני שמחה שאת אוהבת את הדולי שלה שבה השקעתי באמת הרבה! תודה רבה שלכן רותי

אני צריכה דחוף|

גופים של דוליז!! אבל... יש לי בקשה אחת מיוחדת!!! והיא: שהדוליז תהיה שוכבת על הצד. זה הכל... מסובך?! כן, אני יודעת... בגלל זה ביקשתי ממכן!! מי שיכולה, שתכין בייס בודי העצמה, ומי שלא, שלפחות תנסה לחפש... אבל שיהיו לה פנים של אמו קיס בלבד!!!!! תודה תודה תודה!! לרותינה::: הבובה ממש יפה
!! שמחה שנהינת בטיול...
חג שבועות :) !!!
היום יש לי הופעה בביה"ס...
אני מופיעה בטקס שבועות!! ותנחשו ממה התלבושות שלנו לריקוד?? מפות שולחן חד פעמיות...!!!! פשוט מזעזע כמה שהביה"ס המטומטם שלי קמצן... בשביל לכתוב נותנים לנו חצי דף לאורך בשביל לחסוך בנייר... חחחחחחח בכל אופן תאחלו לי בהצחלה בדבר העלוב הזה שיש לנו היום בערב!!
תגיבו לכל מה שאמרתי!!!
ו... ~*~אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה!! והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה... מזל שהכל יוצא בסוף רק לטובה!~*~
צ´אווווווווויייי!!

Hugs a Kisses

New member
לשני!

תודה רבה על המחמאה! בהצלחה בטקס! ושוכבת הצידה, יש לי בייס של אמו קיס כזה.... אז רק רגע.... זה לא בדיוק שוכב הצידה, אבל אולי זה טוב הנה

siv siv

New member
בייס אמו קידס לשני!../images/Emo29.gif

היא לא בדיוק שוכבת אבל זה מה שיש לי והצלחתי למצוא. מקווה שעזרתי
siv siv

ברבורה

New member
ככה יוצאים לטיולים?

אני יוצאת לטיולים זרוק לאללה. ואני יוצאת די הרבה לטיולים :)

Hugs a Kisses

New member
אמרתי שהתכוונתי לעשות את זה זרוק

אבל חוץ מזה זה די זרוק או יותר נכון מתאים לטיולים, מכנסיים רחבות חומות (הסוואה- חחחח) וחולצה בטן כדי שלא יהיה חם ומגעיל, והיא עם מחשוף-קרע כזה.... בקבוק מים וסתם תיק שחור שעליו מצויר בטוש שיער מסודר בג,ל שלא יפריע וכאלה....

למעלה