חזרתי היום!

חזרתי לפני שבוע

כל החוויות רשמתי ביומן מסע שלי את רובו העלתי לבלוג אתם מוזמנים לקרוא
יומן מסע
 

part of nothing

New member
חזרתי אתמול בבוקר

משלחת 261 (באר שבע לא שולטים) :) כגודל הציפיות כך גודל האכזבות. אבל למרות זאת אני לא מתחרט שיצאתי ובאמת היה מסע משמועתי מרגש ומעניין, ואם תהיה לי אפשרות לצאת בעתיד אני חושב שאצא,למרות האכזבה שלי ולמרות שלא היה כמו שציפיתי אני מאוכזב בעיקר מההתנהגות של המשלחות האחרות בטקס חסדי אומות העולם בשירה בציבור,גועל נפש וממש בושה עזבו את זה שחצי מהם לא לבשו חולצות משלחת למרות שביקשו בפירוט ללבוש!!סבבה באנו לשיר ולשמוח ולהתפרע אבל יש גבול!כמו כן עוד דבר שהתאכזבתי ממנו זה רוב המסלולים שברובם לא היו קשורים לשואה ורק סיפרו על יהודי פוליןוחייהם... יש לי המון מה לספר ולהגיד אבל אני עייף מידיי אז אחזור לישון ואכתוב בהזדמנות.
 

Barbie G

New member
עלק באר שבע לא שולטים!!!!

עובדה שאת/ה מכיר אותנו!!! חוצפה!!! מה שמך? מאיפה? אולי אנחנו מכירים!!!
 

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif וולקאם באק ../images/Emo22.gif../images/Emo140.gif

חבל שהתאכזבת.. אני רואה שהרמה של המסע מתדרדרת לאט לאט.. כאני יצאתי באפריל היה דווקא סבבה.
 

דניקס

New member
גם אני חזרתי אתמול בבוקר ואתה טועה!

הטקס של חסידי אומות העולם היה מדהים!!! זה היה ממש מרגש שכולם שרנו ביחד בחיבוקים וזה שלא שמנו חולצות משלחת זה לא אומר כלום המסע היה משמעותי וחשוב ואני לא חושבת שהיה דבר אחד מיותר!!! משלחת 263 אוטובוס C טבריה - ירושלים :)
 

דניקס

New member
שכחתי להוסיף

השירים לא היו סתם.. זה היה שירים של ארץ ישראל והם קיבלו משמעות מרגשת יותר מכל דבר....
 

Barbie G

New member
אמ...

אני איתך! כמעט כל שיר ששרנו שם נחרט לי בזכרון... אם עד עכשיו היינו שרים את השירים האלה סתם מתוך הוואי וצחוקים אז היום הם משו מעבר! הם זיקה ואהבת המולדת הנצחית שלנו! חיוך!
 
מה זה הטקס של חסידי אומות העולם?

איך זה שכמה אנשים כאן מספרים שהם היו בו? זה משהו שכל המשלחות שיצאו באותו תאריך נכחו בו?
 

avihayc1

New member
חסידי אומות עולם

בטקס הזה באים כל מיני אנשים שהצילו יהודים בשואה. ומודים להם על זה. ואז יש שירה בציבור. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל שם ממש צרחנו כל שיר במיוחד אין לי ארץ אחרת ועוד שירים כאלה. ובכלל בסוף תמיד שרים בכל טקס את ההמנון. אני צרחתי וכל המשלחות שהיו באותו אולם צעקו. וכל משלחת מנופפת בדגלים. ממש מראה מגניב.
 

diftong

New member
משלחת 261- לרב התביישתי להיות חלק.

ודווקא ראש המשלחת מקסימה לדעתי, ובכלל כל הסגל. מקווה שהשכלתם מהמסע.
 
למעלה