חזרתי היום מגן חיות ו...

anna the best

New member
חזרתי היום מגן חיות ו...

קיבלתי השראה לאחלה שאלון, לשיפוטכם: מה החיה האהובה עליכם? מה החיה השנואה עליכם? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? יש לכם חיה בבית? איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אוהבים ללכת לגן חיות? למה? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? תנין או צפרדע? חתול או כלב? גדים או סרטנים? פינגווין או דולפין? גדי או צבי? פרה או כבשה? טווס או נחליאלי? דרור או עורב? פרפר או דבורה? ג'וק או עכביש? איגואנה או חרדון סיני? ליוויתן או כריש? עכבר או אוגר? פגשתם פעם חיה בטבע? איפה? איזה חיה? אוהבים חיות? למה? אכפת לכם מהחיות בעולם? הייתם פעם בצער בעלי חיים? לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים? למה? אכלתם פעם חזיר? האם ננשכתם פעם? ע"י מי? האם הכיש אתכם נחש? האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? רכבתם פעם על: גמל? פיל? חמור? סוס? סוס פוני? פרד? אבא? שור?

מקווה שנהנת בגן חיות../images/Emo140.gif../images/Emo219.gif

מה החיה האהובה עליכם?חתול מה החיה השנואה עליכם?ג'וק מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?לא שידוע לי שיש לי אלרגיה לחיה כלשהי יש לכם חיה בבית?היו לי -.- איזו?אוגרים [הו,רקסי ומרגרינה],דגים [הו,ישי,בלולו,יצחקי,שמעון,יוספי,בובו,קובבי],וכלב [בינקי/ג'רארד יומיים לפני מותו XD] ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?כלב/חתול מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?ממזמן אוהבים ללכת לגן חיות?כן למה?כי החזקתי שם גור נמרים,ובא לי שוב D: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?מתלהבת ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:כשהייתי קטנה,בפעם האחרונה שהייתי שם-נתנו לי להחזיק גור נמרים חמודיז @#$!@ D:: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?ג'ירפה תנין או צפרדע?תנין חתול או כלב?חתול גדים או סרטנים?גדי[?] פינגווין או דולפין?דולפין גדי או צבי?צבי פרה או כבשה?שום דבר טווס או נחליאלי?טווס דרור או עורב?שום דבר פרפר או דבורה?שום דבר ג'וק או עכביש?שום דבר איגואנה או חרדון סיני?איגואנה ליוויתן או כריש?כריש עכבר או אוגר?אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?אכן איפה?בגינה שלי P: איזה חיה?חתול,כלב,ציפור,נחש ו..סוס! כןכן,סוס [לאחרונה מישהו מפגר שם בגינה סוס -.-] אוהבים חיות?כן למה?כי אני אוהבת,אין לי סיבה אכפת לכם מהחיות בעולם?כן הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה?-- האם אתם צמחונים?לא למה?כי זה דפוק OO". לאכול אוכל של חיות?! נו באמת אכלתם פעם חזיר?כן האם ננשכתם פעם?כן ע"י מי?ע"י אחותי :| האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?כן פיל?לא חמור?כן סוס?כן סוס פוני?כן פרד?המ,זה חמור P: אבא?כן XD שור?לא

anna the best

New member
3 דברים:

1. נהינתי בגן חיות 2. בסוף התכוונתי ל"דגים או סרטנים" התבלבלתי בהקלדה. 3. פרד זה אחד שאבא שלו חמור ואמא שלו סוסה. או להיפך.

../images/Emo42.gifיש!! חיות!../images/Emo99.gif

מה החיה האהובה עליכם? ג'ירפה, חתול, פיל, אריה, ארנב, דולפין כולםםם ^%#^%$%# מה החיה השנואה עליכם? ג'וק [?] מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין יש לכם חיה בבית? אין
איזו? - ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? ג'רפה
מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? מזמן אוהבים ללכת לגן חיות? לא למה? כי כל החיות שם כלואות!
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? הולכים לראות חיות XD ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: זה היה בסאפרי ואריה חמוד ענקי כזה עלה על האוטו שלי ^^' וגם בת יענה הכניסה את הראש שלה אלינו מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? אין על ג'ירפה!! תנין או צפרדע? תנין חתול או כלב? חתול גדים או סרטנים? גדים פינגווין או דולפין? קשה!! את שניהם גדי או צבי? צבי פרה או כבשה? את שניהם טווס או נחליאלי? טווס דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? עכביש איגואנה או חרדון סיני? איגואנה ליוויתן או כריש? ליוויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? בטיול אופניים איזה חיה? עורב קטן וחמוד, והוא היה פצוע והוא נפל מעץ
אז עזרנו לו
אוהבים חיות? מאוד!! למה? כי זה הדבר הכי חמוד בעולם! אכפת לכם מהחיות בעולם? כן הייתם פעם בצער בעלי חיים? לא לאיזו מטרה? - האם אתם צמחונים? הייתי אבל כבר לא למה? דבר ראשון זה לא הדבר הכי בריא בעולם וחוץ מזה אני אוהבת בשר אי אפשר בלי לאכול איזה כבש
אכלתם פעם חזיר? לא!! האם ננשכתם פעם? כן ע"י מי? חתול, כלב האם הכיש אתכם נחש? לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא רכבתם פעם על: גמל? כן פיל? לא חמור? כן סוס? כן סוס פוני? כן פרד? לא אבא? כן XDD שור? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

מה החיה האהובה עליכם?כלב, צב מה החיה השנואה עליכם?חרקים למיניהם מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?לא חושבת שיש אחת כזאת יש לכם חיה בבית?הלוואי :[ איזו?-- ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?כלב גדול, כמו סן ברנרד או משו מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?וואי ממזמןןןן אוהבים ללכת לגן חיות?כן למה?כי זה מגניב D: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?הולכת לפילים ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:פעם בת יענה נכנסה לנו לתוך האוטו יענו הכניסה ת'צוואר שלה ואנחנו המשכנו לנסוע XD אבל לא קרה לה כלום מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?ג'ירפה תנין או צפרדע?צפרדעע חתול או כלב?כלב
גדים או סרטנים?גדים פינגווין או דולפין?נקסט :X אני אוהבת את שתי החיות האלה 33> גדי או צבי?צבי פרה או כבשה?פרה טווס או נחליאלי?טווס דרור או עורב?דרור פרפר או דבורה?פרפר ג'וק או עכביש?איכסה שומדבר איגואנה או חרדון סיני?איגואנה ליוויתן או כריש?לוויתן עכבר או אוגר?אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?אההא איפה?בטיול השנתי איזה חיה?יעל D: אוהבים חיות?כןכןכ מאוד למה?כי הם חמודות כאלה אכפת לכם מהחיות בעולם?כן הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה?-- האם אתם צמחונים?לא למה?ככה אכלתם פעם חזיר?כן האם ננשכתם פעם?לא ע"י מי?-- האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?כן פיל?לא חמור?לא סוס?כן סוס פוני?כן פרד?לא אבא?כן XD שור?לא

hilonet14

New member
ברוכה השבה הבייתה XD

מה החיה האהובה עליכם? חתול/ כלב מה החיה השנואה עליכם? חרקים למיניהם מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין... יש לכם חיה בבית? חתולים איזו? ^ ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?כלב.... =[[ מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? לפני שנה בערך אוהבים ללכת לגן חיות? לא משהו, כי זה עצוב החיות סובלות שם.. הם צריכות להיות בטבע, ושאנשים לא יצפו בהם.. והם גם בשטח מאוד קטן...=[[[ שונאת!! למה?^ מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? שואלת מתי חוזרים.... ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: כלום.. מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? חמודים 3> תנין או צפרדע? אממ שיהיה צפרדע, כי רק ממנו יוצא נסיך חתול או כלב? אממ קשה גדים או סרטנים? נגיד שדגים פינגווין או דולפין? אווויייי 3>>>>>>> גדי או צבי? גם וגם איזה מאמי הם... פרה או כבשה? אמממ הם פסידר חחח טווס או נחליאלי? טווס דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? איכססס איגואנה או חרדון סיני? מה זה חרדון סיני? ליוויתן או כריש?לוויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע? לא איפה? בשום מקום איזה חיה? אוהבים חיות?כן למה?כי זה יצור מקסים אכפת לכם מהחיות בעולם? מ-א-ו-ד הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים?לא למה?כי אני אוהבת בשר וזה חשוב.. זה צביעות אבל... אכלתם פעם חזיר?בטעות האם ננשכתם פעם?חתול נחשב? ע"י מי?^ האם הכיש אתכם נחש? לא! האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא... רכבתם פעם על: גמל?לא פיל?לא חמור?לא סוס?כן סוס פוני?לא פרד?לא אבא?כן שור?לא

sukrazit

New member
עונהה

מה החיה האהובה עליכם? כלב מה החיה השנואה עליכם? נחש מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין יש לכם חיה בבית? כן איזו?כלב ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? דולפין או עכבר מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? ממזמן אוהבים ללכת לגן חיות? לא למה? כי זה לא כיף לראות את החיות בכלובים. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? מטיילים ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: לא היה מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? ג'ירפה תנין או צפרדע? צפרדע חתול או כלב? כלב גדים או סרטנים? דגים פינגווין או דולפין? פינגווין גדי או צבי? גדי פרה או כבשה? פרה טווס או נחליאלי? נחליאלי דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? עכביש איגואנה או חרדון סיני? חרדון סיני ליוויתן או כריש? ליוויתן עכבר או אוגר? עכבר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? אישהו בצפון איזה חיה? צבי אוהבים חיות? כן למה? כי הם כאלה חמודותת אכפת לכם מהחיות בעולם? כןן הייתם פעם בצער בעלי חיים? כן לאיזו מטרה? לעזור האם אתם צמחונים? כן למה? בחתימה אכלתם פעם חזיר? לא האם ננשכתם פעם? כן ע"י מי? כלב האם הכיש אתכם נחש? לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא רכבתם פעם על: גמל? כן פיל? לא חמור? כן סוס? כן סוס פוני? כן פרד? לא אבא? כן XD שור? לא

לאיור

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה החיה האהובה עליכם? סוס מה החיה השנואה עליכם? למה, סתם אמ... חרקים נחשב? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? הייתי פעם אלרגית לחתולים חח יש לכם חיה בבית? כן איזו? תוכי מדבר, חתולים, דגים, אולי בקרוב כלב ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? דוליפיןןןןןן! סתם.. אמ.. סוס .. ואם לא אז כלב מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? שנה שעברה [הלכנו כמה חברים בשיביל צחוקים, והיה מצחיק מאודדדד!!] אוהבים ללכת לגן חיות? נחמד לפמעים למה? כי אם את עם האנשים הנכונים את לא מפסיקה לצחוק לשנייה מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? אוכלים, וקונים אוכל להאכיל את החיות ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: כמעט הלכנו מכות עם קוף וזה היה אחד הטובים
מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? ג'ירפה תנין או צפרדע? תנין חתול או כלב? כלב גדים או סרטנים? גדים פינגווין או דולפין? פאקק, שניהם !! גדי או צבי? צבי פרה או כבשה? כבשה טווס או נחליאלי? טווס דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפרה, דבורה תמיד עוקצת אותי
ג'וק או עכביש? איכססס אף אחד מהםםםםם איגואנה או חרדון סיני? איגואנה [חחחח חרדון סיני...] ליוויתן או כריש? ליוויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?כןן איפה? באיזה שדה איזה חיה? סוסים אוהבים חיות? מאוד למה? כי הם חמודים ונעימים והם אפילו יותר נחמדיים מבני אדם !! אכפת לכם מהחיות בעולם? מאוד הייתם פעם בצער בעלי חיים? כן לאיזו מטרה? אימוץ האם אתם צמחונים? הייתי תקופה שכן למה?דיי זה עושה לי רע אכלתם פעם חזיר? לא ניראהה לי ואני מקווה מאודד שלאא!!!! האם ננשכתם פעם? כןן ע"י מי? כלב האם הכיש אתכם נחש? למזלי לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? אמ.. לא ניראה לי רכבתם פעם על: גמל? כן פיל? כן חמור? כן סוס? כן כן כן סוס פוני? כן פרד? לא אבא? חחח כן שור? לאא..

מתוקה777

New member
עונה ../images/Emo185.gif

קיבלתי השראה לאחלה שאלון, לשיפוטכם: מה החיה האהובה עליכם?פילים מה החיה השנואה עליכם?חתול מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין חייה כזאת יש לכם חיה בבית?לא איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?קוף מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?חצי שנה בערך.. אוהבים ללכת לגן חיות?כן למה?סתם ככה מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?מחפשת בת יענה ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:ניקרה לנו את החלון בת יענה.. ואי איזה כיףףף |מסוממת| מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?פיל תנין או צפרדע?תנין חתול או כלב?כלב גדים או סרטנים?שניהם לא פינגווין או דולפין?פינגווין גדי או צבי?צבי פרה או כבשה?כבשה טווס או נחליאלי?טווס דרור או עורב?דרור פרפר או דבורה?פרפר ג'וק או עכביש?עכביש איגואנה או חרדון סיני?איגואנה ליוויתן או כריש?לוויתן עכבר או אוגר?אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?כן איפה?אי שם איזה חיה?צבי,כבשה,פרה חחחח אוהבים חיות?כן למה?ככה אכפת לכם מהחיות בעולם?כן הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים?לא למה?כי בשר זה בריא וטעים (אני נשמעת כמו אמא שלי) אכלתם פעם חזיר?לא האם ננשכתם פעם?כן ע"י מי?כלב האם הכיש אתכם נחש? לא ארסי האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?כן פיל?לא חמור?כן סוס?כן סוס פוני?כן פרד?לא אבא?לא חחחח שור?לא

linoy pal

New member
עונה...[=

מה החיה האהובה עליכם?אמ...ארנבת? מה החיה השנואה עליכם?השאר מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?אין כזאת יש לכם חיה בבית?לא איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?אמ..לא יודעת מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?לפני שלוש שנים אוהבים ללכת לגן חיות?לא ממש למה?מסריח וחם שם מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?כלום ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:ראיתי פינגווינים והתלהבתי חחח מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?ג'ירפה תנין או צפרדע?צפרדע חתול או כלב?חתול גדים או סרטנים?סרטנים...ורק כי אין לי מושג מזה גדים פינגווין או דולפין?פינגווין גדי או צבי?צבי פרה או כבשה?פרה טווס או נחליאלי?טווב דרור או עורב?דרור פרפר או דבורה?פרפר ג'וק או עכביש?שתיהם לא איגואנה או חרדון סיני?איגןטנה ליוויתן או כריש?לוויתן עכבר או אוגר?אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?אמ...יש מצב איפה?בטבע איזה חיה?לא זוכרת...נראה לי פרה אוהבים חיות?לא למה?מפחידות אותי אכפת לכם מהחיות בעולם?ככה ככה הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים?כן למה?ככה אכלתם פעם חזיר?לא!!! האם ננשכתם פעם?כן ע"י מי?כלב האם הכיש אתכם נחש?לא[טפו טפו טפו] האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?לא פיל?לא חמור?לא סוס?לא סוס פוני?לא פרד?לא אבא?חחח כןן שור?לא

דורה17

New member
לא אוהבת גני חיות..אבל מקווה שנהנת

מה החיה האהובה עליכם? כלב מה החיה השנואה עליכם? נחש מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין לי יש לכם חיה בבית? לא איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? כלב... או חמוס חחח מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? שנה שעברה נראה לי.. אוהבים ללכת לגן חיות? לא למה? כי אני לא אוהבת לראות חיות בכלובים... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? מרחמת על החיות ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: ירקה עליי ועל אחותי אלפקה מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? את שניהם אני ממש אוהבת! תנין או צפרדע? צפרדע חתול או כלב? כלב גדים או סרטנים? דגים פינגווין או דולפין? את שניהם! גדי או צבי? שניהם פרה או כבשה? שניהם חח טווס או נחליאלי? טווס סנוב אבל יפה דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? כלום! איגואנה או חרדון סיני? אה? כלום ליוויתן או כריש? לויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? בדרום איזה חיה? שפן סלע אוהבים חיות? מאוד!! למה? כי הם חמודים חח אכפת לכם מהחיות בעולם? האמת שכן הייתם פעם בצער בעלי חיים? לצערי... וחזרתי משם בוכה (בעיקר כי מסרנו את הכלבה..) לאיזו מטרה? למסור את הכלבה שלי =[ האם אתם צמחונים? לא בדיוק.. אני לא אוהבת בשר למה? לא יודעת.. לא בא לי טוב העניין הזה של הבשר אכלתם פעם חזיר? כן =[ אבא עבד עליי האם ננשכתם פעם? כן ע"י מי? אוגר, חתול, כלב האם הכיש אתכם נחש? לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא.. אבל אני רוצה להיות רכבתם פעם על: גמל? כן פיל? לא חמור? כן סוס? לא סוס פוני? כן פרד?כן.. והוא לא זז.. אבא? חחח כן שור?לא

I L O V E MCR

New member
יפהה ח"חחח=]]

מה החיה האהובה עליכם? נחש ונמר
מה החיה השנואה עליכם? יתוש בעעע מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין לי אלרגיה לשום חיה יש לכם חיה בבית? יאפ איזו? כלבלבב ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? נ מ ר=]] הסגידה מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אממ ואיי חופש גדול : ( אוהבים ללכת לגן חיות? מאודדד למה? כי רואים מלאא חיות חמודותת מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? קונים גלידה חיחי ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: סתםם הייתי עם גבס וכולם נתקעו ביי =\ מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? ג'רפהה תנין או צפרדע? תניןן;C חתול או כלב? ת'אמת חתולל=] גדים או סרטנים? דפנטלי סרטנים פינגווין או דולפין? פינגווין גדי או צבי? צביי פרה או כבשה? פרה חעחעע יותר נחמד טווס או נחליאלי? נחליאלי?! פחחחח דרור או עורב? עורב הכי יפהה
פרפר או דבורה? דבורה ג'וק או עכביש? עכבישש
איגואנה או חרדון סיני? האא?! חחחחח איגואנה ליוויתן או כריש? ואיי שאלהה טובה...שניהםםם
עכבר או אוגר? עכבר פגשתם פעם חיה בטבע? אממ יאפ איפה?הייתי בבחול ארצות הברית איזה חיה? סנאי
אוהבים חיות? מאוד למה? כי הםם חמודות=] אכפת לכם מהחיות בעולם? יאפ הייתם פעם בצער בעלי חיים? כהה לאיזו מטרה? אממ סתםם לראות מה עושיםפ שם ולהביא לחברה שלי כלבב האם אתם צמחונים? נואפ למה? ככה אכלתם פעם חזיר? כה. האם ננשכתם פעם?כה ע"י מי?הכלבה ה***** של השכניםם פחחח האם הכיש אתכם נחש? לאא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לאא חחח רכבתם פעם על: גמל?נואפ חברה אומרת שזה פאן=]] פיל?כההה חמור?לא סוס?יאפפ סוס פוני? יאפפ פרד?לא אבא? כהה!! לא במובן הגס שור?לא

נושבו

New member
עונה

מה החיה האהובה עליכם
דולפין וכלב מה החיה השנואה עליכם
ג'וקים, עקרבים, סרטנים מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה
אין יש לכם חיה בבית
לא ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים
כלב פקינז
מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות
מזמן... אוהבים ללכת לגן חיות
כשהייתי קטנה כן. עכשיו זה כבר לא לגילי. למה
כי כשקטנים זה תמיד כיף! מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם
מסתכלים על החיות?! ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: אממ אני לא זוכרת משהו מיוחד.. אני רק זוכרת שאבא שלי היה לוקח אותי מלא פעמים לספארי או לחי כיף (לא זוכרת כבר מה..) והייתי מפחדת לעבור ליד הכלוב של האריה חח מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה
ג'ירפה תנין או צפרדע
תנין חתול או כלב
כלב דגים או סרטנים
דגים פינגווין או דולפין
דולפין גדי או צבי
גדי פרה או כבשה
כבשה טווס או נחליאלי
טווס דרור או עורב
דרור פרפר או דבורה
פרפר ג'וק או עכביש
אף אחד מהם:-8 איגואנה או חרדון סיני
איגואנה ליוויתן או כריש
לוייתן עכבר או אוגר
אוגר פגשתם פעם חיה בטבע
כן איפה
באיזשהו טיול איזה חיה
פרות אוהבים חיות
תלוי איזה... למה
כי יש חיות מגעילות אכפת לכם מהחיות בעולם
בערך.. חוץ מזוחלים הייתם פעם בצער בעלי חיים
לא האם אתם צמחונים
לא למה
כי אני אוהבת עוף אכלתם פעם חזיר
לא.. האם ננשכתם פעם
לא האם הכיש אתכם נחש
לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר
לא רכבתם פעם על: גמל
כן פיל
לא חמור
כן סוס
לא נראלי סוס פוני
לא פרד
לא אבא
כן חח שור
לא

Miss Menta

New member
מצ'עמם בגן חיות XD ../images/Emo109.gif

מה החיה האהובה עליכם? כלבים. מה החיה השנואה עליכם? מקקים. מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין. יש לכם חיה בבית? לא. >< איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? כלב. מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? מזמן. יאק לא אוהבת. אוהבים ללכת לגן חיות? ממש לא. למה? כי זה משעמם ללכת לאותו גן חיות הרבה פעמים. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? אוכלת נראהלי. XD ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: כלום. מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? פיליםםםםם.
תנין או צפרדע? תנין. חתול או כלב? כלב. גדים או סרטנים? בטח התכוונת לדגים, אז דגים. פינגווין או דולפין? פינגווינים שליטע. XD גדי או צבי? צבי. פרה או כבשה? פרה. טווס או נחליאלי? טווס. דרור או עורב? עורב. פרפר או דבורה? פרפר. ג'וק או עכביש? ג'וק. איגואנה או חרדון סיני? איגואנה. ליוויתן או כריש? לוויתן. עכבר או אוגר? אוגר. פגשתם פעם חיה בטבע? כן. איפה? ליד הבית. איזה חיה? כלב, חתול :ם אוהבים חיות? כן. למה? כי הן מושימושלמות. אכפת לכם מהחיות בעולם? כן. הייתם פעם בצער בעלי חיים? לא. לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים? לא. למה? כי אני אוהבת בשר. אכלתם פעם חזיר? כן. האם ננשכתם פעם? כן. ע"י מי? שרקן. האם הכיש אתכם נחש? לא. האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? נופ. רכבתם פעם על: גמל? כן. פיל? לא. חמור? כן. סוס? כן. סוס פוני? כן. פרד? לא. אבא? כן. שור? לא.

cunilemel

New member
החיה שאני אוהב זה חמור

זו חיה חזקה מצד אחד וכנועה וממושמעת מצד שני. החיה הכי מרשימה היא הפיל כי היא פשוט ענקית ומאוד חזקה.. נכון שגם הלווייתן הוא ענק אבל הוא נמצא בים והוא פחות נגיש. שלושת החיות הכי חכמות הן לדעתי : דולפין, תוכי ושינפנזה. (לא הכנסתי את האדם כי אמרתי שלוש ) החוויה שזכורה לי מגן החיות זה שהאכילו את ההיפופותם עם עגבניות ומלפפונים שלמים. חשוב לי מהחיות אבל אני לא צמחוני. הסיבה שאני לא צמחוני היא שאני רק אדם אחד ואם אני אפסיק לאכול בשר, זה לא ישנה כלום. זאת הסיבה שאני גם לא מצביע בבחירות. הקול הבודד שלי לא ישנה כלום. האמת שמימלא אין למי להצביע.

דנטל

New member
חיות

מה החיה האהובה עליכם? חתולים מה החיה השנואה עליכם? ג'וקים מה החיה שיש לכם אלרגיה אליה? אני לא אלרגית יש לכם חיה בבית? כן איזו? חתולים ואיזו חיה הייתם רוצים שתהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? עוד חתולים מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? לפני 8-9 שנים בערך אוהבים ללכת לגן חיות? לא למה? כי זה לא טבעי מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? מרחמת על חלק מהחיות ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: לא קרה לי שום דבר מיוחד מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? קשה לי לבחור תנין או צפרדע? צפרדע חתול או כלב? חתול דגים או סרטנים? דגים פינגווין או דולפין? קשה לבחור גדי או צבי? קשה לבחור פרה או כבשה? כבשה טווס או נחליאלי? טווס דרור או עורב? עורב פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? עכביש איגואנה או חרדון סיני? קשה לבחור לויתן או כריש? לויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? ביון איזה חיה? חזיר בר אוהבים חיות? כן למה? כי הן חמודות אכפת לכם מהחיות בעולם? כן הייתם פעם בצער בעלי חיים? כן לאיזו מטרה? לאמץ חתול האם אתם צמחונים? לא למה? כי זה לא טבעי אכלתם פעם חזיר? כן האם ננשכתם פעם? כן ע"י מי? כלב של חברה האם הכיש אתכם נחש? לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא רכבתם פעם על: גמל? לא פיל? לא חמור? לא סוס? כן סוס פוני? לא פרד? לא אבא? אני מניחה שכן שור? לא

הייתי לפני שבוע

אחרי מיליון שנה שלא הייתי
. מה החיה האהובה עליכם? מה החיה השנואה עליכם? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? יש לכם חיה בבית? איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אוהבים ללכת לגן חיות? למה? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? ג'ירפה תנין או צפרדע? צפרדע חתול או כלב? חתול גדים או סרטנים? גדיים פינגווין או דולפין? דולפין גדי או צבי? גדי פרה או כבשה? כבשה טווס או נחליאלי? טווס דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש?
איכ, למה? איגואנה או חרדון סיני? איגואנה ליוויתן או כריש? לוויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?כן איפה?למטה בחצר חח איזה חיה?קיפוד אוהבים חיות?כן מאוד
. למה?-- אכפת לכם מהחיות בעולם?כן/: הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא/: לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים?לא :( אסור לי למה? ^ אכלתם פעם חזיר?חלילה :| האם ננשכתם פעם? לא ע"י מי?- האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?לא פיל?לא חמור?כן סוס?כן סוס פוני?לא פרד?לא אבא?כן שור?לא

אופס :/ משום מה

לא עניתי על החלק הראשון:] מה החיה האהובה עליכם? חתולים מה החיה השנואה עליכם? אין בעצם יש- נו ג'וקים כאלו אוף
אני בוכה שאני רואה אותם מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?אין יש לכם חיה בבית?לא/: איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?חתול מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?לפני שבוע ^^ אוהבים ללכת לגן חיות?כן למה?זה מזכיר לי את הילדות, וגם זה כיף כזה כי אני אוהבת חיות ולצלם
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?מצלמת חח והולכת לפינת ליטוף ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:אין/:

תיזהרו בשאלה של הכבשה !

קיבלתי השראה לאחלה שאלון, לשיפוטכם: מה החיה האהובה עליכם? כבשה פרה צפרדע שבלול היפופוטמים פילום וקרנפים אבל בבעיקר כבשים מה החיה השנואה עליכם? חתול מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? --- יש לכם חיה בבית? אח שלי נחשב? איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? כבשה מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? השנה אוהבים ללכת לגן חיות? לא למה? כי זה משעמם מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? שמים אוזניות של אמפי 4 כדי לא לשמוע את המרצה ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: הסתכלנו על אריה והוא חרבן על השמשה..וקוף זרק עליונ את האוכל שלו מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?פיל תנין או צפרדע? צפרדע חתול או כלב? כלב גדים או סרטנים? סרטנים פינגווין או דולפין?פינגווין גדי או צבי? צבי פרה או כבשה? שאלה מכשילה אוהבת את שתיהן אבלבעיקר כבשה טווס או נחליאלי? טווס דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה?דבורה ג'וק או עכביש? עכביש איגואנה או חרדון סיני? איגואנה ליוויתן או כריש? כריש עכבר או אוגר?עכבר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? 2 פרות התפרצו לנו למחנה בטיול פסח של הצופים איזה חיה? פרה אוהבים חיות? כן למה? כי הן חמודות אכפת לכם מהחיות בעולם? כן הייתם פעם בצער בעלי חיים? כן לאיזו מטרה? התנדבות האם אתם צמחונים? כן למה? כי מגעיל אותי לחשוב שיש לי בבטן חיה תמימה שרצה להה פעם בשדות אכלתם פעם חזיר? לא האם ננשכתם פעם? כן ע"י מי? כלב האם הכיש אתכם נחש? לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא רכבתם פעם על: גמל? לא פיל? לצערי לא לא חמור? לא סוס? כן סוס פוני? כן פרד? לא אבא?לא שור? לא

עונה../images/Emo3.gif

מה החיה האהובה עליכם? פינגווין ודולפיןן מה החיה השנואה עליכם? ג'וק נחשב חיה? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אף חיה .. יש לכם חיה בבית? לע לצערי איזו? חוץ מאח שלי אף אחד ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? פינגוויןןן או אפרוח חח או כלב לפחות או דג משו..... מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? פוו מזמן אוהבים ללכת לגן חיות? אממ לע זוכרת איך זה ללכת לשם כבר למה? כי מזמן לא הייתי מן הסתם .. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? הולכים לראות את החיות? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: לע זוכרת .. מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? אמממ פיל אבל אני מתה איך שהג'ירפה אוכלת ומזיזה ת'פה כמו גמל תנין או צפרדע? אעאעא לע ולעע חתול או כלב? כלבב גדים או סרטנים? גדים XB פינגווין או דולפין? אעאעעא לא פייירררר אני אוהבת גם וגםםםם גדי או צבי? מה ההבדל? פרה או כבשה? כבשה חמודה כזאת XB טווס או נחליאלי? אממממממממ את הזנב של הטווס עם הגוף של נחליאלי דרור או עורב? אני לא טובה בציפורים פרפר או דבורה? פרפר .. למרות שבזמן האחרון אני מתחילה לעשות להם בית קברות ליד המחשב שלי .. ג'וק או עכביש? עאעאעאעאעאעאעאעאעאע לע ולעע איגואנה או חרדון סיני? XBBB לא טובה בזוחלים ליוויתן או כריש? ליוויתן עכבר או אוגר? אוגררר פגשתם פעם חיה בטבע? הייתה לי פגישה לא טובה עם עכבר .. כל אחד הלך לדרכו לבסוף ..XB ועם כל חיות "הבית" <שזה ג'וקים עכבישים וכ'ו> חח אממ סתם .. חיות אמתיות .. אממ היה לי שכן שהיה לו תרנגול... וסוסים אני תמיד רואה בים איפה? פה^^ איזה חיה? נו כתבתי למעלהה אוהבים חיות? אוהבת את מי שאוהב אותי למה? למה שהם ישנאו אותי ואני יאהב אותם?? למה מה קרה?? אכפת לכם מהחיות בעולם? כע חוץ מהמגעילות הייתם פעם בצער בעלי חיים? לע שזכור לי .. לאיזו מטרה? אולי נכנסתי כדי לעשות ....."שירותים" האם אתם צמחונים? אממ בערך למה? כי אני שונאת בשר אכלתם פעם חזיר? לעלעלעלעללעע בעעעעעעעעע טפו טפו טפו האם ננשכתם פעם? כמעט ע"י מי? כלב זאב שרדף אחרייי $%%&&%#$ האם הכיש אתכם נחש? חס וחלילה טפו טפו טפו האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לע .. רכבתם פעם על: גמל? כע פיל? לע .. חמור? לע .. אולי .. לע דעת .. סוס? כע סוס פוני? אמממ אולי כשהייתי קטנה פרד? פרד ואני חברים טובים למה שני ירכב עליו?XBB חח לע .. אבא? אמממ נראה לי שור? חחח לע

למעלה