חזרתי. היה כיף!

GALI02

New member
חזרתי. היה כיף!../images/Emo13.gif

תודה לכולם על העידוד(אם אני אוציא 700 זה יהיה בזכותכם... אבל זה לא ייקרה אז תשכחו מזה
) אז מה שלומכם? אני ממש נהניתי להסתובב היום. הייתי צריכה את זה, קצת לנקות את הראש. אבל אל תחשבו שלא פחדתי. לאיפה שהלכנו פתחתי מיליון עיניים. אבל זה מה יש, אין מה לעשות חייבים להיות זהירים(האפשרות השנייה זה לא לצאת וזאת לא אפשרות ריאלית מבחינתי) שיהיה לכולם ערב נעים
גילי

GALI02

New member
חבר´ה יש לי שאלה../images/Emo35.gif

מה אתם חושבים על הכרויות דרך האינטרנט? מה אתם חושבים על אנשים שנפגשים עם אנשים מהאינטרנט? או בכלל על בליינדייטים? אני אשמח גם לשמוע חוויות מנסיון שלכם בתחום(למי שהיו) גילי

jess ועוד

New member
הי גילי

אני בעד !!!!!!!!!!!!!!!!! ככה הכרתי את בעלי אז אני ממש ממש ממש בעד !!!!

ניקולי

New member
גילוש..

לגבי מפגשים מהאינטרנט.. יש ויש.. אי אפשר לתת תשובה ממש חותכת ..כי כמו לא באינטרנט יש אנשים מבחוץ ואותם אנשים נכנסים לאינטרנט (לא כולם כמובן)..אבל.. יש אנשים טובים ויש פחות טובים.. אני אישית (בעבר) נפגשתי עם מישהו מהאינטרנט והיה לנו רומן של ארבע חודשים.. אהבתי אותו והוא אותי אבל.. בסופו של דבר הוא לא היה בשבילי..והבנתי את זה רק אח"כ...היו גם חלאות..שהכרתי ומהם התרחקתי.. הכל עניין של מה בכך... למה את בכלל שואלת?? הכרת מישהו חדש דרך האינטרנט?? רק דבר אחד אני רוצה להוסיף...צריך להזהר..ולא לרוץ לכל פגישה בין הוא באינטרנט ובין אם לא שלך ניקול*

תקראי לי מיושנת...

אבל לדעתי צריך לפגוש אנשים פנים-מול-פנים. אני משתמשת באינטרנט כדי לעזור לאנשים ולחפש מידע, ואת הפגישות שלי אני שומרת לעולם האמיתי... האם שום דבר אינו קדוש? ישנם דברים שצריך להשאיר לעולם שמחוץ לקופסא הנקראת "מחשב", לא? לעומת זאת, לאנשים שקשה לפגוש בני-זוג בצורה רגילה, זה יכול להיות אמצעי אידאלי. אז עלייך לחשוב- האם את אחת מהאנשים האלה? ובנוגע לבליינד-דיטים, אני גם נגד, אך אני מניחה שזה משהו מאד אידיבידואליסטי. אם חברים מנסים לשדך לי מישהו, אני מייד חושבת: אם חמוד, אז למה הוא לא יכל להשיג דייט בעצמו? ואם הוא נוראי, אני חושבת: מה, אני והוא? איזו העלבה! ולסיכום, תעשי מה שעושה לך טוב, זה באמת עניין מאד אישי, אבל אני (נראה לי שהאחרונה שחושבת ככה..) מעדיפה שלדייטים שלי יהיו פנים. ליה

תלתן.

New member
לא ממש מכירה פה אבל חייבת

להגיב על השאלה הזו ולו רק לשם ה"פוש" ש- כדאי לנסות! גם אני הכרתי את בעלי = אהובי דרך האינטרנט ובלי קשר, תמיד יוצא לפגוש גם אנשים לא לעניין - גם אם מתחילים אתך, אם זה בליינד דייט וכו´- כך שלמה לא לנסות וכמו שהפתגם אומר: "מותר לא להצליח ואסור לא לנסות" שיהיה בהצלוח בכל מקרה

jess ועוד

New member
את סתם מקנאה

מה איתך אחות שלי קטנה???? איך את מרגישה??? תחליקי גם אני קיבלתי מתנה מהאינטרנט - בעל למופת

תלתן.

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

סבבה אחות גדולה (איזה כיף תמיד רציתי
) סחה על ניהול פורום - ממש בחורה רבת פעלים
ו...בהחלט מחליקה

למעלה