חזרתי! הידד!

limors2

Well-known member
אני! אני!

למרות שקצת הזנחתי את חובותי

../images/Emo168.gif--- על מנת שתוכלי לנפצה בחדווה

בהופעה של קולדפליי. הו היה נהדר. הייתי מתחילה לספר הכל אבל תקצר היריעה. לכן אזכיר רק את הדובדבן שבקצפת. הייתי בפינלנד ויש שם פארק שבנו ממש את כל עמק המומינים ויש שם את הדמויות והכל ויש לי תמונה עם סנופקין הדמות המצוירת הכי שקסית חוץ מגמביט מאקס מן

Helter Skelter1

New member
גית../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

וופי דו חזרת!
אני רוצה מתנה
חזרתי היום מת"א
היה כייף.

ווהא בואי ללונדון לבקרני מה נסגר. חבל../images/Emo3.gif

הבאתי לך
אוסףשירי עם נורבגיים וגם
כי סנופקין שולט.

Helter Skelter1

New member
אני אבוא. צפי לביקור בעוד שנתיים (אני חושבת).

יאיי
הדיסק. תודה
סנופקין אכן שולט!!

Snorka01

New member
גם אני! הידד!

היה כל כך כיףף!!1 אני ממש מקווה שגם את נהנית
ו..טם טם טם טם..גילוי מפתיע!!1 יש לי קשר (נו, אם אפשר לקרוא לזה ככה..) לכריס מרטין בכבודו ובעצמו! שימו לב: בת דודה שלי - חברה שלה - ידיד של חברה שלה - דוד שלו - גר מול כריס מרטין בשכונת בלסייז פארק שבלונדון. (ועברתי בה! שיאו!) מרגש או לא מרגש?

כריס מרטין גר בבלסייז פארק../images/Emo2.gif טוב שעברתי שם

3284340839432 פעמים במהלך השנה שלי פה ולא ידעתי אפילו שזה מה שקורה
חשבתי רק אואזיס גרים באיזור! הלם!! חזרת כבר לארץ?? דרך אגב הוציאו עכשיו בלונדון מפה ב6 פאונד שכתוב בה איפה גר כמעט כל כוכב בלונדון (רובי וויליאמס לדוגמה
אבל עוד רבים אחרים) ואם זה לא מספיק בשביל הstalker המתחיל, יש גם רשימ ת מקומות יוקרתיים שאהובים על המפורסמים שגרים פה...!

Snorka01

New member
../images/Emo12.gif

חחח אז נכון שמעכשיו תעברי שם לעיתים יותר קרובות?
כן, חזרתי לארץ היום ב-6 וחצי בבוקר. חח איזה מגניב! אבל כל הכוכבים האלה יכולים לתבוע את מי שהוציא את המפה הזאת, נדמה לי. כי זה די לא בסדר שאנשים אחרים מרווחים כסף על חשבון הפרטיות של כל הכוכבים למיניהם. בכל מקרה, עוד מעט תהיה לי את הכתובת של כריס (זה בתהילכים כרגע) ואני הולכת לשמור אותה בכספת עד הפעם הבאה שאני אסע ללונדון
(כן אני יודעת שאני קצת סוטרת עם העניין של הפרטיות והכל, ואני גם חושבת שצריך לתת לבנאדם פרטיות, אבל..נו, אם היתה לכם את האפשרות לא הייתם הולכים?)

חחחח אני לא יודעת... זה עניין שמבלבל את אמות

המידה והאתיקה שלי.. כאילו תחשבי שהוא רואה אותך ומתיידד איתך, מה תגידי? סתם באתי לשבוע בלונדון ועברתי שם?
בכל אופן, אני בהחלט אשתדל לבלות שם יותר בסופרים וכאלה, את יודעת, במקומות שהוא אולי יעבור בהם

politik59

New member
אז יש עוד סיכוי שתפגשי אותו...

למרות שהוא כנראה שוהה הרבה פעמים בארצות הברית, כי גווינת' צריכה להיות שם לצורך צילומים לסרט, או פריימיירות, והמשפחה שלה שם.

politik59

New member
אחת העבודות המבוקשות בקרב המעריצות...

לעשות בייביסיטר על כריס? לא נראה לי שגווינת' תסכים. זה יהיה נחמד לעשות בייביסיטר על מוזס ואפל ולקבל כרטיסי וי איי פי להופעות
עוד עבודה מבוקשת: להחליף לשבוע-שבועיים את האישה/איש שמנקה את אולפן ההקלטות...

למעלה