חזרתי הטירונות

TheLightMan18

New member
חזרתי הטירונות

נכון שלושה שבועות לא שמעתם אותי אבל אני עדיין חיי ונשאר לי עוד שבוע עד לסיומה בכל מקרה נראה לי שאני ילך לישון כי לא ישנתי רוב השבוע כי הייתי בשטח ואכלתי מנות קרב אז תדעו שהחיים לא כל כך קשים כמו שהם נראים

marsala

New member
לך לישון לייטמאן

ותבלהה בסופש.. אחחחח הטירונות........... עד מתי אוג' 8 ???????? Mosh

marsala

New member
דווקא הייתי מט'ק...

מוזג טקילות ........ וזה אוגוסט שמונים ושמונה !! מוש

סניפטר

New member
הוא פשוט שיריונר לא פחות ולא יותר..

איפה הייתה (ברמת החטיבה)? וזה ידוע שטנקיסטים אוהבים יין פטישים . שאגב היה הולך לי די טוב בתוך סלט פירות צבאי .

marsala

New member
שריונרים ויין פטישים אכן הולכים יחד

הייתי בחטיבת ברק. אחרון מטק'י השוט (הזקן) צנטוריון אחחח..... איזה טנק...... זה פרדת -עבודה, לא טנק ........
מוש

סניפטר

New member
צנטוריון מה אתה אומר זה ענתיקה

אבל ממש ענתיקה ,הטנק שהציל אותנו ביום כיפור. אז אני מבין שאביגדור קהלני זה סמל סטטוס בשבלך . אוי גם היין פטישים בתקופתך היה יותר טוב (וזה בדוק) .

marsala

New member
אכן קהלני היה בחטיבה שבע

אך הוא נלחם על צנטוריון (שוט , ראיתם כבר איזכור למשקאות... ) לנו בברק היה סט שלם משלנו של גיבורים נערצים... MOSH

thenewone

New member
כולם כמעט

נלחמו אז בעיקר על שוט. המרכבות היו רק חלום של טליק וגם זה בספק. מי הם האלילים של חטיבת ברק?

marsala

New member
הגיבורים של ברק

בין היתר :יצחק בן שוהם- מפח'ט, נהרג על ציר הנפט ביום כיפור ,יוני נתניהו, תובל "תולי" גבירצמן, יוסי בן חנן ("כח התעמלות בוקר") להם ועוד רבים אחרים אני מרים עכשיו כוסית של גלן גאריוך בן עשר בחוזק חבית. לחיים Mosh

MEIMIS

New member
תובל "תולי" גבירצמן

קרוב משפחה שלי.. אביו החורג תכנן/ממקימיי "גן המייסדים" החדש בחדרה.

thenewone

New member
נו ורק בשביל

הכוסית שאתה מרים היה שווה הדיון על מורשת הקרב של חטיבה 188 המפוארת. ורק חבל שאתה לא יכול לחלוק איתנו כוסית.

MEIMIS

New member
אני מעריך את כל לוחמי צה"ל../images/Emo48.gif

אני גם הולך להיות לוחם כנראה

למעלה