חזרתי הביתה

א י ל ה

New member
חזרתי הביתה

קיפלתי ת'מדים על המיטה, שמתי ת'אקדח בארון, והכנסתי את המבטא הרוסי למגירה, עד מחר. <מיומנו של ציון דהן, חייל משוחרר ושומר בכניסה לקניון>

זיוי בת

New member
הולך

פה טוב ביומיים האחרונים השם הזה - ציון. רק עם הדהן הזה יש לי בעיה. ציון מוסר לגנאי שבועט ביעף לניגרי שנוגח לשער וגולללללללללללל!!!! [זיוי שוב מחלקת ציונים]

א י ל ה

New member
בחיי

נהיית ממש ספורטיסטית את. את גם יושבת בבית מול הטלוויזיה בגופייה, מפצחת גרעינים ומגרבצת?

זיוי בת

New member
מגרבצת

לציון, כי הוא אין לו כוח להזיז ת'תחת. [זיוי - כפיפות ושכיבות סמיכה בע"מ]

צאט ניק

New member
זאת ועוד

אם היא במקרה מדברת אז היא גם צועקת על עצמה "אישה, שקט שיהיה בבית! נותנים כדורגל בטלויזיה" ואתמול היא גם טרקה את הדלת של המקרר בזעם ואמרה "ססס'עמק לא אמרתי לי לקנות 6 בירות?"

א י ל ה

New member
נותנים כדורגל???

ואני חשבתי נותנים רק במשקל. <אילה עם רווחים בטיפת חלב. או כמה טיפות. ושיהיה עם הרבה סוכר>

זיוי בת

New member
עזבי ת'כדורגל.

תראי מה מצאתי. ואני רק רוצה להגיד שקרעתי את התחת כדי להביא את זה לפה. [זיוי והישבן שלה הולכים עכשיו למקלחת]

א י ל ה

New member
טוב לא נותר לי אלא

לצטט מגוף הכתבה <הא הא הא>: "בוק מדגיש בכל הזדמנות כי מישוש הישבנים נעשה אך ורק מתוך תשוקה אמיתית, כנה ובלתי מתפשרת..." מזל שהוא גם בוק וגם עושה את עצמו עיוור, אחרת הוא עוד היה טוען שדבריו הוצאו מהקשרם.

צאט ניק

New member
נותנים כדורגל!!!

זה בעגה של המגרבצים מול הטלוויזיה. אתמול נתנו בארסה-ליברפול, בן זונה של משחק, היום נותנים את מילאן-צ'לסי נראה לי יהיה אחול מניוקי של משחק תבוא אלי אחי, אשתי בחוג פילאטיס אז לא יהיו הפרעות. אשתך בפילאטיס? אז מי יגיש לנו בירות, פיצוחים ואבטיח קר? <צאטגירבוץ. מילון עממי במיוחד>

זיוי בת

New member
אח שלו גיבור,

בדרך למקרר ולבירות, עשה טובה ותזמין לנו בטלפון שני כרטיסים לאנגליה-ישראל. ותגיד, איפה שמתי את הפונפונים של העידוד אחרי שכיבסתי אותם והורדתי מהחבל? [זיוי מעלעלת בעמודי מדור הספורט ומגיבה בהתאם]

צאט ניק

New member
../images/Emo12.gifכיבסת את הפונפונים?

את לא יודעת שזה מביא את המנחוס? מאז שצסק"א אכלה אותה ב-1977 לא כיבסתי את הפונפונים האלה התבוסה לאנגליה עלייך. <צאט הולך להשתטח על קברי צדיקים בעמוקה, להביא חול מקבר הבבא סאלי ושיני שום מסבתא ג'מילה בתקווה להסיר את הניחוס הנורא שהטילה זיוי על נבחרת ישראל>

למעלה