אם כבר - קוקה קולה וגלידה וניל טובה. (גלידה בכל טעם אחר לא תשיג את אותו האפקט לדעתי)
ל ליבליב1 New member 30/5/13 #39 אם כבר - קוקה קולה וגלידה וניל טובה. (גלידה בכל טעם אחר לא תשיג את אותו האפקט לדעתי)
F FineSilverMan New member 30/5/13 #6 כל דבר שנצרך באופן מופרז לא בריא... אפשר למות גם משתיה מרובה של מים. אפשר למות מלחץ אויר גבוה מדי... שלושה ליטר קולה ביום...
כל דבר שנצרך באופן מופרז לא בריא... אפשר למות גם משתיה מרובה של מים. אפשר למות מלחץ אויר גבוה מדי... שלושה ליטר קולה ביום...
צ צלשלספק New member 31/5/13 #57 לאחרונה... חזרתי לשתות קולה ופאנטה איך אפשר למות משלוש ליטר קולה? אולי אם אתה סכרתי הייתי גומר ביום בקבוק ליטר וחצי ליום (ובלילה זה ממש גועל) לא כל יום אבל היית שותה מהמשקה השחור והממכר כמו חזיר. ולא קרה לי כלום. ז"א כן קרה לי אבל לא קשור לקולה.
לאחרונה... חזרתי לשתות קולה ופאנטה איך אפשר למות משלוש ליטר קולה? אולי אם אתה סכרתי הייתי גומר ביום בקבוק ליטר וחצי ליום (ובלילה זה ממש גועל) לא כל יום אבל היית שותה מהמשקה השחור והממכר כמו חזיר. ולא קרה לי כלום. ז"א כן קרה לי אבל לא קשור לקולה.
F FineSilverMan New member 31/5/13 #58 לא הגזמת?... בקבוק ליום נשמע קצת יותר מדי... אלא אם אתה מתאמן...
F FineSilverMan New member 31/5/13 #61 פעם גם כמעט לא שתיתי משהו אחר כאשר הייתי ילד. רק קולה. היתה תקופה של מיץ ענבים. עכשיו אני משתדל להמנע משתיה תעשייתית. פה ושם קולה. קצת יותר נסטי (Fuze) אבל מעדיף מים או מיץ טבעי. צריך להנות כמה שיותר ממיצים טבעיים. יכול להיות שהעתיד יהיה גרוע מהבחינה הזו...
פעם גם כמעט לא שתיתי משהו אחר כאשר הייתי ילד. רק קולה. היתה תקופה של מיץ ענבים. עכשיו אני משתדל להמנע משתיה תעשייתית. פה ושם קולה. קצת יותר נסטי (Fuze) אבל מעדיף מים או מיץ טבעי. צריך להנות כמה שיותר ממיצים טבעיים. יכול להיות שהעתיד יהיה גרוע מהבחינה הזו...
א אביeג7 New member 30/5/13 #9 אם אני נגמלתי מזירו כל אחד יכול להגמל. אני חושבת שמאז שזה הגיע לארץ ועד לפני חצי שנה, הייתי שותה בממוצע 3 ליטר ביום,אולי יותר אפילו.
אם אני נגמלתי מזירו כל אחד יכול להגמל. אני חושבת שמאז שזה הגיע לארץ ועד לפני חצי שנה, הייתי שותה בממוצע 3 ליטר ביום,אולי יותר אפילו.
א אביeג7 New member 30/5/13 #12 פסיכי לגמרי. אני יודעת הציקו לי על זה כל הזמן בעבודה.. אבל לא הייתי מסוגלת להגמל מהחרא הזה. היום אני שותה, אבל ממש מעט ובטח שאני לא מכורה לזה כמו פעם.
פסיכי לגמרי. אני יודעת הציקו לי על זה כל הזמן בעבודה.. אבל לא הייתי מסוגלת להגמל מהחרא הזה. היום אני שותה, אבל ממש מעט ובטח שאני לא מכורה לזה כמו פעם.
N NEO83 New member 30/5/13 #17 חופשי אני מסיים בשבוע בקבוק, או 2, מקסימום וגם על זה חושב שזה יותר מידי אז 3 ליטר ביום?
B BW37 New member 30/5/13 #19 מ3 ליטר ביום, אפשר למלא אמבטיה אחרי כמה ימים ואז תוכלי לשכב בתוכו, והבועות יעשו לך נעים