חזרתי בתושובה

חזרתי בתושובה

היום הגעתי למסקנה שלטובתי האישית כדאי לי להאמין שיש אלוהים ואם תשאלו למה אז אני אסביר אם אין אלוהים זה אומר שאני אשם במצב הקקא שלי אבל אם יש אלוהים אז זה הוא אשם לא אני אז זהו שיש אלוהים אבל מה הוא לא מי יודע מה מוצא חן בעיני

אני דוקא חושב הפוך ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

אם יש אלהים והוא מעוניין לדפוק אותך
אז אין לך סיכוי לצאת מהמצב אבל אם אין אלהים אז יש לך סיכוי לצאת מהמצב

טיזי, תהיה מקורי.

צריך להיות קהה מוחין בדרגת פיגור קריטית כדי לא להבין שה"חזרה" הזאת שלך בתשובה תוכננה עוד לפני שנרשמת בכינוי הזה... לצוץ, להעלות כמה נושאים שהצד השווה בהם הוא "ואולי בכל זאת?" ולבסוף להודיע קבל עם ועולם על ההחלטה הנחושה לחזור חזרה. מרציפאן שלי, אם העלית בדעתך שיש לך פה עסק עם בהמות מהזן שלך- טעית מרה. אבל בוא ככה: חזרת בתשובה- אין לך מה לעשות כאן. ביי, כפרה.

דווקא חשבתי שהוא מתבדח...

יכול להיות שלא הבנתי? והוא באמת חוזר בתשובה? עם הפאיילך? והקאפלוש? לא יכול להיות!

איזה יום חם בפורום

כיסוחים כאלו לא נראו זמן רב במחוזותנו בטח צבעי הטובורג גרמו לנו לצאת מהאיזון השקול. אז ניפגש הערב על כוס טובורג בטיש??

מה כבר אפשר לצפות

אתה רוסי אז בטח שאין לך סיכוי להבין בדיחות אבל לא נורא אולי בגילגול הבא תיולד בן אדם נורמלי

כוס אמממק!

אני עייף מת, לא קולט כלום ממה שאני קורא, עושה טעות ומגיב לדיביל הזה, אז במקום לתת לי פשוט לישון 8 שעות, לקום, לקרוא שוב ולהתנצל אני צריך לשמוע פה ציוצים של ז´וז´ו ביטון מחורבן באשר למוצא שלי... טיזי, היית מת להיות רוסי. אפילו אם תמכור את התחת שלך עד זקנה ושיבה לא תוכל לממן את השידרוג. פארטרענט זאלסט וערן.

למעלה