חזרתי בכוחות חלשים

יפיופי

New member
חזרתי בכוחות חלשים

סוף סוף יש לי מחשב גם בבית,וגם בעבודה. הבוקר בעבודה התחיל זוועה אני עובדת אצל חולה רוח אמיתי בלשון מעטה. אני מרגישה תסכול נוראי, אם לא הייתי זקוקה למשכורת\העלובה שהוא נותן הייתי הופכת את המקום ועפה. אני עם כל הסבלנות שלי, עם כל העבודה העצמית שלי לפעמים מרגישה שבא לי לעוף לשמיים כמו טיל. לא יודעת איך להירגע ולפעול, איך לא לצאת מדעתי עד שאמצא משהו. שהאלוקים יתן לי כוח. מצטערת על הבוקר אבל כאן אולי יש מי שיבין.

m i c h a l i

New member
יפיופי יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל שמחה שחזרת אלינו
התיסכול הזה קיים לא רק אצלך יקירה. לצערי מעבידים רבים פשוט מנצלים את העובדה שאין לנו לפעמים ברירה אחרת... ומרשים לעצמם גם לנהוג בנו בגסות וגם להתעלל בנו במשכורות זעומות. כרגע אין כל כך ברירה, מה שאת כן יכולה לעשות זה להמשיך לחפש משהו אחר... וברגע שתמצאי משהו פשוט לעזוב. אני מעבירה את הימים כאן בהרגשה שיש לי מקום גבוה יותר לשאוף אליו ואני מאמינה שגם אגיע אליו... בינתיים עוברים כל יום בעיתו,מודים שיש לנו מקור פרנסה, ומשתדלים להירגע כשמגיעים לפינה השקטה שלנו בבית
( געגעתי לך חמודה)

היי יפיופי

ונעים מאד גם מיכלי הכחולה
בוס מתעמר הוא נחלתם של רבים. לצערי הרב, הפתגם "עבד כי ימלוך" לא צץ משום כלום. והיום שבעתיים יש בוסים שמנצלים את המצב,בעיקר משני גורמים, הידיעה שאת זקוקה לכסף הזה, והתחושה שלעבודה שלהם יהיו הרבה דורשים [מובטלים וכו] שיעשו הכל בשביל פרנסה. הרימי ראש, חייכי, אל תתני לו להיכנס לבפנוכו שהוא שלך.

ברוך שובך יפיופי

עם כל הכאב, אין ברירה חמדתי, תתנחמי בכך שיש נשים כמונו שאפילו את זה אין להם, והיו מוכנות לעשות הכל כדי שתהיה להן עבודה. אז חמודה תסגרי עיניים ואוזניים ותתאזרי בסבלנות, תהיי אופטימית יהיה טוב

למעלה