חזרתי אחרי שנה...

שאא1

New member
חזרתי אחרי שנה...

לפני שנה (30.7.03) נכנסתי לבשר על לידת בני
והופ - הוא בן שנה.
אני כל הזמן נכנסת לפורום כפסיבית.נהנית לקרוא ולהתעדכן על כל הצלחה!!! שיהיה בהצלחה ל - כ ו ל ם!!!

מירבי*

New member
ברוכה השבה אלינו../images/Emo20.gif

מזל טוב ליום ההולדת של בנך, איזה אושר גדול
נשמח מאוד אם תספרי לנו חוויות מהתהליך שלכם ובכך תהפכי לאקטיבית ולא תישארי פסיבית.

עָנת

New member
יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איך הזמן טס שנהנים הא
יומולדת שמח
תשתפי אותנו בתהליך הפונדקאות שעברת
באיזה החזרה ההריון נקלט

שאא1

New member
|תותודה על הברכות והנה הסיפור שלנו-

הגענו לפונדקאות לאחר שעברתי 15+ הפלות (אחרי ההפלה ה-15 הפסקתי לספור...). בכל פעם ההריון לא היה מתפתח ולפני הופעת הדופק-התרחשה הפלה. ואז מצאנו את המלאכית שלנו - א. הפונדקאית שאני אומרת עליה שהביאה לי חיים אחרי שההורים שלי הביאו לי חיים בלידתי... לגבי תהליך הפונדקאות... כל מה שאתם מדמיינים שעלול/עשוי לקרות -קרה לנו...אבל תמיד האמנתי שיש מטרה ושהכל יסתדר. ברגע שקיבלנו אישור לפונדקאות ידעתי שמה שלא יהיה - לנו יהיה ילד. הפונדי שלנו נקלטה בניסיון החמישי וכעבור שבוע-הפילה. בניסיון השביעי (!!!) סוף סוף זה קרה. כמה התרגשתי כשראיתי את האור המנצנץ של הדופק של הילד שלנו!!! - האור בקצה המנהרה!!! וכבר אז התאהבתי בו.(בהתחלה הרופא ראה שניים וכעבור שבוע היא דיממה ונפל אחד) א. שלנו שיתפה אותי בכל דבר, הייתה מקסימה, קשובה, אחראית וכל מה שאפשר לבקש ממישהי ששומרת לך על הדבר הכי יקר בעולם. הרגשנו מאוד בטוחים.במהלך ההריון גילו לה סוכרת והיא הייתה במעקב. בשבוע 36, אושפזה בבית חולים בגלל סוכרת ובעיה בכליה. לא נעים. בפרט שמחכה לה ילד קטן בבית(בתקופת החופש הגדול). אבל היא התמודדה עם המצב והייתה מקסימה. אנחנו רק רצינו שהכל יעבור בשלום . הרגשתי מאוד לא נעים שבגללנו היא בבית חולים... לאחר שבועיים יילדו אותה בקיסרי (לבקשתה) והמתוקי שלנו נולד. אשמח לענות על כל שאלה, אשמח לדבר על הכל (גם בטלפון, באופן אישי). כל מי שרוצה - בשמחה!!!

מירבי*

New member
סיפור מרגש

הסיפור שלכם הוא ההוכחה שאסור להתייאש, למרות הקשיים, האכזבות, העיכובים, ניצחתם בסוף ובגדול! אין ספק שההתנהגות של הפונדקאית שלכם תרמה לנחישות שהפגנתם, בתהליך הזה צריך הרבה מאוד סבלנות, אורך רוח ואמונה שבסוף זה יצליח. התמיכה ההדדית בין הזוג לפונדקאית חשובה מאוד ואני מבינה שכך נהגתם, כל הכבוד! מאחלת לכם הנאה מושלמת מהילד הנהדר שלכם, ומהנסיון האישי שלי אני יכולה להגיד לך שכל יום זה נהיה יותר כיף והכרת התודה לפונדקאית רק גדלה.

mondani5

New member
אכן סיפור מרגש!

אשמח אם תשארי עמנו,הרבה זוגות זקוקים לעידוד מאתנו שכבר קיבלנו את האוצר. האם את בקשר עם הפונדי? בידידות אירית

שאא1

New member
קשר עם הפונדי

כן. אני בקשר איתה.מפעם לפעם. לא היה איכפת לי להיות בקשר יותר קרוב, אבל הבנתי ממנה שהיא צריכה את המרחק. אנחנו מדברות פעם ב.. התקשרה לאחל יומולדת שמח ולא האמנו איך הזמן עבר כ"כ מהר.

מתעניינים בפונדקאות

אשמח ליצור איתך קשר טלפוני (אנו מתעניינים בתהליך הפונדקאות). כתבי לי בדוא"ל את מספר הטלפון שלך ואצור איתך קשר, תודה ולהשתמע דלית. כתובת דוא"ל: [email protected]

אולינה

New member
מזל טוב ליום הולדת

הרבה בריאות לילד ולהורים מאושרים שלו. מאוד נעים לקרוא הודעה כזאת. היום אנחנו ראינו פעם ראשונה את הדופק. מאוד מרגש. נקלט עובר אחד. וראינו אותו!! כל הזמן הינו בלחץ ועכשיו אני נרגעתי וסופרת שבועות. מזמן החזרה -זה 5 שבועות, אבל זה כמעת 8 שבועות של הריון. אפילו לא ידעתי לספור נכון. עוד פעם מזל טוב לילד היקר שכבר בן שנה

mondani5

New member
אולינה מזל טוב!!!!

איזו התרגשות ,אני שמחה שנקלטתם,אכן סופרים שלושה ימים לפני ההחזרה וזה כבר נחשב לשבוע השני. הם מורידים שבועיים ושלושה ימים מיום ההחזרה. עוד מעט בשבוע ה-11 שיקוף עורפי וכן הלאה! הרבה אושר והריון בריא ותקין. בידידות אירית

שאא1

New member
איזה אושר!!!../images/Emo6.gif

בדיוק ככה. תספרי שבועות, חודשים (ואח"כ שעות ודקות...) עד הרגע הגדול. תהני מכל רגע. תנסי לא לדאוג יותר מידי. הכל יהיה בסדר!!! גם אני מהרגע שראיתי אותו-נרגעתי.

mondani5

New member
שאא 1

מזל טוב ליום ההולדת הראשון של הנסיך,תמיד נשאר בעיניין הפונדקאות,לא ניתן לשכוח מה שעברנו,אני שמחה שאת איתנו אפילו מרחוק ותהני מכל רגע. בנותי אוטוטו בנות שנה וחצי ,אושר בלתי נשכח. אירית

שאא1

New member
תאומות...

איזה כיף!!! אני בונה על הסיבוב הבא (כשנגייס כסף...) לתאומות/ים!!!

איילת567

New member
מאחלת לכם הרבה מזל טוב

הבנות ש אירית מקסימות והקשר בנינו מצויין וזה מאוד חשוב אני שמחה לראות אותם מאושרים ומקווה לאישור לעשות זאת בפעם השניה מאחלת לכם הצלחה בכל מה שתיבחרו לעשות הרבה אושר ונחת בגידול האוצר הקטן מגיע לכולם אושר כזה מאחלת המשך יום טוב לכולם מאיילת הפונדי של אירית

koralv

New member
כל כך הרבה זמן,חיכיתי וציפיתי לשמוע

סיפור עם התחלה וסוף מתוק כמו שלך. בתור מי שחוותה 4 הפלות,ומאוד ספקנית לגבי סיכוי ההצלחה שלי בהמשך,אפשר לומר שהודעתך ניתנה לי היום כמתנה. הצלחתך תיתן הרבה תקווה לבנות אחרות הנמצאות במצבי,ונותן לנו הרבה כח ואמונה להמשיך במסלול טיפולים. הרבה אושר,נחת,ואהבה. תודה.

למעלה