חזרתי אחרי שבוע בחו"ל

happy

New member
חזרתי אחרי שבוע בחו"ל

וכמובן שפיספסתי את המפגש שהבנתי שהיה מדהים. היתי כל שבוע שעבר בחול מהעבודה וליהי היתה ממש חולה. זה התחיל בערב שבועות עם חום של כמעט 40 וריצה למוקד (אני כבר לא היתי בארץ) החצי ואמא שלו רצו איתה למוקד. עשו לה מליון בדיקות כולל דם ושתן וגילו שיש לה דלקת בדרכי השתן!!!! כולם מאשימים את השחיה. היא קיבלה זריקת אנטיביוטיקה. למחרת ב 4:00 בבוקר היא התעוררה וקדחה מחום החצי נתן לה אקומלי אבל היא הקיאה את נשמתה. הוא החליט להפסיק לתת לה לאכול ונתן לה רק לשתות מים (כל דבר אחר היא פשוט הקיאה). בקיצור ליהי 3 ימים קיבלה זקירת אנטיביוטיקה ועכשיו היא מקבלת פעמים ביום למשך שבוע אנטיביוטיקה בסירופ. אני לא צריכה לומר לכן איזה סיוט היה לי בחו"ל. ביום ראשון פשוט עמדתי באמצע הרחוב בגרמניה ובכיתי בהיסטריה. אני מרגשיה כל כך רע שלקחתי אותה לשיעורי שחיה. אני לא יכולתי לשאת את המחשבה שהבת שלי סובלת ובוכה ואני לא לידה לחבק ולנשק אותה. היום חזרתי ומצאתי ילדה חיכנית ומדהימה שאי אפשר להאמין ששבוע שעבר היא הרגישה כל כך רע!!

Tנקר בל

New member
אוי יקירתי ../images/Emo24.gif

איזה שבוע סיוטי עברתם. קשה לחשוב על הסבל של הילדה שלך, מבלי שיש לך יכולת לעשות דבר להקל עליה, אבל היית בגרמניה גם עבורה. אני זוכרת שכתבת כמה חשובה לך העבודה שלך. כך גם לליהי יש אם רגועה ומרוצה. נשמע שהחצי ואמו ידעו לתפקד מצויין (עובדה שחזרת לתינוקת חייכנית
) נדמה לי שדלקות בדרכי השתן הן דבר שכיח אצל תינוקות וילדים, במיוחד אצל בנות, אני לא משוכנעת שהשחייה היא הגורם הבלעדי לדלקות כאלו.

parpare bar

New member
../images/Emo24.gif

אוי יקירה, זה נשמע כמו חוויה מפחידה למדי! אני שמחה לשמוע שהכל יותר טוב ושהפעוטה חוזרת לעצמה. אני לא מקנאה בך על ההרגשה שהייתה לך בזמן השהות רחוק ממנה. בקשר לשיעורי שחיה, אנחנו גם מתלבטים עכשיו אם להירשם לקורס או לא? כבר שמעתי על עוללית אחרת שנידבקה דרך הבריכה בדלקת בדרכי השתן... החלמה מהירה, נשיקות עדינות לעוללית.

סינטה1

New member
אוי, מסכנות ../images/Emo10.gif

איזה נורא זה להיות כך רחוקה. אבל הנה, הכל בסדר עכשיו. חסרתן לנו במפגש

מצטערת לשמוע על מה שעבר עליך ועל

ליהי. שתהיה לה רפואה שלימה. חבל שתיסרי את עצמך לגבי השחיה למרות שכולם מאשימים את השחיה לדעתי עדין לא בטוח ששם היא נדבקה.

קובולט

New member
אפשר זוית אחרת לשחיה...

ברור לי שמאוד קל להאשים את הבריכות, אבל....דלקת שתן אצל בנות מאוד נפוצה עד גיל 4 יש ממש סיכונים משמעותיים, אחותי החורגת בגלל דלקות שתן חוזרות שלצערינו הרב לא התיחסו אליהם היום מתפקדת רק עם כליה אחת. בכל אופן הבריכות לפעוטות מפוצצות בכלור- אקונומיקה בריכוז של 60%- תאמיני לי כמעשנת שאני חוזרת מהבריכה עם בר אני לא יכולה לחשוב על סיגריה עד יום למחרת כי אם אני יעשן אחת אני ארגיש רק את האקונומיקה- איכס (אולי אני צריכה ללכת לשחות עם בר כל יום
). בכל מקרה ברור לי שעברק עליך שבוע קשה ובטח על הקטנטונת- אבל הקשר המדהים שנוצר במיים הוא קשר בריא של לסמוך על עצמך כאמא- או לפחות כך אני הרגשתי,במיוחד לאור ההיסטריה שהייתה סביב כל פיפס קטן של בר. לדעתי שווה לנסות שוב כמובן אחרי שתרגישו כבר טוב ואפילו לברר את ריכוז הכלור בבריכה

happy

New member
יקירות תודה על מה שרשמתן

היום בבוקר היתי עם ליהי אצל הרופאה שלה. שאמרה שאפשר כבר להפסיק עם האנטיביוטיקה ולעשות תרבית שתן חוזרת ביום חמישי. מה שהרופא במוקד לא ראה שליהי מעט אנמית (המוגלובין נמוך) ויש צורך להעלות את המינון של הברזל. הרופאה ביקשה שנפסיק עם השחיה לפחות לחודש הקרוב. היא אמרה שברגע שילד מקבל כל כך הרבה אנטיביוטיקה המערכת החיסונית שלו נחלשת ואז הוא יכול לחטוף כל מיני מחלות שבמקרים אחרים הגוף היה יודע להאבק בהם לבד. אז בנתיים ביטלנו את המינוי ונחזור יותר מאוחר. היה לפני כמה זמן שרשור בקשר לברזל. אז היום הרופאה הסבירה לי עד כמה הברזל חשוב לקטנים האלו. ליהי כבר ממש מרגישה טוב וכל היום צוחקת ומחייכת. כל כך כיף לחזור הביתה. אני לא יודעת איך אני הולכת לטוס שוב לכשאצטרך!!! מה עוד שהמטפלת שלה ביקשה חופש באוגוסט זה אומר שאני חייבת לקחת חופש גם !!! איזה כיף!!!!! אני כל כך מתגעגעת לזמן שלי ושל ליהי לבד לבד לבד!!!!!

רוניה2

New member
קודם כל שמחה שהמצב יותר טוב

ושליהי מרגישה יותר טוב !! מצטערת שהיית כל כך רחוקה ואני יכולה להבין מה שעברת בזמן הזה. אין לי מושג לגבי בריכות, מעולם לא לקחתי אותם לקורס שחיה לפעוטות (אנחנו הולכים לים לעיתים). מזל שמכריחים לקחת חופש באוגוסט,
אין ספק שלבלות עם יהלי לבד יעשה לך טוב ויכפר שבוע שעבר.

בנצ100

New member
שונאת נסיעות לחו"ל מהעבודה...

נכון לא יפה להתעודד על גבי המצוקה של חברה? אבל אני חייבת, כי בדיוק אני מחליפה מקום עבודה אחד באחר, כדי לא לטוס יותר. לא רוצה, לא רוצה, לא רוצה. להכניס אותו לגן נראה לי הקרבה מספיקה. לנסוע רחוק יותר זה כל כך עצוב... אני כל כך מבינה את התסכול והכאב של להיות רחוקה ולא מסוגלת לבוא ולחבק. לפני כמה זמן הייתי בסרט עצוב נורא, והתחלתי לבכות, לא נרגעתי עד שלא חיבקתי את יוגי. נורא. מאלחת לך שיהיו מעט נסיעות, ואלו שיהיו, לא יכללו דרמות שכאלה יותר. ולגבי השחייה - כתבו האחרות. זה לא בגלל זה. תנסי להמשיך ולראות אם זה קורה שוב, ותבדקי את הכלור במים. אבל עובדה שיש המון בנות בשחייה, לא?

רונה 4

New member
יואוו, הייתי מתה. מסכנה שלי.

ליבי נצבט לחשוב עלייך שם בחו"ל כשליהי חולה ורחוקה ממך. מקווה שלא תצטרכי לעולם לחוות שוב דבר כזה. חיבוקים לקטנטונת ורפואה שלמה.

ariane

New member
כמה נורא

להיות רחוק כשהילדה מרגישה לא טוב. אני לא נפרדתי מעדן יותר מחצי שעה עד עכשיו ולא יודעת איך הייתי מגיבה לדבר כזה. העיקר הוא שהיא מרגישה טוב עכשיו. לגבי השחיה, אני לא בטוחה שזה בגלל זה... לפחות אני מקווה כי נרשמתי לשחיה והיינו כבר בשיעור אחד. היה ממש כיף ועדן בסדר גמור. תרגישו טוב שתיכן

למעלה