חזרתי אבריבאדי!!

sh00sha

New member
חזרתי אבריבאדי!!

כע חחח... המחשב מת... :( אני ממחשב אחר... זוכרים באותו יום שאמרתם שאתם מחכים לחצלול ה20 שלי? ושנעשה מסיבה?? אז באותו לילה חצללתי חצלול כפול!! הואכלל קפיצה מגובה לתוך טרמפולינה, תעופה בצורת שחיה (לא כ"כ כיף...) ותעופה רגילה והשני... טוב אני כבר לא כל כך זוכרת... המודעות באה והלכה אז... אבל זה לא הכל!! היום חצללתי!! היה לי חלום כאילו אני עם חבורה של אנשים מחצללים כלומר גם אני... כאילו חלמתי שחצללתי. מוכר? בכל מקרה אני זוכרת שעפתי בשתי שיטות הרגילה ומן קפיצה ברגליים מפושקות (???) חחח טוב בכל מקרה זרמתי עם החלום והמודעות הייתה נמוכה אז אחרי איזו התעוררות כוזבת חזרתי לחלום והמודעות טיפה עלתה אז שאלתי איזה ילדה איפה יש בחור חתיך והיא הצביעה לכיוון מסויים ושם עמד ילד שאני מכירה, קוראים לו ____ (חחח) בכל מקרה אחרי ה ___ התעוררתי... אני תמיד מתעוררת בחלקים האלה... כך שהיום טוטל אני ב21!!! מותר לי להתחיל לשתות?...

sh00sha

New member
כנראה שלאף אחד לא אכפת... =(

חחח או שעוד לא הספקתם להגיב... תגידו היה איזה עדכון בזמן שלא הייתי??

זו הבעיה "עברת"

סתם בצחוק עושים מסיבה
!!!!!!!הפתעה!!!!!!!

sh00sha

New member
תודע...

אגב גיליתי שניצחתי בתחרות "הכי פעיל בפורום" חפשו אותי בארכיון... אני משוטטת..

sh00sha

New member
מצאתי את העדכון שפיספסתי!!

מממ אני שוב בסבתא שושה מספרת... איזה כיף!! עדכון יפה מאוד כרגיל..

3yuval3

New member
מזל טוב!!! מסיבה!!!

רק חבל שעכשיו את לא ב2 מעליי אלא ב5 מעליי! אבל!!! מזל טוב!!! הרבה הצלחה בהמשך הדרך!!! ותעקפי אותי גם במאה!!! וברכה חדשה {לא עם כוונה רעה} שתזכי לעקוף את עידן...

מזל טוב../images/Emo70.gif

אצלי זה לא פועל לשאול אנשים שאלות. הם שקרנים.. תמיד מגיעים יצורים מגעילים כאלה.. מין שילוב בין משה שיבר, ליגאל בשן... נו נו.. את ב21.. מזל טוב

silverhawk

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אבל לצערנו המסיבה בוטלה מכיוון שדילגת על החצלול ה-20... דברי איתנו בחמישים.

sh00sha

New member
מה ??? ../images/Emo12.gif ???

זה לא פייררר!! ...
למה 50?... אתה מודע לכך שייקח לי כללללל החופש ויותר!! ... אוחחח אנשים לא רוצים לחגוג לי מסיבה אפילו שיש לי יומולדת יום שני... מה ביקשתי?... אפילו לא מסיבה אמיתית!! רק שתשלחו לי כמה כאלה:
... טוב לא צריך... אבל לפחות תזכרו להגיד מזל טוף ב1.8 ... אני בת 15!!

למעלה