חזרתייי!!!!!!!!

Kasandra666

New member
חזרתייי!!!!!!!!../images/Emo13.gif

והפעם זה סופי!!!!!!!! (דופקת בעץ, יורקת שלוש פעמים, עושה חמסה חמסה חמסה ואומרת בלי עין רעה! נא לא לשים לב B-() למי שלא זוכר אותי אני סופי, אני די וותיקה בפורום אבל לא קבועה (ביגלל המחשב שלי
) והייתי במפגש הקודם... ומאז נדפק לי המחשב ולא יכולתי להיכנס לפורום
אבל חברה שלי ממימי (MAMIMI) עידכנה אותי במה שקורה בפורום... ואני גם מתנחלת לכם במיפגש אז רציתי לדעת עם זה בסדר? (לא שממש איכפת לי
) אבל רציתי לדעת עם צריך לקבל אישור מסייבר או "גמבה"? עם כן אז סייבר אתה יכול לשלוח לי את מספר הטל של גמבה??? באיסיקיו 300904272 עם לא צריך כלום אז לא משנה....

NJS

New member
ברוכה השב/ווה

את רוצה תטלפון של לה גמבה בשביל פרטים על המפגש או כדי לבקש אישור (שדרך אגב לא צריך לקבל)?

Kasandra666

New member
המממם...

האמתי שאני באה עם ממימי אז היא עידכנה אותי בקשר למפגש ועם לא צריך אישור אז לא משנה... אני לא צריכה ת'מיספר... אה... ותודה אל קבלת הפנים... (וזה לא בציניות, שלא תבין אותי לא נכון)

Mamimi

New member
אה! ויש לי שם...מרינה..../images/Emo105.gif

ואני זוכרת שפייטון רצה לגנוב לי אותו-השם היקר שלי! ד"א את לא החלפת אובססיה ליו ג'קמן?-תחליפי חתימה... ד"א(2)-נדפק לי האייסיקיו...

Kasandra666

New member
תודה...

אל תשימו לב לזה שאני מגיבה לכל הודעה בשירשור.. פשוט משעמם לי... אווווווו יש איקונים חדשים!!! מגניףףףףף

Mamimi

New member
ברוכה השבה!../images/Emo105.gif

אך...סופסוף את כאן,"והפעם זה סופי"? לא יכלת לכתוב "והפעם זה לתמיד"? "סופי" מאוד מבלבל עם סופי...o_O מילא! ברוכה השבה! את צריכה להביא כסף....אמרתי לך כבר...

Kasandra666

New member
את באינט' עכשיו???

כי עם כן אז למה את לא מחוברת לאיסיקיו???

D Elfithh

New member
מייזל טוב:) אני עתליה. לאדעת מי את

אני בכלל ישנה בפורום הזה.. ועשיתי הפסקה של 9358673948759837 שנה

Mamimi

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo105.gif

סופי-זאת הילדה המטורפת שטוענת ששברנו לה את הידיים כשהלכנו לסרט "ואן הלסינג"...סופי "המתנחלת"...חחחחח סתם
ד"א מתי הולכים לטרויה?

Kasandra666

New member
הייתי אומרת לך...

להיזהר ממה שאת מחרבשת פה
... אחרי הכל אני רואה אותך כל יום בביצפר
(לצערי הרב)

Mamimi

New member
אני כבר אחנוק אותך בביצפר../images/Emo11.gif../images/Emo105.gif

D Elfithh

New member
חחחחחחחח סופי למה לא אמרת שזאת

את?!?! טוב שאנחנו לומדות יחד חחחחחחח לא חשבתי שזאת את פשוט:) ובאמת מה עם טרויה?!??!?!?!

python 4

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif

למקרה שאת לא זוכרת אותי, אני עתליה-הבן (זה כדי לא לבלבל עם עתליה הבת).

למעלה