ענק! ../images/Emo6.gif +נצל"ש לכולם!!!!
אני מעולם לא הייתי מאלה שכל חייהם הפגינו טרור נגד המורים ולא תמיד האשמתי אותם. נורא קל להאשים את המורה ולטעון כמה הוא דפוק. בסופו של דבר לפעמיים אנחנו לוקחים חלק בדברים. היו רק 3 מורות בחיים שלי שהיה בבירור שהן התנכלו לי. המורה הראשונה הייתה בכיתה ח' המורה למתמטיקה ולא יעזור אבל כשהן רוסיות הן זונות (לא אישי). השנייה הייתה ראסמי קנאית... כל פעם שהייתי עם חבר שלי היא העירה במן סוג של קנאה ואני לא הוזה. זה היה פשוט נורא.. הייתה ממש אינפנטילית. והאחרונה הנוראית שנתקלתי בה הייתה בכיתה י' והיא הייתה המורה לאנגלית (אגב, השנייה שסיפרתי עליה היא המורה לביולוגיה) ולא יודעת למה, אבל אני אדבר תכלס מאז כיתה א' עד י' ומ-י' והלאה בחיים לא צעקתי על אף מורה, היא הייתה היחידה והמיוחדת במידה שצעקתי והעמדתי אותה במקום מול כיתה, כי היא ניסתה להשפיל והיא זילזלה ביכולות שלי וזה משהו שאני בחיים לא אתן לבנאדם באופן כללי לעשות לי. זה השלב שהבנתי שאם כאלה דברים קורים לי רק בבצפר אחד, משמע חובה לעבור ביצפר. וכך היה... הבצפר האחרון היה בן זונה. קצת מהיום... אז היום היה לנו יום הורים, אבל לפניי שאני אספר עליו יש דברים קודמים. דבר ראשון, קרה לכם פעם שחצי עולם מתקשר ויוצר איתכם קשר בחצי שעה בלבד? (חצי עולם בנים... החברות חלקן התגייסו לפניי ימים ספורים) ועוד היום עוד הודעה ממישהו שלא דיברנו מלא זמן... זה היה מוזר... אחד מהאנשים זה בחור שיצאתי איתו לפניי שנה (קצת יותר) וממש פצחנו בשיחה עד איזה 12 בלילה כשלמחרת (היום) התעוררתי ב-6:00 אפילו לפניי בבוקר. והוא איכשהו ממש ניסה לשכנע אותי שזה כן היה אמור לעבוד בינינו.. לא יודעת איך הוא הגיע אבל הוא ממש התחיל להגיד שהוא ממש רצה ועד היום הוא חושב שאני אחת המדהימות שהוא פגש אם לא הכי ולא נתנו לזה מספיק צ'אנסים כדי שזה יעבוד ושאני בחורה איכתותית (מוזר, המילה איכותית אצל בנים ובנות קפצה הרבה אצלי. נורא אוהבת את המילה) קיצר, זה היה מוזר לי לגמרי... כי באותה תקופה שנינו קיבלנו את זה שזה לא יעבוד. לא יודעת.. והיום עוד אחד שהכרתי ברכבת רצה שניפגש וזה שנסעתי איתו לים המלח, גם אתמול התקשר ורצה שנתראה ודיברתי גם עם יוני אתמול וקיצר, לא מבינה מה נסגר. אוקיי, הדבר השני, דקרו אותי היום!!!!!!!! הלכתי לעשות בדיקות לפניי היום הורים אצלנו במרפאה (משהו שלא יחזור בשנית, כי בדיעבד מסתבר שלא רק ממני לא יודעים לקחת דם, אלא מכולם!) דקר לי את שתי הידיים הבן זונה. לא פגע בורידים , שפאק, יש לי ורידים שיא הבולטים, מה גם שאני אשכנזיה כולי שקופה בצד הזה של היד ותבינו.. מעולם לא היו לי פוביות ממחטים עד היום. הוא דקר אותי ממש כואב והכאיב לי והשפריץ החוצה מלא דם (מה שהלך שם ממש היה אי.אר) פתאום המחט יצאה החוצה וניסה להחדיר לי שוב ואני מסבירה לו שזה כואב. הוא לא מבין גם איזה מבחנות לקחת. הוא יצא אידיוט. לקח מהיד השניה (שמאל) לא יודעת מה ניסה חשאוב משם אבל הדם היה דליל ועם חומר צהוב, הטמבל לקח לי וריד לא נכון והוציא לי משם משהו אחר לגמרי. קיצר, אני משותקת וראסמי עד עכשיו כואב לי... ובמקום להוציא לי איזה 10 מבחנות, הטמבל סתם זרק דם ובסוף יצאו רק 2. כנראה יום ראשון אני אלך לחר"פ אם יעברו הכאבים כי זה נורא. בחיים לא כאב לי. ובתור אחת שעברה תרומת דם, אני יכולה להגיד שזה היה כלום לעומת מה שהלך היום. הדבר השלישי והאחרון. היה לנו יום הורים היום. כל ההורים באו לבסיס שלנו. בשלב ראשון לקחנו אותם בטיוליות לשטח והראו את כל המדורים ומה כל מדור עושה.. הסוואות, מטווחים, עמדות ירי, נגמ"שים וכו'. זה היה מרשים לאללה. אח"כ הייתה הענקת דרגות לחלק מהבנות. בהמשך חזרנו בטיוליות לבסיס ואז הגענו לסימולטור שזה ירי מדומה (חוסך לצה"ל הרבה כסף) שזה היה אחד הדברים. ביצענו ירי במן מסך ענקי כזה (הרבה יותר גדול מבקולנוע) והתחלנו לירות והיה כייף. הראתי להם מה אני עושה איפה אי בין היתר ואז עלינו לקומה של החדרים ששם ראו את החדר שלי, איפה אני לנה וכן הלאה.. אכלנו, שתינו. היה נחמד וחזרנו עם ההורים. וכמעט שכחתי לקחת איתי את ידיד שלי שזאת הייתה פאדיחה קטנה. לא נורא. הוא הגיע בשלום ביחד איתי בסוף. זהו. היה יום אטרקטיבי. ועכשיו תסלחו לי, אני ממש אבל ממש ממהרת.